Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Psichologas aiškina, kodėl pažinčių portalai yra beverčiai

Psichologas aiškina, kodėl pažinčių portalai yra beverčiai

R....

R

3 įrašai

2012/02/14 05:14:54 05:14:54

nemokat skaityt aš ne moteris kaltinu o tokį bendrsvimo būdą kuris čia susiklostes kad norėdamas pasitodyt protingesniu kitas šiam portale pažeminamas atia.

R....

R

3 įrašai

2012/02/14 05:16:11 05:16:11

nemokat skaityt aš ne moteris kaltinu o tokį bendravimo būdą kuris čia susiklostes kad norėdamas pasirodyt protingesniu kitas šiam portale pažeminamas atia.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/14 16:45:07 16:45:07

a.t.a.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/14 18:26:33 18:26:33

R....: nemokat skaityt aš ne moteris kaltinu o tokį bendravimo būdą kuris čia susiklostes kad norėdamas pasirodyt protingesniu kitas šiam portale pažeminamas atia.

Nebutinai juk bendrauti su nemokanciais kilniai bendrauti. Pats pasirenki, ignoruoti tokius ar isizeisti ir tai rodyti.

Odisejas1981

O

28 įrašai

2012/02/15 14:04:47 14:04:47

Nesutinku su siuo psichologu...teko keleta kartu susipazinti su tikrai sauniomis merginomis internetinese pazinciu svetainese...tik gaila to,jog santykiai netruko taip ilgai,kai noretusi

lorak

L

2 įrašai

2012/02/15 17:33:13 17:33:13

cia visi be praeities-patys save susikure...i

tikinti

T

5 įrašai

2012/04/13 21:38:30 21:38:30

16 metu esu issituokusi,aisku nesedejau ranku sudejusi,ieskojau gyvenimo draugo,taciau vieni nusivylimai...O internetines pazintys-tai visiska nesamone!!! Kodel?Ogi del melo.Teisybes nesako apie save 95%,tad sansu sutikti tinkama zmogu-laaaabai mazai!Todel esu isitikinusi,kad gyvenimo draugo reikia ieskoti ne internetu,o per gerus draugus,pazystamus,nes tik jie pasakys tikraja tiesa!!!

tikinti

T

5 įrašai

2012/04/13 21:42:38 21:42:38

Odisejas1981: Nesutinku su siuo psichologu...teko keleta kartu susipazinti su tikrai sauniomis merginomis internetinese pazinciu svetainese...tik gaila to,jog santykiai netruko taip ilgai,kai noretusi

Butent! Santykiai truko neilgai...Apie ka as ir kalbu-ieskoti reikia ne internetu!

tikinti

T

5 įrašai

2012/04/13 21:55:43 21:55:43

tas kuris labai laimingai surado: Arba likimo pirstas man padejo arba grynas atsitiktinumas, taciau po poros menesiu "paiesku" pavyko rasti tikrai labai super mergaite, kuri yra ir mandagi, ir protinga, ir smaiksti, ir tikras angelas, ir siek tiek velniukas lovoje:)
Pazinciu portalai yra visaverciai, kai zmogui tiesiog truksta laiko buti aplinkoje, kurioje lankosi kitos lyties atstoves.
Tiesiog kaip ir visada bendravime reikia siek tiek drasos ir pasitikejimo. Viskas:)

Abejoju,kad ta mergaite yra super,nes pats sau priestaraujate kai rasote...ir siek tiek velniukas lovoje.Siek tiek...reiskia tikejotes daugiau,geriau.O tai rodo.kad paieskos nesibaige,tik kiek nurimo,kol nerasit geresnio velniuko lovoje... Tad as palaikau psichologa,o ne Jus.[quote:3l6a1udc][/quote:3l6a1udc]

Svetlana

S

980 įrašai

2012/04/14 06:57:16 06:57:16

Tikinti:
tas kuris labai laimingai surado: Arba likimo pirstas man padejo arba grynas atsitiktinumas, taciau po poros menesiu "paiesku" pavyko rasti tikrai labai super mergaite, kuri yra ir mandagi, ir protinga, ir smaiksti, ir tikras angelas, ir siek tiek velniukas lovoje:)
Pazinciu portalai yra visaverciai, kai zmogui tiesiog truksta laiko buti aplinkoje, kurioje lankosi kitos lyties atstoves.
Tiesiog kaip ir visada bendravime reikia siek tiek drasos ir pasitikejimo. Viskas:)

Abejoju,kad ta mergaite yra super,nes pats sau priestaraujate kai rasote...ir siek tiek velniukas lovoje.Siek tiek...reiskia tikejotes daugiau,geriau.O tai rodo.kad paieskos nesibaige,tik kiek nurimo,kol nerasit geresnio velniuko lovoje... Tad as palaikau psichologa,o ne Jus.[quote:3gm9vohc]

[/quote:3gm9vohc]
Nereikia kibti prie žodžių, šiek tiek velniukas lovoj - būtent tai, ko reikia:). Tikiu, kad galima sutikti, pati sutikau ir pažįstu sutikusių žmonių. Kam lemta, sutinka bet kur, kam ne - niekur, o dažniausiai būna taip: kuo tiki, tą ir turi. O melagių gali būti pilna ir ne internete. Man asmeniškai nepasitaikė, galbūt moku atsijoti, pajausti ir su tokiu pasąmoningai netęsiu pažinties

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume