Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ieskau gero, rimto vyro?

Ieskau gero, rimto vyro?

jelena83

J

5 įrašai

2012/01/26 18:30:39 18:30:39

Ar atsirastu pagaliau siam gyvenime ir man koks skirtas vyras? Jei esi geras, rimtas vyras, galeciau dar vardinti ir vardinti:) Jei as tau patinku, ir esi tas mano vienintelis, parasyk i privata, lauksiu:)

tikra moteris

T

2 įrašai

2012/01/26 19:40:41 19:40:41

Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.

16279id_one

1

161 įrašai

2012/01/26 20:06:19 20:06:19

Tikra moteris: Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.

o kodėl jūs niekada negalvojate apie visai kitokią alternatyvą....pvz. moterį....na, nebūtina ten lesbiete būt, bet kartu gyvent būtų daug linksmiau ir įdomiau...o be to jų didesnis pasirinkimas....

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 20:42:23 20:42:23

one:
Tikra moteris: Ir man parasykit. Duociau savo emaila rimtam kulturingam vyrui. Esu 44 metu grazi, materialiai apsirupinusi, dirbanti, su aukstuoju issilavinimu liekna tamsiaplauke.

o kodėl jūs niekada negalvojate apie visai kitokią alternatyvą....pvz. moterį....na, nebūtina ten lesbiete būt, bet kartu gyvent būtų daug linksmiau ir įdomiau...o be to jų didesnis pasirinkimas....

DURNE

Man atrodo labai tiktu kartu gyventi Deepsorrow su tuo lopu Bestabdziu.Gal Deepsorrow ta mulki ismokytu tikru vyru buti

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/26 20:46:34 20:46:34

smaginasi moterytės

Aš, kadangi esu daužta, galvoju, kad visi žmonės yra geri i t.t ir t.d.
Bet kiekvienam savo... jei dar mano žmogus tebėra gyvas, tai mudu būtinai susitiksim ...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 20:53:41 20:53:41

Upytė: :lol: smaginasi moterytės
Bet kiekvienam savo... jei dar mano žmogus tebėra gyvas, tai mudu būtinai susitiksim ...

o kas tau i galva dave? Buvusysis? uz neistikimybe?

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/26 21:02:14 21:02:14

Svečias:
Upytė: :lol: smaginasi moterytės

o kas tau i galva dave? Buvusysis? uz neistikimybe?

neteko tokios laimės ragauti ... O būti neištikimai yra didelis menas... tik pagalvokite, kaip sunku yra meluoti namiškiams, sugebėti niekam nekristi į akis su meilužiu ... kur dėti meilužio dovanas ... o jei dar išvažiuoti poilsiauti su meilužiu... Ne kiekviena šitaip sugeba ...

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 21:11:51 21:11:51

Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus Zaprasta

Upytė

U

102 įrašai

2012/01/26 21:29:24 21:29:24

Svečias: Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus Zaprasta

žaviuosi tokiais gabumais bet jau kam neduota tai neduota ... mano vyras ir sijonus mano buvo suskaičiavęs ir tų sijonų be jo žinios nelabai nusipirkdavau ... keista ar ne ?

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/26 21:50:22 21:50:22

Upytė:
Svečias: Baik tu... Nu jau nezinoti kur deti meiluzio dovanas? Apsirengi, pasipuosi tom dovanom ir eini sau galva pakelus:) Tie vyrai nei klausia, nei jiems idomu, jie net ir nesusigaudo ar tu 5 ziedus turi ar 15, 10 sijonu ar 20. Pasakai,kad visada juos turejai, tik jis nepastebejo. Ir dar duodi velniu uz nepastabuma O kia vaziuoji su kadru i kelione,tai pasakai, kad padesi drauges mociutei savaite braskes raveti Ir jam tu braskiu parvesi. Nu ir parvezi galop jam kila braskiu is turgaus Zaprasta

žaviuosi tokiais gabumais bet jau kam neduota tai neduota ... mano vyras ir sijonus mano buvo suskaičiavęs ir tų sijonų be jo žinios nelabai nusipirkdavau ... keista ar ne ?

nu nesamone toki vyras turet,kur viska skaiciuoja... gerai,kad ji metei. Toki vyra per borta ir ieskok normalaus. Tu gi moteris po velniu, ne valkata kokia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume