Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Vyrai impotentai, nesislėpkit

Vyrai impotentai, nesislėpkit

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 20:21:33 20:21:33

Vyrai impotentai, nesislėpkit, juk ne seksas gyvenime svarbiausia (ypač, kai tau ne ...niolika), visko nutinka, yra moterų, kurios dėl ligos nebegali mylėtis, bet bendrauti, atrasti įdomių temų, pomėgių, kodėl gi ne?

Vyras49

V

1 įrašai

2012/01/08 20:45:22 20:45:22

tai tipo jus norit rasti sau vyra/drauga, su kuriuo santykiai butu visai be sekso? Sorry, man tai visiskai nesuprantama. Man 49 metai, noreciau myletis bent kas antra diena, minimum pora kart i savaite, bet visai be sekso??? Nu naciort ta moteris man reikalinga? Seksas gyvenime gal ne svarbiausia, bet jis eina vienoje gretoje su visom kitom savybem,kurios man svarbios moteryje.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/08 20:48:41 20:48:41

ojei... o tai kas jums atsitiko? Gal tada jus galetumet su vyru uzsiimti oraliniu seksu, juk jusu burna sveika

razza0303

R

4 įrašai

2012/01/08 21:42:59 21:42:59

tai IMPOTENTAS vyras - ir yra pats GERIAUSIAS MEILUZIS!!!! nes su tokiu vyru galima buciuotis ir glamonetis kad ir 2 valandas.....kol jis stengsis sukelt sau erekcija!!! tIKRAI APIE TOKI TIK IR SVAJOJU!! ir cia kazkas yra teisus, kad moterim svarbu bendravimas ir turet su kuom i kina nueit, o ne tas....

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/09 11:28:03 11:28:03

Vyras49: tai tipo jus norit rasti sau vyra/drauga, su kuriuo santykiai butu visai be sekso? Sorry, man tai visiskai nesuprantama. Man 49 metai, noreciau myletis bent kas antra diena, minimum pora kart i savaite, bet visai be sekso??? Nu naciort ta moteris man reikalinga? Seksas gyvenime gal ne svarbiausia, bet jis eina vienoje gretoje su visom kitom savybem,kurios man svarbios moteryje.

Tik tik mažai,neišsivaizduoju ką su tokiu vyru veikčiau? 2 kartai į savaitę,tai geriau be jokio. Eina čiortum tokie vyrai.

Echoe

E

2 įrašai

2012/01/10 14:33:25 14:33:25

deja per klaida draugavau su 2 impotentais (jie aisku tai neige ir kure visokias istorijas kodel butent vel ir vel ir niekada nesigauna) atseit tik su manim nes per daug myli, poto kjad juos iskaudino kazkada ir db jie sunkiai atsiveria, kad buvo girti, kad bloga diena, kad bbz...zodziu ne esme
esme ta kad impotentai yra su sutrikimu ir jie delto labai kompleksuoja , po kurio laiko net ir ju partneres ima kompleksuoti, o glamones ir buciniai su jais tampa neidomus kai zinai kad finalas neimanomas..beto jie kompleksuoja ir tai po to laiko kai suvokia kad tu supratai kad jie impotentai tos glamones tampa dirbtines, saltos, bailaus , savimi nepatenkinto vyro prisilietimai...tu nori tokios nastos? tada draugauk su impotentu , tik ziurek kad pati tokia veliau netaptum

na bet jei ir moteris myletis nenori ar negali , tada aisku kad butent jos turetu draugauti su impotentais. nes jie neturi teises apgaudineti merginu kad yra normalus

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 15:57:57 15:57:57

Echoe: deja per klaida draugavau su 2 impotentais (jie aisku tai neige ir kure visokias istorijas kodel butent vel ir vel ir niekada nesigauna) atseit tik su manim nes per daug myli, poto kjad juos iskaudino kazkada ir db jie sunkiai atsiveria, kad buvo girti, kad bloga diena, kad bbz...zodziu ne esme
esme ta kad impotentai yra su sutrikimu ir jie delto labai kompleksuoja , po kurio laiko net ir ju partneres ima kompleksuoti, o glamones ir buciniai su jais tampa neidomus kai zinai kad finalas neimanomas..beto jie kompleksuoja ir tai po to laiko kai suvokia kad tu supratai kad jie impotentai tos glamones tampa dirbtines, saltos, bailaus , savimi nepatenkinto vyro prisilietimai...tu nori tokios nastos? tada draugauk su impotentu , tik ziurek kad pati tokia veliau netaptum

na bet jei ir moteris myletis nenori ar negali , tada aisku kad butent jos turetu draugauti su impotentais. nes jie neturi teises apgaudineti merginu kad yra normalus

Ir man teko sutikti tokį,bet manęs nepasisekė jam apgauti. Tik niekaip nesuprantu tokių nesveikų vyrų, kurie dar iškėlę aukštus reikalavimus moteriai : tik graži, išsilavinus, seksuali būtinai, initiligentiška, viliojanti ir t.t. tik paskui supratau,kad taip jis slėpė savo baisią negalią.
Kaip parašė,jis man pasirodė iš nuotraukos labai puikus vyras,o per laiškus jis man tiko pagal mąstymą ,vertybių supratimą ir t.t. Susitikome... Nusivyliau?-per švelniai pasakyta. Paaiškėjo po kiek tai laiko,kad impotentas.. ,nors man trynė,kad jam čia laikinai,čia susitvarkys,ilgai neturėjęs moters,bet ten jau pas jį nieko nebuvo tik lyguma tuštuma.Tiesiog ,kai supratau taip pasibjaurėjau,kad sugaišau laiką ir pagalvojau,taigi jis normalią moterį ligoniu padarytų. Kai moteris gyvena viena t.y. viena,bet ,kai šalia impotentas,tai jau tragedija sveikai moteriai. Kas iš tų glamonių,kad tik suerzintų, vis tiek be pabaigos. Dar jis labai garbino visokius seks žaisliukus ir t.t. rekomendavo,kad moteriai būtina,aš jam pasakiau man reikalingas vyras, o ne nesveiki dirbtini pakaitalai. Jautėsi,kad pažemintas,pradėjo pradėjo mane įžeidinėti,žeminti,bet jautėsi,net rėkti dėl nieko ,nes nieko negali,bet dar kabinėjasi.Gi pačiam tapo labai nefaina,nes suprato,kad supratau,vaidino "kietuolį" visais klausimais. Štai taip.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 16:25:09 16:25:09

Apie impotentus buvau tik skaičiusi...Bet teko su tokiu susidurti,kad po šiai dienai niekaip nesupratau,kad taip gali būti. Ar kam taip buvo? Jis malėsi ,trynėsi apie mane ,o paskui pasakė,kad baigė,aš vos nepaspringau...Nes kai viena pažįstama pasakojo,kad jos vyras impotentas,bet turi vaiką ,tai aš galvojau,kad čia šiaip sau paistalai.Kad tai neįmanoma.Aišku ta pažįstama paliko jį,bet tai faktas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 19:12:49 19:12:49

Mano pažįstamas impotentas propaguoja greitą žmonių virsmą belyčiais hermafroditais:). Jis dar ne visai impotentas, bet link to einama, ir panašu kad pats dėl to kaltas, nes neleidžia sau turėti malonumo su moterim, juk jos išdavikės ir melagės

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/10 20:21:46 20:21:46

Svečias: Mano pažįstamas impotentas propaguoja greitą žmonių virsmą belyčiais hermafroditais:). Jis dar ne visai impotentas, bet link to einama, ir panašu kad pats dėl to kaltas, nes neleidžia sau turėti malonumo su moterim, juk jos išdavikės ir melagės

tai labai gerai. Vienu kvailiu bus maziau siam pasauly Visi durni vyrai galetu taip pervirsti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume