Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Per kiek laiko internete sutikote antrąją pusę

Per kiek laiko internete sutikote antrąją pusę

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 18:27:31 18:27:31

Sveiki, paskaičiavau, kad šioje svetainėje jau esu užsiregistravusi 6 mėn. Ir kol kas nieko. Nuėjau į 15 pasimatymų, bet kol kas nieko įdomaus neradau. Per kiek laiko jūs internetinėje erdvėje susitikote antrąją pusę? ar šioje svetainėje tai apskritai įmanoma, nes prisiskaičius temų apie ypatingus vyrus, 30metes senmerges ir senbernius jau šiurpas ima.

Grazi moteris

G

1 įrašai

2011/12/17 18:34:00 18:34:00

As cia buvau 4 metus,ir nesutikau nei vieno normalaus vyro. Tad issiregistravau is cia ir.... Po 2 menesiu realybeje susipazinau su nuostabiu vaikinu Tad isvada tik viena - nereikia cia veltui gaisti laiko

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 18:43:16 18:43:16

Grazi moteris: As cia buvau 4 metus,ir nesutikau nei vieno normalaus vyro. Tad issiregistravau is cia ir.... Po 2 menesiu realybeje susipazinau su nuostabiu vaikinu Tad isvada tik viena - nereikia cia veltui gaisti laiko

kaip gali grazi moteris nesutikti normalaus vyro? Vadinasi ne tokia ten jau grazi ir buvai, nebent tik sau paciai grazi Del to ir nesutikai, kad pilna pasiputimo

AŠX

A

1 įrašai

2011/12/17 19:43:01 19:43:01

as visada per pirma pasimatyma sulaukiu pasiulymo pratesti santykius.Bet kas is to, ne visi vyrai buna tokie, kad su jais noretusi dar karta susitikti...su vieninteliu is DP bandziau uzmegzti santykius, kazkas issirutuliojo i draugyste, nors jis is pat pradziu man pasirode ne visai mano tipo...ir deja, pirmas yspudis pasirode buvo teisingas, nereikejo man ten suskysti del keliu jo teigiamu savybiu, bet reikejo klausyti sirdies...po keliu men , jis pradejo zyzti, kad nepamirsta niekaip savo buvusios drauges, ir t.t, na zodziu, viskas buvo baigta, nors ir taip jauciau, kad jis ne man...o snd buvau vel pasimatyme, pirma karta po to issiskyrimo, vel rozes, vel prasymas bendrauti, neatstumti, komplimentai )na bet sis vyriskis labiau atitinka mano skoni, tik db busiu atsargesne, neskubesiu patiketi viskuo, ka sako gal kas ir iseis

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 20:06:22 20:06:22

Grazi moteris: As cia buvau 4 metus,ir nesutikau nei vieno normalaus vyro. Tad issiregistravau is cia ir.... Po 2 menesiu realybeje susipazinau su nuostabiu vaikinu Tad isvada tik viena - nereikia cia veltui gaisti laiko

Paantrinsiu komentatorei - taip pat čia su pertraukomis buvau 4 m. ir nieko čia nesutikau. Siūlau paskaityti temą "ypatingi vyrai", kur apibūdinamos realios pažintys su čia esančia "fauna" - nehiperbolizuodama galiu pasakyti, kad tragedija, o ne vyrai. Iš gailesčio/nuobodulio jeigu ir pabandai su tokiais tęsti pažintį, tai paskui galutinai nusivili. Būtų tikslingiau paklausti, kiek realiai čia susipažinusių tapo poromis. Manau, kad procentas būtų itin žemas.

...

.

34 įrašai

2011/12/17 21:09:04 21:09:04

Svečias:

Paantrinsiu komentatorei - taip pat čia su pertraukomis buvau 4 m. ir nieko čia nesutikau. Siūlau paskaityti temą "ypatingi vyrai", kur apibūdinamos realios pažintys su čia esančia "fauna" - nehiperbolizuodama galiu pasakyti, kad tragedija, o ne vyrai. Iš gailesčio/nuobodulio jeigu ir pabandai su tokiais tęsti pažintį, tai paskui galutinai nusivili. Būtų tikslingiau paklausti, kiek realiai čia susipažinusių tapo poromis. Manau, kad procentas būtų itin žemas.

gryna teisybe, pilnai sutinku, lb gailiuosi bendravusi su vyru is DP, nors maciau, jau jis i Draugas Lt persimete, migruoja po truputi nevykeliu fauna

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/17 21:19:04 21:19:04

o tu su juo labai giliai bendravai?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/17 21:44:36 21:44:36

Antrąją puse ar ne, bet sutikau mielą sau žmogų gal per pirmasias savaites nuo registracijos DP. Ir nors paskui sekė kitos netapusios artimesnėmis pažintys,su juo esame drauge jau treti metai.
Jei sutiktas konkretus vyras netinka būtent jums, dar nereiškia kad jis nieko vertas. Kitai gal jis bus nuostabus .

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/18 11:26:50 11:26:50

svetlana: Antrąją puse ar ne, bet sutikau mielą sau žmogų gal per pirmasias savaites nuo registracijos DP. Ir nors paskui sekė kitos netapusios artimesnėmis pažintys,su juo esame drauge jau treti metai.
Jei sutiktas konkretus vyras netinka būtent jums, dar nereiškia kad jis nieko vertas. Kitai gal jis bus nuostabus .

Svetlana, mes diskutuojama apie antrąją pusę, o ne "ne antrąją pusę". Jeigu jūs įvardijate, kad čia radote "gerą žmogų draugą", tai paaiškinkite, kodėl jis netapo jūsų antrąją puse, jeigu yra toks puikus? O jeigu tapo jūsų antrąja puse - labai džiaugiamės. Tiesiog temos esmė ir yra paskaičiuoti, ar verta čia investuoti savo laiką ir kiek vidutiniškai laiko investicijų reikia norint sutikti "antrąją pusę". Kol kas tik jūs viena iš keturių moterų teigiamai atsiliepėte apie svetainę. Taigi, laukiame tolesnių nuomonių.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/12/18 13:40:13 13:40:13

Tie, kuria atranda savo antrąją pusę, kaip taisyklė čia nebesilanko. Nebent tokie kaip aš, turintys priklausomybę paskaitinėti forumą:) Todėl teisingos statistikos čia nebus.
Per kiek laiko žmonės susiranda antrą pusę, manau, priklauso nuo keliamų reikalavimų tai antrai pusei ir paties mokėjimo užkabinti, sudominti. O žmonės čia tokie patys kaip gatvėje. Manau, kad tie, kurie lengvai susipažįsta kitoje aplinkoje ir moka bendrauti, tie ir čia lengvai susipažįsta. O jei žmogus minimaliai įdeda pastangų ir tik laukia iniciatyvos iš kito, tai tokie ir rezultatai.
Laiko ir investicijų reikia įdėti, jei turit tokį tikslą. O jei tik bandot laimę - bus gerai, nebus - ne bėda, tada bandykite...
Statistikai - aš suradau savo žmogelį. Tuoj bus 2 metai, kaip kartu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume