Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Anketų aprašymai

nazz

N

27 įrašai

2011/11/07 16:19:34 16:19:34

Kokie dažniausiai būna darnios poros anketų aprašymai.. Skaičiau tik moterų anketas, tad ir kabėsiu apie dailiosios lyties ypatumus.

1)

garsi ir baisiai nuvalkiota pažinčių puslapiuose antuano de sent egziuperi Mažojo Princo personažės lapės frazė:
"Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje".

Darnioj poroj tokių lapių mačiau apie 20-30

2) Legendinis "Aš paprasta, bet ne prasta"

Na, tokių irgi užtikau labai daug.

3) Dar vienas labai mėgstamas aprašymas: "Aš pati nemėgstu kalbėti apie save, tegul apie mane sprendžia mano draugai ir pažįstami"

Hey, tai gal parašykit ir draugų/draugių telefonus, kad jiems pasiskambinę pasiklaustume? :) Žodžiu, tokiu aprašymu nepasakai visiškai nieko.

4) Sekantis perliukas - susirasti internete (dažniausiai pažinčių puslapiuose) įvairias mintis, frazes, tezes ir t.t. ir nukopijuoti vieną, arba kelias. Pats kvailiausias ir labai dažnas aprašymuose sutinkamas pavyzdys - "Mane sutikti yra tavo likimas..Mane mylėti yra rizika..Mane gauti yra kantrybė..Mane turėti yra tavo svajonė..O kad aš tave mylėčiau...yra stebuklas..."

Tikrai, kad stebuklas.. Gal geriau mylėk savo priklijuotus milžiniškus nagus.

5) Toliau eina įvairios ištraukos iš garsių autorių kūrinių. Labai populiaru dėtis Coelho ir Remarko mintis.

6) Kartais vietoj aprašymo būna ženklai - šauktukai, brūkšniukai, ar šypsenėlės. Tikriausiai žmonės neturi ką pasakyti.

Na, būna ir originalių aprašymų, kuriuose nurodoma, ką moteris mėgsta, ko tikisi, kokia yra ji pati, arba tiesiog sudėtos įvairios mintys, iš kurių galima daugmaž suprasti, kas per žmogus ji yra.
Tokių aprašymų ir norėtųsi daugiau. O jeigu taip neišeina, tai kartais jau geriau įdėti gal kokį nors mėgstamą posmelį iš eilėraščio, jeigu jis nėra nuvalkiotas ir manot, kad atspindi jūsų asmenybę.

Nežinau, ką dažniausiai savo aprašymuose surezga vyrai, tikriausiai taip pat galima daug perlų prisirinkti..

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 17:01:07 17:01:07

O tu nežinai,kad tokia tema jau buvo? Dieve,kokie siaurapročiai:) na ko jūs sėdit toje pažinčių svetainėje,jeigu jums čia visi tokie netikę?:))) nu negi TOKIE beviltiški???

kitas vyras

K

8 įrašai

2011/11/07 17:13:30 17:13:30

Nazz teisus. Pas mane irgi tokiu anketu 90 procentu. Tas gal ir nemetu lauk, bet mintyse jos siuksliadezeje. Ir lieka 10 procentu,is kuriu gali jau susidaryti sioki toki vaizda. Nuotrauka, pagrindiniai duomenys apie seimynine padeti, vaiku skaicius, pomegiai, ko laukia is sutikto vyro. Viskas zmoniska suprantama kalba. Toms rasau ir tos buna normalios. Jos nekalba nesamoniu apie drugelius ir princus, su jomis lengva ir gera.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 17:17:10 17:17:10

Svečias: O tu nežinai,kad tokia tema jau buvo? Dieve,kokie siaurapročiai:) na ko jūs sėdit toje pažinčių svetainėje,jeigu jums čia visi tokie netikę?:))) nu negi TOKIE beviltiški???

kokia isteriska boba turbut irgi princp ant balto zirgo iesko

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 18:56:55 18:56:55

Svečias:
Svečias: O tu nežinai,kad tokia tema jau buvo? Dieve,kokie siaurapročiai:) na ko jūs sėdit toje pažinčių svetainėje,jeigu jums čia visi tokie netikę?:))) nu negi TOKIE beviltiški???

Koks trenktas diedas

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:00:08 19:00:08

O kokios būna vyrų anketos?

1. Noriu pasmaukyt.
    2.Noriu išgert.

2. Noriu blondinės dideliais papais.

3. Noriu papist

Tipo geresnės blyn

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:00:41 19:00:41

Svečias:
Svečias:

Koks trenktas diedas

ale pataikiau o dar galvojau - boba ar diedas? turbut lapute, kur zuikelio iesko

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:03:04 19:03:04

Svečias: O kokios būna vyrų anketos?

1. Noriu pasmaukyt.
2.Noriu išgert.
3. Noriu blondinės dideliais papais.
4. Noriu papist
Tipo geresnės blyn

durne, taip tikrai nieks neraso, nereikia nusipeizet.Gal tik tave cia taip stoty nori papist ,bet tai tavo problemos

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:05:06 19:05:06

ale pataikiau o dar galvojau - boba ar diedas? turbut lapute, kur zuikelio iesko [/quote]

Boba,boba tik neprisiregistravus,man čia tik smagu jus paskaitinėt bet smagu čia pas jus būna

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 19:07:37 19:07:37

Svečias:
Svečias: O kokios būna vyrų anketos?

1. Noriu pasmaukyt.
2.Noriu išgert.
3. Noriu blondinės dideliais papais.
4. Noriu papist
Tipo geresnės blyn

durne, taip tikrai nieks neraso, nereikia nusipeizet.Gal tik tave cia taip stoty nori papist ,bet tai tavo problemos

Oj kokie jautrūs,tik kakų nepadarykit savikritikos daugiau berneliai,o tai jau visai pentinai ant akių užlipo norit kritikuot,tai kritiką ir priimkit,antro galo vergai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume