Kokie dažniausiai būna darnios poros anketų aprašymai.. Skaičiau tik moterų anketas, tad ir kabėsiu apie dailiosios lyties ypatumus.
1)
garsi ir baisiai nuvalkiota pažinčių puslapiuose antuano de sent egziuperi Mažojo Princo personažės lapės frazė:
"Tu man dar esi berniukas, panašus į šimtą tūkstančių kitų berniukų. Ir tu man nereikalingas. Ir aš tau nereikalinga. Aš tau esu lapė, panaši į šimtą tūkstančių lapių. Bet jei tu mane prisijaukinsi, mudu būsime vienas kitam reikalingi. Tu man tada būsi vienintelis pasaulyje. Aš tau būsiu vienintelė pasaulyje".
Darnioj poroj tokių lapių mačiau apie 20-30
2) Legendinis "Aš paprasta, bet ne prasta"
Na, tokių irgi užtikau labai daug.
3) Dar vienas labai mėgstamas aprašymas: "Aš pati nemėgstu kalbėti apie save, tegul apie mane sprendžia mano draugai ir pažįstami"
Hey, tai gal parašykit ir draugų/draugių telefonus, kad jiems pasiskambinę pasiklaustume? :) Žodžiu, tokiu aprašymu nepasakai visiškai nieko.
4) Sekantis perliukas - susirasti internete (dažniausiai pažinčių puslapiuose) įvairias mintis, frazes, tezes ir t.t. ir nukopijuoti vieną, arba kelias. Pats kvailiausias ir labai dažnas aprašymuose sutinkamas pavyzdys - "Mane sutikti yra tavo likimas..Mane mylėti yra rizika..Mane gauti yra kantrybė..Mane turėti yra tavo svajonė..O kad aš tave mylėčiau...yra stebuklas..."
Tikrai, kad stebuklas.. Gal geriau mylėk savo priklijuotus milžiniškus nagus.
5) Toliau eina įvairios ištraukos iš garsių autorių kūrinių. Labai populiaru dėtis Coelho ir Remarko mintis.
6) Kartais vietoj aprašymo būna ženklai - šauktukai, brūkšniukai, ar šypsenėlės. Tikriausiai žmonės neturi ką pasakyti.
Na, būna ir originalių aprašymų, kuriuose nurodoma, ką moteris mėgsta, ko tikisi, kokia yra ji pati, arba tiesiog sudėtos įvairios mintys, iš kurių galima daugmaž suprasti, kas per žmogus ji yra.
Tokių aprašymų ir norėtųsi daugiau. O jeigu taip neišeina, tai kartais jau geriau įdėti gal kokį nors mėgstamą posmelį iš eilėraščio, jeigu jis nėra nuvalkiotas ir manot, kad atspindi jūsų asmenybę.
Nežinau, ką dažniausiai savo aprašymuose surezga vyrai, tikriausiai taip pat galima daug perlų prisirinkti..