Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ar čia yra Vyrų?

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/06 13:32:43 13:32:43

Pigmaleonas: Ja natürlich, die gute und schöne Frau oder Madame, du bist so süß wie Marzipan! Manai, kad man reikia Sodų gatvės arba kitaip stoties plaštakių? Man reikia moters asmenybės, o ne bukos plaštakės, nežinojai? Aš gi elektrikas, o ne koks ten intelektualas - ne baltarankis kaip pati.

Jūs iš tikrųjų ieškote moters asmenybės?
Keistoka, kad iki šiol nesuradote. Jei nuoširdžiai.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2011/11/06 13:39:52 13:39:52

Negi manote, kad aš - vienišas? Čia gi forumas kaip narkotikas, o aš gana konservatyvus,turiu keistą prisirišimo jausmą, bet ieškoti žmogaus gi niekas nedraudžia, tiesa? Ir vien tik seksas manęs tikrai nedomina.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/11/06 13:42:01 13:42:01

Pigmaleonas: Negi manote, kad aš - vienišas? Čia gi forumas kaip narkotikas, o aš gana konservatyvus,turiu keistą prisirišimo jausmą, bet ieškoti žmogaus gi niekas nedraudžia, tiesa? Ir vien tik seksas manęs tikrai nedomina.

Nežinau, ar jūs vienišas,bet jei ieškote - tam tikra prasme be abejo - esate vienišas. Ir dar - su paslaptingumo kauke.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2011/11/06 13:47:09 13:47:09

Milijonai žmonių pasaulyje yra vieniši arba taip jaučiasi, bet gyvena ir yra laimingi - moka šypsotis kaip Mata Hari mirties akimirkoje ir nieko neišduoti nei vieno savo meilužio. Absoliučių dalykų nėra.

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 15:33:46 15:33:46

Pigmaleonas: Na iš tikro tos moterys, kurios mano, kad „Visi vyrai – kiaulės“ savo šeimose iš vyrų tikrai nėra nieko gero patyrusios - nieko gero negavusios. Tai nesunku pastebėti. Blogai yra tai, kad tokios moterys yra linkusios tą savo neapykantą vyrams perduoti savo dukterims, kurios taip pat yra su Pick – up‘inamos vėl tik tokių pačių niekam tikusių išlepintų vyrų.

Sitai minciai pritariu ir dali jos galiu pagristi pavyzdziu: Mano tevo pirmoji zmona i vyrus neziurejo pakankamai teigiamai, todel net turejo megiama posaki "Pamatei, jog gime su kiausiukais, tai ir dek in siena". Tokio moters mastymo priezastis tubut ta, kad seimoje, kurioj uzaugo jinai nieko gero nepatyre ir negavo is vyru, nes seimoje ir gimineje vyru isvis nebuvo isskyrus jos teva, kuris sovietmeciu ilgai sedejo uz kombinavima. Suzinojes, jog dukrele susirado drauga, tai jis atrasydamas laiske palinkejo sekmes su "Babski batalion", per jo laidotuves pries kokius 4-5 metus pamaciau ka jis turejo omeny, dievaz dar gyvenime nemaciau tokios daugybes mociuciu, tetulyciu, seseru ir puseseriu, kurios taip darningai, vieningai visur eitu, butu kartu. As nenustebciau, jog mergina uzaugusi tokioj aplinkoj daugiausiai apie vyrus prisiklause tik tai kas blogai. Rezultate, mano tevas su antra zmona t. y. mano motina kartu jau 24 metai, o pirmoji zmona jau spejo issiskirti su treciu vyru, netgi kiek zinau su antru vyru issiskyre po to, kai ji atleido is direktoriaus pareigu, zodziu, akivaizdu kiek buvo is jos nuosirdzios meiles vyrams. Sekantis rezultatas: galbut toki pat auklejima, mastyma perdave ir savo dukrai, mano vyresniajai seseriai is pirmos santuokos, kuri su musu tevu jau seniai nebebendrauja, o musu triju kaip broliu nepripazista.

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 15:58:00 15:58:00

enigma2: Esu kurį laiką prisiregistravusi šitam saite ir susidarė įspūdis, kad čia visiškai nėra vyrų ieškančių rimtų santykių, ar išvis kažko ieškančių...vieni senberniai mamyčių sūneliai, kuriems išskyrus mamą nieko nereikia, arba išsiskyrę ir tuo patenkinti, kita dalis-susirašinėjantys... arba ,,alfonsai''. Tai ir kyla klausimas Ar yra čia normalių VYRŲ?

Pamenu, pirmam kurse internete mergina kviete visus i cementofke ir buvo prierasas "Vaikinai bus priimamai tik normalus". Idomu, kaip anot taves atrodo tas normalus vaikinas? Studijuoju Mechanikos fakultete, kuriame merginas galima suskaiciuoti tik ant dvieju ranku pirstu, tai vaikinu galima pamatyti paties ivairiausio isprusimo, kulturingumo, isvaizdos, sudejimo, todel save palygines su jais lyg ir galeciau save laikyti normaliu, bei neatitinkanciu nei vienos grupes vyru, kuriuos isvardijai.

Klausimas tiesus "Ar cia yra normaliu VYRU?", bet sudetinga i ji atsakyti kukliai ir nebut apsauktam galvojanciu apie save per daug gerai. Tai kokiu tiksliai reikia buti, kad atsakyti i klausima teigiamai?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/11/06 16:11:01 16:11:01

Skaviau, nesuk galvos dėl tokių pareiškimų dėl ,,normalių". Čia žodžių žaismas:)
Eik į šokius su Dizaino fakulteto studentėm (buvusiom ,,lengvutėm''), ekonomistėm, kur vyrai ant vienos rankos pirštų skaičiuojami. Ir ten būsite normalūs ir mylimi:) Mes taip savo laikais darydavome - visos mūsų cementovkės su mechanikais, automatikais ir pan. būdavo. Ir tada visi tapdavo normalūs.

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 17:04:29 17:04:29

Ugnelė.: Skaviau, nesuk galvos dėl tokių pareiškimų dėl ,,normalių". Čia žodžių žaismas:)
Eik į šokius su Dizaino fakulteto studentėm (buvusiom ,,lengvutėm''), ekonomistėm, kur vyrai ant vienos rankos pirštų skaičiuojami. Ir ten būsite normalūs ir mylimi:) Mes taip savo laikais darydavome - visos mūsų cementovkės su mechanikais, automatikais ir pan. būdavo. Ir tada visi tapdavo normalūs.

Puikus patarimas, dar girdejau, jog Socialiniame fakultete praejus per biblioteka merginos vaikinus tiesiog rija akimis.

Beja, labai idomus sutapimas, pirmakurse besiskelbusi i cementofke priimsianti tik normalius vaikinus, pati buvo is Dizaino fakulteto. Tikriausiai po keliu metu Dizaine siandien ji vaikinu nebeskirsto.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/11/06 17:15:56 17:15:56

Taip taip:) Taip mano tėtis mechanikas kažkada mano mamą susirado ir mano pusė grupiokių taip rado vyrus mechanikus:) Labai šaunūs techniški vaikinai, ne tokie, kaip sumoteriškėję ,,dizaineriai'':)

skavius

S

270 įrašai

2011/11/06 18:21:07 18:21:07

Hmm, labai smalsu , kaip suprantu, Ugnele, esi is Dizaino fakulteto? Tavo nuomone toks vyras kaip Juozas Statkevicius irgi sumoteriskejes?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume