Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Ar čia yra Vyrų?

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/22 09:05:55 09:05:55

Oho, kaip miela, kad už mane tiek daug DP internautų triūsia meluodami. Visur mane klijuodami net nemirksi - priskirdami man svetimas autorystes. Tai yra išmankštinti. Manau, kad aš tokios pagarbos nenusipelniau. Na taip nebūna, žmonės - ne visos mano mintys yra mano, bet su jomis aš sutinku ir tiek ir nepriskirinėkite manęs kitiems postų autoriams ir autorėms. Nereikia prie manęs derintis. Taip, kažkada buvau aš Lelis Borgia, bet jo nebėr - viskas, basta! O kad intymi tema man įdomi, yžač veidmainystės ir amoralumas, asocialumuas, antivisuomeniškumas pavadintas dora - aš ir neneigiu ir nereikia tai vadinti pasakomis ar kliedesiais. Ir priedainį galiu pridėti, norit?
"Tu m'as promis et je t'ai cru: tu es foutu" - čia taip moterys sako tiems pažadukams, nežinojot?
-Tu man pažadėjai, aš tavim tikėjau, bet tu esi sušiktas!

"Tu m'as promis le soleil en hiver et un arc en ciel
Tu m'as promis le sable doré j'ai reçu une carte postale
Tu m'as promis le ciel et la terre et une vie d'amour
Tu m'as promis ton cœur ton sourire mais j'ai eu des grimaces
Tu m'as promis
Et je t'ai cru
Tu m'as promis le cheval ailé que j'ai jamais eu
Tu m'as promis le fil d'ariane mais tu l'as coupé
Tu m'as promis les notes de Mozart pas des plats cassés
Tu m'as promis d'être ta reine, j'ai eu pour sceptre un balai
Tu m'as promis
Et je t'ai cru
Tu es foutu" - negalit ir nežadėkite. Neturite milijono "Snoro" banke ir tylėkite kaip Pigmaleonas. Jis nepyksta, kad jam jokia kuosa neparašo, o jūs va čia kažkodėl labai nervinatės ir man klijuojate ne mano pasisakymus. Tai ne tik, kad negražu - tai nemandagu, ponios ir ponai ir šaunios panelės. Turėkite tai omenyje, gerai?

Pigmaleon

P

48 įrašai

2011/11/22 09:26:27 09:26:27

Neįperkate Vilniaus ir Kauno prabangių eskorto klubų elitinių plaštakių, kuriomis naudojasi tik Verslo ir politikos klasė, mūsų elitas – „Snoro“ bankininkai. Tai neverskite kaltės dėl savo bėdų ir nesėkmių Pigmaleonui. Galiu jums pasakyti, kad Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos elitinės prostitutės prieinamos tik tikriems vyrams. Jos tikri deimantai, kurioms už valandą ar naktį kloji nuo 3000 iki 10000 litų ir jos to yra vertos. Jūs nenorite pripažinti šito, bet tai yra – tai egzistuoja ir nereikia čia veidmainiauti, kad tai pramanai. Dauguma merginų norėtų patekti į tokio elito klasę. Tai labai išsilavinusios ir su moksliniais laipsniais moterys ir merginos. Kai parašau apie tokį seniai gyvuojantį elitinių prostitučių pasaulį, jūs kažkodėl tai nepagrįstai laikote pramanais - nesąmone. Gal jums išsilavinimo trūksta ar kokio galo? Tai yra realybė – ji yra paplitusi ir nereikia šito neigti. Tarp jų ir reikia ieškoti tikrų vyrų, o ne čia, kur jų beveik nėra. Su elitinėmis plaštakėmis galite patirti tikrai labai daug egzotiškų seksualinių potyrių, nes labai maža tikimybė, kad jos nešiojasi bacilas, virusus ir yra nešvarios, murzinos, nesipraususios kaip Vilniaus Sodų gatvės plaštakės. Jos yra labai švarios ir super protingos, intelektualios, su kuriomis beveik kaip lygus su lygiu gali diskutuoti apie meną, muziką, politiką, istoriją ir filosofiją. Gyvenant su šiaip moterimi irgi yra išlaidų gana daug, todėl čia geriausias kainos ir kokybės santykis, jei nori gauti tikros kūno ir sielos palaimos – rezonanso. Triukai, kurių jos moka – neįvaldomi ir nepakartojami paprastų namų šeimininkių.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/22 13:23:07 13:23:07

Pigmaléon: todėl čia geriausias kainos ir kokybės santykis, jei nori gauti tikros kūno ir sielos palaimos – rezonanso.

Aciu uz gera doze. Istiesu diena praskaidrinai.
Na su kunu kaip ir aisku.
Kad rasai tai tikriausiai teko isbandyti?!
O kaip ten su sielos palaiminimu?
Kokiu metodu?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/22 22:17:55 22:17:55

Nu blyn, bet ir vyrai čia, kokių jums dar metodų reikia? Mylėkit moteris ir būsit laimingi. Mažiau filosofuokit.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/23 13:32:21 13:32:21

Nemaišykim eskorto ir prostitučių. Eskorto atstovės neapsiriboja vien seksu, paslaugų gama žymiai platesnė, todėl joms keliami ne vien išvaizdos reikalavimai. Natūralu, kad ir kainos skiriasi, čia pasirinkimas labai parastas – ar valgyti greito maisto užkandinėje, ar restorane.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/27 07:51:10 07:51:10

Iš kur jų čia bus? Buvo Zygfridas ir tas pasiplovė, matomai, pasigavo kokią plaštakę ir nebeturi laiko čia mergas tūsinti.

vvvv

V

1 įrašai

2011/11/27 09:29:29 09:29:29

Ojojoi kai pamaciau fotografijas, cia esanciu vyru, tai noras kuo greiciau is sios svetaines maut ir po dusu nusiplaut.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/27 12:42:48 12:42:48

Nu nu, ir ką jau tokio pamatei? Gal Zygfridą duše ar Borgia ant dviračio? Ir abu DP forumiečiai jau tokie baisūs pasirodė? Gal dar ką pamatei? Pasidalink plačiau savo įspūdžiais ir potyriais, labai prašau, please!? Labai smalsu pasidarė, please?!

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/28 11:57:02 11:57:02

vvvv: Ojojoi kai pamaciau fotografijas, cia esanciu vyru, tai noras kuo greiciau is sios svetaines maut ir po dusu nusiplaut.

Gal ne i tuos ziurejai? As visai simpatisku maciau, bent jau nuotraukose. Tik kita problema pastebiu. Dauguma ju priklausomi nuo dogmu, keistu patirciu ir dar keistesniu nuomoniu... Sunkiai randu lengvai paprastai ir be problemu bendraujanciu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/28 13:59:34 13:59:34

Pigmaléon: ...su moksliniais laipsniais moterys ir merginos....

Durnesnio komentaro dar neskaiciau - prajuokinai nerealiai - tu bent zinai su kuo tas "mokslas" ir tie "laipsniai" valgomi? - ir kaip tie mokslininkai atrodo? DP'shnikai jau visai nusipezeti ima...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume