Monstru klubo etatinis guodejas - tamsta is monstru klubo busite?

ieva
2011/11/14 15:23:41 15:23:41
Monstru klubo etatinis guodejas - tamsta is monstru klubo busite?
ieva
2011/11/14 15:26:12 15:26:12
Ne, iš "Ooo!" klubo, o Jūs?
dvidesimtmete
2011/11/14 15:51:39 15:51:39
Jus pacios kaip tapkes, o jusu vyrai seniai su kitom miega, nes ne vienas neistvertu tokiu ziauriu kritikiu, itariu seniai save veidrody matet, nes esat per daug uzsiemusios kritikuodamos kitus. O po 40 metu jau moteriai nereikia vyro? nesamone, va mano uosviene 65iu ir sukas kaip bitele, paciam jegu zzydejime, ka jai daryt, jei ji modernesniu paziuru nei jos kartos tradiciniai nusigere vyrai, vat ir iesko zmogaus, o kodel gi ne, tikiuos jos amziaus sulaukus turesiu salia zmogu, kuris nugara nutrina, o jei ne ir as ieskosiu, tik gaila, kad rimtu internetiniu svetainiu NERA, o ypas lietuvisku.
Pigmaleonas
2011/11/14 16:25:33 16:25:33
Plačiau apie “Ooo!” klubą ir seksualinį – socialinį gyvenimą ir banką bei kelias jo atmainas iš tikrųjų ir galimas jo tragiškas pasekmes DP forumiečiams. Ne tik prancūzai “O” dažnai prilygina „trumpai mirčiai“, bet ir Lietuvos mafiozi, kurie tuo metu praranda realybės ir savęs pojūtį ir lengvai netenka sąskaitos banke. Kas nenorėtų tokios gražios mirties nepaprastai maloniu momentu? Tai labai rimta, atsižvelgiant į daugumą Eurostato Lietuvoje atliktų tyrimų, bei pranešimų, orgazmo metu gali įvykti įvairių negrįžtamų organizmo reakcijų. Galimas sąmonės netekimas, vidaus organų pažeidimas, nejautra ar netgi mirtis, kaip sakiau. Juk ne šiaip sau sakau, kad XXI amžius bus orgazmo ir analo aukso amžiumi, tiesa? Anksčiau kitu laiku ir kitose civilizacijose geismas ir orgazmo malonumas buvo laikomi didžiausiu blogiu – visuotina gėda. O tiems, kuriems virš 50 metų kategoriškai smerktinas. Tiesa, tokio amžiaus vyrų nedaug ir belieka dėl totalaus nusigėrimo ir susidėvėjimo.
Kukudra
2011/11/14 17:31:20 17:31:20
Pigmaleonai, tai gal grįškim į viduramžius, kai raganas degindavo, jei tie senieji laikai tokie geri Beje, paskelbti ragana galima buvo vien tik dėl, pavyzdžiui, raudonų plaukų.
Pigmaleon
2011/11/14 20:02:57 20:02:57
O kaip su tais, kurie be plaukų? Jų ką, nereik deginti ar bent jau užbaninti? Palikite mane gyvą, aš dar neperskaičiau pirmąją pasaulyje orgazmo istoriją - Jonathan Margolis "Intymioji orgazmo istorija" taip ir liktų neperskaityta
Zygfrid
2011/11/15 20:48:42 20:48:42
O man viduramzio krize jauciu. Meciau tas bobas pod sorak. Dabar tik ryzos maloletkos domina. Didziausias problema ta, kad tos maloletkos man aiskina, kad senas, tipo jau. Bet kai gauna bb, tai greit nuomone pakeicia
ieva
2011/11/15 20:51:01 20:51:01
o kodel ryzos? nes pute ryza? blondinkos nepatinka?
Zygfrid
2011/11/15 20:54:15 20:54:15
Nemegstu blondiniu. Iskyrus Ilona, kuriai krisciau po kojoms. O ryzos. Jei nemiegojai su ryza- esi dar skaistus. Nors man nesvarbu, kokie plaukai. Svarbu, kad drektu. Geistu. Per daug jau lentu nudroziau.
enigma2 (autore)
2011/11/16 08:08:51 08:08:51
Oho, kokia paklausi tema:) Perskaičiau ir dar liūdnesnis vaizdas susidarė...nepanašu, jog čia yra rimtų vyrų, gal vienas kitas.., bet man nepasitaikė... dauguma rašytojai, mėgstantys bendrauti virtualiai ar šiaip vaikai. Nežinau, kodėl susidarė nuomonė, bet nesu nusiteikus prieš vyrus.. tikrai jų yra šaunių.., gal ir čia vienas kitas užsislėpęs:)
Kai kas klausė, koks tas normalus vyras.. Normalus vyras pagal mane, tai visų pirma gerbiantis save ir kitus (moterį), atidus, rūpestingas, save išlaikantis materialiai + išsilavinęs.
Gan keistas vyro? požiūris, kad moteris virš 40 (man dar tai negresia kol kas) yra tarsi nurašoma.. klimaksinė, karščiuojanti ir pan. o kaip vyras? vyras nuo 40m. taip pat patiria klimaksą-jaučia,tarsi kažką prarandąs, tampa nebe toks žavus ir bando slėptis po jaunos merginos kūnu, tarsi ji galėtų sugrąžinti jam antrą jaunystę.Man labiau gaila tokių vyrų, laikančių save nuostabiais, seksualiais ir galinčiais ,,nusipirkti'' jauną gražuolę, nors papilvės jau nukarę, oda suvytus, dantys klibantys..
Manau,virš 30 m. moterys, bent jau dauguma yra labiau save prižiūrinčios, užtenka pažiūrėti į aptukusias 20-metes, žinančios ko nori ir ką gali duoti vyrui.
Savo komentaru nenoriu nieko įžeisti, kiekvienas žmogus yra gražus, jei jo vidus švarus.
Palinkėčiau vyrams daugiau pagarbos sau ir moterims.