Sutikau as šioje svetaineje vyrą, susirašinejau su juo pora savaičių, po to jis atvažiavo pas mane į pasimatymą. Patikome vienas kitam. Pradžioje kavinė, paskui mano namuose arbata... Sekso jis ,,nedrįso prašyti", bet ,,gavosi":) Po to viskas vyko kaip sviestu patepta, esame 2 metai kartu ir net nežadame skirtis.
Tuo metu pagalvojau - kam apsimetinėti, kad esi ,,geresnė" ar nekaltesnė? Gyvenimas gi vienas duotas... Geriau gailėsiuosi to, ką padariau, nei nepadariau:)
Beje, jis kita rytą pasake, kad pirmą karta mato tokią gražią, protingą ir seksualią moterį - jo svajonių moterį:)
Nieko neagituoju ir nieko neteigiu. Beje, kažkada pati rašiau, kad nepasirašyčiau seksui per pirmą pasimatymą. Man virš 40. Protas lyg ir turėtų būti savo vietoje:)
Taigi - niekada nesakyk niekada....
Su pagarba visoms rimtoms moterims - ...
Na va.. o iki tol šiai gražiai, protingai ir seksualiai moteriai reikėjo du metus įsijungus visas šviesas, auksines narystes ir ką tik nori intensyviai ieškoti, kad pagaliau ją pastebėtų.. . Ir pastebėjo! Ir turi!Ir ne bet ką o - lovos draugą. Valio.
Tik tie du metai dar nieko nereiškia. Va kai pragyvensit 25, tada ir parašykit, kaip po pirmo susitikimo sugulet ir nugyvenot.
Be abejo, gal nepragyvensiu ir 5 metų. Niekas to nežino. Lygiai sėkmingai tokia pati situacija gali būti ir pas tas, kurios pirma vyrą pažįsta kitaip bendraudamos. Ir, beje, aš iki šiol stoviu tų kitų - besielgiančių kitaip, nei pasielgiau aš, pusėje. Tiesiog norėjau pasakyti, kad - niekada nesakyk niekada ir kad kartais spontaniškai pasielgus gali būti ne pati blogiausia pabaiga.
Mano atveju - ar ,,tai" būtų įvykę, ar nebūtų - tai tikrai nieko nebūtų pakeitę nei į vieną, nei į kitą pusę. Mes ne kartą esame aptarinėję tą situaciją. Bet tada buvo noras leisti sau pasielgti kitaip, nei visada:)
Draugas jis ne tik lovos. Nereikia taip... Jis yra tikras Draugas.
Kaip bebūtų, smagu, kad Jums, Ugnele, pasisekėn:) Iš kitos pusės, ar ne jūs parašėte dešimtis komentarų, kokios lietuvaitės lengvai pasiekiamos, kaip vyrai neturi stimulo kažko siekti. ir še tau DDD Forume davatkojatės, o realybėje? DD Na, nuoširdžiai prajuokinote tikrai labai smagiai pasijuokiau made my day DD ACIU JUMS!!!!