Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kodėl?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/28 15:42:03 15:42:03

Svečias: Nepasirašysiu, nes uzpjaus:)

Sutikau as šioje svetaineje vyrą, susirašinejau su juo pora savaičių, po to jis atvažiavo pas mane į pasimatymą. Patikome vienas kitam. Pradžioje kavinė, paskui mano namuose arbata... Sekso jis ,,nedrįso prašyti", bet ,,gavosi":) Po to viskas vyko kaip sviestu patepta, esame 2 metai kartu ir net nežadame skirtis.
Tuo metu pagalvojau - kam apsimetinėti, kad esi ,,geresnė" ar nekaltesnė? Gyvenimas gi vienas duotas... Geriau gailėsiuosi to, ką padariau, nei nepadariau:)
Beje, jis kita rytą pasake, kad pirmą karta mato tokią gražią, protingą ir seksualią moterį - jo svajonių moterį:)
Nieko neagituoju ir nieko neteigiu. Beje, kažkada pati rašiau, kad nepasirašyčiau seksui per pirmą pasimatymą. Man virš 40. Protas lyg ir turėtų būti savo vietoje:)
Taigi - niekada nesakyk niekada....

Su pagarba visoms rimtoms moterims - ...

Tai jums patiko vyriškis ir pasimylėjot. O autorės Don Žuanas jos suvilioti nesugebėjo

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/28 16:29:49 16:29:49

Sutikau as šioje svetaineje vyrą, susirašinejau su juo pora savaičių, po to jis atvažiavo pas mane į pasimatymą. Patikome vienas kitam. Pradžioje kavinė, paskui mano namuose arbata... Sekso jis ,,nedrįso prašyti", bet ,,gavosi":) Po to viskas vyko kaip sviestu patepta, esame 2 metai kartu ir net nežadame skirtis.
Tuo metu pagalvojau - kam apsimetinėti, kad esi ,,geresnė" ar nekaltesnė? Gyvenimas gi vienas duotas... Geriau gailėsiuosi to, ką padariau, nei nepadariau:)
Beje, jis kita rytą pasake, kad pirmą karta mato tokią gražią, protingą ir seksualią moterį - jo svajonių moterį:)
Nieko neagituoju ir nieko neteigiu. Beje, kažkada pati rašiau, kad nepasirašyčiau seksui per pirmą pasimatymą. Man virš 40. Protas lyg ir turėtų būti savo vietoje:)

Atpazinau ugnele

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/28 21:02:29 21:02:29

Baltai pavydziu zmonems drasos,bet as taip negaleciau.

Pasileidusi_

P

106 įrašai

2011/10/29 10:32:03 10:32:03

Svečias: Baltai pavydziu zmonems drasos,bet as taip negaleciau.

Žinai kaip sako - jei atsispyrėte pagundai, vadinasi ne jūsų valia buvo stipri, o pagunda per menka.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/29 10:52:01 10:52:01

Zygfrid: Ubagai, katrie namu neturi ir eina i viesbuti

Tikrai, Lietuvos vyrai ubagai ir neišmanėliai. O šiaip, žinot, vyručiai, nieko nebus – nebegausite nieko daugiau už dyką. Štai šviesiaplaukė, gerbiamos Palangos mokytojos dukra lietuvė Rasa Kulytė iš Italijos premjero 75 metų Silvio Berlusconi gavo dovanų už seksą ne tik komplimentų už žavią išvaizdą. Ištyrusi italų milijardieriaus bankines operacijas, Florencijos prokuratūra pasakė, kad 220 tūkst. eurų (760 tūkst. litų) atiteko palangiškei - buvusiai „Mis Europos Sąjunga 2007“ grožio konkurso prizininkei. Šaunuolė mergaitė, o ką jūs, DP vyrai, galite pasiūlyti? Nebent mėlynę po akim. Apie R.Kulytės ryšius su S.Berlusconi Italijos žiniasklaida pranešė praėjusį pavasarį.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/29 10:57:07 10:57:07

Saunuole ta Rasa. Kad uzdirbti 220k EUR reikia paedagogu dirbti iki pensijos.
Ir geda tiems pavyduoliams, kurie lenda prie jos mamos su klausimu ar ne geda dirbti mokytoja. Aisku geda dirbti mokytoja- kai dukra pakelia N kartu daugiau valiutos.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/29 11:06:23 11:06:23

Svečias:
Zygfrid: Ubagai, katrie namu neturi ir eina i viesbuti

Tikrai, Lietuvos vyrai ubagai ir neišmanėliai. O šiaip, žinot, vyručiai, nieko nebus – nebegausite nieko daugiau už dyką. Štai šviesiaplaukė, gerbiamos Palangos mokytojos dukra lietuvė Rasa Kulytė iš Italijos premjero 75 metų Silvio Berlusconi gavo dovanų už seksą ne tik komplimentų už žavią išvaizdą. Ištyrusi italų milijardieriaus bankines operacijas, Florencijos prokuratūra pasakė, kad 220 tūkst. eurų (760 tūkst. litų) atiteko palangiškei - buvusiai „Mis Europos Sąjunga 2007“ grožio konkurso prizininkei. Šaunuolė mergaitė, o ką jūs, DP vyrai, galite pasiūlyti? Nebent mėlynę po akim. Apie R.Kulytės ryšius su S.Berlusconi Italijos žiniasklaida pranešė praėjusį pavasarį.

pavydas bamba drasko? netrenk pats melyniu moterim po akim ir nereiks stebetis

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/29 11:14:09 11:14:09

Na va.. o iki tol šiai gražiai, protingai ir seksualiai moteriai reikėjo du metus įsijungus visas šviesas, auksines narystes ir ką tik nori intensyviai ieškoti, kad pagaliau ją pastebėtų.. . Ir pastebėjo! Ir turi!Ir ne bet ką o - lovos draugą. Valio.
Tik tie du metai dar nieko nereiškia. Va kai pragyvensit 25, tada ir parašykit, kaip po pirmo susitikimo sugulet ir nugyvenot.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/29 11:23:02 11:23:02

Pasileidusi_:
Svečias: Baltai pavydziu zmonems drasos,bet as taip negaleciau.

Žinai kaip sako - jei atsispyrėte pagundai, vadinasi ne jūsų valia buvo stipri, o pagunda per menka.

Ko gero taip. Kažkaip neteko sutikti tokio vyriškio, kuris taip susgundytų Kadangi metų ne 20, ko gero, galėčiau ir aš taip pasielgti, tik va, tinkamų vyrų nėra

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/29 11:34:28 11:34:28

Duoda tos moterys is pirmo karto visos. Po to tik kazkodel bando teisintis, kad iprastai taip nesielgia. Nesiteisinkite, mums patinka tokie dalykai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume