Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Patologinis melagis

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/10/21 08:06:57 08:06:57

Zygfrydas skleidzia savo Donzuaniskas erezijas Ar negeriau butu nevykelius mokinti tapti vyrais O tai ir taip jau visi vyrai kiaulem ir unitazais patapo.

Kur dingo Kazanovos

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/21 08:25:56 08:25:56

Zygfrid: nes pas jus tik eurai pinigineje.

: jei euru nera. Gariunuose uz 1000 000 "euru" mokejau 20 Lt. 1000 000 doleriu dar tiek pat. Kas nemate galvojo, kad tikri.

Samara

S

1 įrašai

2011/10/21 08:57:38 08:57:38

Matosi kad I diskusija isitrauke vyrai. jiems malonu paglostyti savo ego tokiomis istorijomis. Jei jus tai padaro laimingais, kodel gi ne, valio, meskite I mane akmenis. Bet nepamirskite, kad visi mes (tiek moterys, tiek vyrai) klystame. Kaip mes nukenciam nuo tokiu vat melagiu, taip ir jus uzsikabinate uz barakudu masalo. Taip sakant, niekas nera apdraustas ir kiekvienas gali paslysti. Svarbiausia po tokiu istoriju neprarasti optimizmo ir tikejimo, kad gyvenimas vis del to yra grazus. As uzvedziau sia tema vieninteliu tikslu, papasakoti kaip atsitinka, gal but tai galetu padeti kitoms, pakliuvusioms I panasia situacija. Savo nuostabai gavau tikrai nemazai atsiliepimu is ko darau isvada, kad tokiu melagiu yra tikrai daug ir ne tik uzsienieciu tarpe. Todel tiesiog noreciau papasakoti, kodel kartais taip sunku atsispirti melagiui.

Pati esu atviras zmogus, beveik niekad nemeluoju. Susidurusi, net negalejau pagalvoti kad taip galima. Pirmas toks zmogus mano gyvenime. Aplink is draugu ir pazystamu nieks tokios patirties neturejo. Nuo pat pradziu, kai itartinai atrode, vis ieskojau motyvo. Galvojau turbut i lova tempia. Bet siaip nebuvau pries. Po skyrybu su buvusiu to ir norejau, tiesiog gero ir ilgo sekso be jokiu isipareigojimu. Tikrai buvo verta, vienas geriausiu vyru mano gyvenime. Ir mano nuostabai jis nenorejo kad to ir baigtusi. Noras buti su manim padvigubejo. Net prasidejo kaltinimai, kad as ateinu pas ji tik del sekso. Buvo aisku, kad siekis ne seksas. Tada kas? Specialiai vazinedavau pas jis su senu automobiliu ir pamelavau kad turiu didele paskola banke. Nuo to jo interesas mano atzvilgiu ne kiek nesumazejo. Buvo aisku, kad ne pinigai irgi. Pats visur susimokedavo ir mielai vedziodavo i restoranus. Tai neradusi jokio motyvo siek tiek atsipalaidavau.
Bet tos begalines fantastines istorijos, viena uz kita grazesne. Ir vis islindantys be jokio reikalo, nieko neprasomos, tiesiog kazkaip nesveikai. Jos vis neduodavo ramybes. Be galo daug keistu istoriju (neuztektu ir 2 puslapiu kad jos aprasyti), kurios siaip normaliam zmogui per visa gyvenima nenutinka, o cia viskas kartu ir per 2 menesius. Dauguma faktu is biografijos pasitvirtino, bet i ta biografija buvo ipinta daug keistu ivykiu, kuriu nei patikrinti nei kazka paklausti neimanoma. nes gi uzsienietis. Ir niekaip nerandant motyvo bei turint informacija, kuri yra tikra ir patikrinta, pradeti gyventi kosmare, kaip ir noretusi tiketi bet nuojauta ir intuicija sako priesingai.
Viena diena internete perskaiciau straipsni apie patologinius melagius ir viskas mano galvoj susideliojo i savo vieta. Motyvo dazniausiai nebuna, o tikri faktai is biografijos apypinami netikrais, del to taip sunku nustatyti, kur tiesa, o kur melas. Ir tokie zmones dazniausiai patys tiki savo fantazija, del to taip sunku pastebeti mela is akiu kontakto ir kitu melui budingu pozymiu. Nes kai jie pasakoja isgalvotas istorijas, jie patys tiki tuo ka sako. Tai yra liga, dalis tokiu zmoniu daro tai nevalingai ir kartais be jokio tikslo. Jie negali gyventi kitaip.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume