Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Idealo turėjimas. Gerai ar blogai?

Idealo turėjimas. Gerai ar blogai?

bandzajus

B

9 įrašai

2011/10/02 15:19:48 15:19:48

Toks klausimas būtų ir paimsiu save kaip pavyzdį

[quote:1lcdoobi]Man 25m. Jau senai turiu susidaręs nuomonę, kokia turėtų būti ideali mergina. Juodų/tamsiai rudų garbanotų plaukų, didelėm akim, šiek tiek žemesnė nei aš, geriau iki 170cm(aš ~177cm). Vidutinio sudėjimo ar šiek tiek atletiška, tik ne per daug liesa. Linksma, draugiška, drąsi, protinga, šiek tiek velniukiškai išdykusi, jausminga, neperdaug užsispyrusi, rimtai žiūrinti į sąntykius. Taip pat nemėgstu labai valdingų žmonių, kurie daro viską tik pagal save. Amžius nelabai svarbu.[/quote:1lcdoobi] Manau tai nėra kažkokie aukšti reikalavimai, viskas proto ribose, tačiau ar tokio idealo ieškojimas yra gerai? Tai labai sumažina kandidačių sąrašą, bet galbūt atmetu kitas tinkamas? Menki trūkumai ar neatitikimai pagal reikalavimus gali būti nepaisomi, o gal visgi gerai žinoti ko nori? Tik problema, kad labai jau sunku rasti, kai tiksliai žinai ko nori...

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/02 15:37:26 15:37:26

Gali turėti savo idealus kiek patinka. Tik bac - sutiksi merginą, kuri bus šviesiaplaukė, mėlynakė ir t.t., nė iš tolo nepanaši į tavo įsivaizduotąją ir taip kris tau į akį, kad pamirši visus savo idealus. Taip dažnai būna:)
Arba sutiksi tą savo juočkę garbanotąją, o ji į tave nė iš tolo nežiūrės, nes jai reiks visai kitokio vaikino nei tu. Nežiūrės pirma juočkė, nežiūrės antra ir tada suprasi, kad svarbu būti mylimam Žmogaus, o ne įsivaizduotojo idealo.
Aišku, kol esi jaunas ir jei panos apie tave pulkais sukasi, niekas netrukdo tau bandyti rinktis iš ,,idealių".
Ir kol jokios nėra, niekas netrukdo turėti savo ,,idealą".
Manau, svarbiau žinoti, kokie jos charakterio bruožai tau yra labai svarbūs ir su kuriais tu niekada negalėtum susitaikyti.

bandzajus

B

9 įrašai

2011/10/02 16:31:03 16:31:03

Ugnelė.: Gali turėti savo idealus kiek patinka. Tik bac - sutiksi merginą, kuri bus šviesiaplaukė, mėlynakė ir t.t., nė iš tolo nepanaši į tavo įsivaizduotąją ir taip kris tau į akį, kad pamirši visus savo idealus. ....

tai vat dėlto ir klausiu, nes būtent taip ir buvo bet visgi buvo, grįžo sveikas protas, supratau kad visgi netiko, o dabar vėl pradedu galvoti, gal visgi reikia grįžti prie idealo ieškojimo, bet aplink tikrai nesirykiuoja merginos, na bet turbūt esu išrankus, bet kas netinka. ir kam reikia daug meilių seilių, jei jos vistiek galiausia užsibaigia, gal dėlto ir esu išrankus, kad netektų vėliau vėl nusivilti.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/02 20:21:50 20:21:50

Žinoti ko nori nėra blogai, tai netgi privalu sakyčiau, o idealai ir liks idealais, nes jie yra mūsų vaizduotės kūrinys ir mums nereikėtų ieškoti tų idealių bruožų visumos kaip bendro vaizdo, o jį atrasti pamažu. Nepamenu pavardės dailininko, kuris tai pasakė ėmęs tapyti savo žmonos paveikslą – Tyrinėdamas ir perkeldamas jos kūno linijas colis po colio ant drobės, po 27 bendrų santuokos metų aš pamilau ją antrą kartą ir gal net karščiau nei pirmąjį.
O ir tavo susidarytas vaizdas nėra jau kažkas tokio nepasiekiamo, dėl plaukų spalvos ir šukuosenos nesuk galvos juk moterys jas keičia labai dažnai, su akimis gal kiek sunkiau tiesa ir man labai patinka didelės akys, o dėl charakterio tai visi mes esam velnių priėdę klausimas tik ar sugebėsi kartu sugyventi taip, kad tos „trinties“ akimirkos būtų labai retos ir kartu praleistas laikas bus daugiau malonumas nei prievolė.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/02 20:30:41 20:30:41

bandzajus: Toks klausimas būtų ir paimsiu save kaip pavyzdį
[quote:390h990e]Man 25m. Jau senai turiu susidaręs nuomonę, kokia turėtų būti ideali mergina. Juodų/tamsiai rudų garbanotų plaukų, didelėm akim, šiek tiek žemesnė nei aš, geriau iki 170cm(aš ~177cm). Vidutinio sudėjimo ar šiek tiek atletiška, tik ne per daug liesa. Linksma, draugiška, drąsi, protinga, šiek tiek velniukiškai išdykusi, jausminga, neperdaug užsispyrusi, rimtai žiūrinti į sąntykius. Taip pat nemėgstu labai valdingų žmonių, kurie daro viską tik pagal save. Amžius nelabai svarbu.

Manau tai nėra kažkokie aukšti reikalavimai, viskas proto ribose, tačiau ar tokio idealo ieškojimas yra gerai? Tai labai sumažina kandidačių sąrašą, bet galbūt atmetu kitas tinkamas? Menki trūkumai ar neatitikimai pagal reikalavimus gali būti nepaisomi, o gal visgi gerai žinoti ko nori? Tik problema, kad labai jau sunku rasti, kai tiksliai žinai ko nori...[/quote:390h990e]
Garantuoju, ji bus geltonų tiesių plaukų, mažom akim, šiek tiek aukštesnė už tave, liesa ir paniurus, nors ir velniškai užsispyrus Ir žinai kodėl? Nes dievas turi gerą humoro jausmą

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/02 20:32:31 20:32:31

Svečias:
bandzajus: Toks klausimas būtų ir paimsiu save kaip pavyzdį
[quote:3je4gdvv]Man 25m. Jau senai turiu susidaręs nuomonę, kokia turėtų būti ideali mergina. Juodų/tamsiai rudų garbanotų plaukų, didelėm akim, šiek tiek žemesnė nei aš, geriau iki 170cm(aš ~177cm). Vidutinio sudėjimo ar šiek tiek atletiška, tik ne per daug liesa. Linksma, draugiška, drąsi, protinga, šiek tiek velniukiškai išdykusi, jausminga, neperdaug užsispyrusi, rimtai žiūrinti į sąntykius. Taip pat nemėgstu labai valdingų žmonių, kurie daro viską tik pagal save. Amžius nelabai svarbu.
Manau tai nėra kažkokie aukšti reikalavimai, viskas proto ribose, tačiau ar tokio idealo ieškojimas yra gerai? Tai labai sumažina kandidačių sąrašą, bet galbūt atmetu kitas tinkamas? Menki trūkumai ar neatitikimai pagal reikalavimus gali būti nepaisomi, o gal visgi gerai žinoti ko nori? Tik problema, kad labai jau sunku rasti, kai tiksliai žinai ko nori...

Garantuoju, ji bus geltonų tiesių plaukų, mažom akim, šiek tiek aukštesnė už tave, liesa ir paniurus, nors ir velniškai užsispyrus Ir žinai kodėl? Nes dievas turi gerą humoro jausmą [/quote:3je4gdvv]
Čia iš patirties sakau - nes jis mane nuolat taip išdūrinėja

LisaC

L

26 įrašai

2011/10/07 12:57:12 12:57:12

Idealu turejimas,tai tik svajone. Idealiu zmoniu nebuna,visi mes turim trukumu ir privalumu. Del to man tas pasakymas,turiu savo ideala ir jo ieskosiu skamba juokingai. Viskas subliuksta,kai pradedi pazinti zmogu.Apvalkalas dar nieko nereiskia.

P.S. O jei tavo idealas viena diena plaukus nusidazys raudonai,ar kita kokia spalva?? Moterys juk megsta eksperimentus

O jei mano svajoniu vyras turi buti vesliais ,garbanotais plaukais ir viena diena prapliks,ar as ji tureciau mesti,nes jis jau nebetoks koki norejau matyti? Man tas idealo turejimas,tai paaugliu uzsiemimas

ieva

I

96405 įrašai

2011/11/07 11:13:03 11:13:03

Ideala tureti gerai. Tuomet zinai ko nori. Tik idealas maziau su isvaizda turi buti siejamas, o su vidiniu pasauliu.

Dalia

D

99 įrašai

2011/11/07 12:40:46 12:40:46

Manau daug kas priklauso nuo to,kaip žmogus tą idealą suvokia:) tiesiog pakanka žinoti kokių savybių nesugebėtum žmoguje toleruoti, su kokiu žmogum negalėtum būti iš esmės. Mažos smulkmenėlės tampa labai mielos nors kažkada gal atrodė kad jų nepakęstum, bet va sutinki žmogų ir ta kažkada atrodžiusi nemiela savybė tampa netgi labai miela,nes žmogus tau mielas. Iš patirties galiu pasakyti,kad tas žmogus atsiranda visiškai be jokio idealo,visiškai atsitiktinai,nukrenta lyg iš dangaus ir netgi stebiesi,nes tuo metu to žmogaus nei ieškojai,nei tikėjaisi sutikti. Su juo tiesiog tampa gera,atsiranda šimtai temų pokalbiams ir gali prasėdėti iki ryto ir kalbėti apie nieką. Ir būna gerai.
Todėl neužsiciklink ties idealais,ne sutiksi tikrai priešingą nei įsivaizdavai. Tai galima vadinti kiaulystės dėsniu:))

TutisBRB

T

56 įrašai

2012/02/22 20:27:10 20:27:10

Svečias: ....Tik idealas maziau su isvaizda turi buti siejamas, o su vidiniu pasauliu.

Pritariu. O idealą turėti yra 'kryžius ant kaklo'

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume