Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Kokia Jūsų nuomonė apie moterų iniciatyvą susipažįstant?

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/01 19:17:44 19:17:44

Kai moterys pradeda vyriskuma vertinti, tai ir atsiranda tolerastai, emo ir seip visokie smulkus zulikeliai. Moterys is principo negali suprasti vyriskos psichologijos, elgesio, bei esybes. Ir jei moterys vertina tuos kurie po ju kabluku sedi ir pinigycius atnesa joms. Is vyrisku poziciju gali visai kitaip atrodyti visi vertinimo kriterijai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/01 19:21:22 19:21:22

Kai sąntykis lygiavertis niekas nieko po kablu nekiša ir nei vinam taip neatrodo.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/01 19:26:39 19:26:39

Kame tas lygumas tarp vyro ir moters? Viena diena vyras su varpa dirba, kita diena zmona su strapon'u pavaro. Vyras ir moteris yra skirtingos butybes, su skirtinga fiziologija, socialine paskirtini, skirtingomis emocijomis, pasauleziura, POZIURIU ir t.t.

jaucianti

J

452 įrašai

2011/10/02 10:57:24 10:57:24

Heida7: Ne prisigalvojimas tai,o gyvenimiškas pastebėjimas.Kitam portale asmeniškai susidūriau su vyrais,taip stereotipiškai mąstančiais.Ir jokia paslaptis,kad pirmas dėmesį turėtų parodyti vyras.Kaip ir realybėje.

Klausimas: jums reikia tokių stereotipiškai pasaulį matančių? Saugiau jausitės su tokiu? Jeigu taip - laukite

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/10/02 12:41:04 12:41:04

Nematau nieko blogo tame.
Ir teiginys, kad iniciatyvą visada turi rodyti vyras, nebėra toks jau neginčijamas.
Yra didelis skirtumas tarp iniciatyvos susipažįstant ir įkyraus karimosi ant kaklo kiekvienam.
Tarkim, jei aš pati sau pasakiau, kad turiu tikslą susipažinti su vyriškiu, tai turiu ir pirštą pajudinti, kad kažkas vyktų šia linkme.
Jei jau peržengiau pati save ir užsiregistravau čia, DP, ir man įmetė lyg ir tinkantį vyriškį, tai ar karūna man nukris, jei aš su juo pasilabinsiu ar duosiu kitą ženklą, kad jis mane pamatytų? Tai yra tik užkalbinimas, ne daugiau.
Nes čia tikrai yra žmonių (pati su tuo susidūriau, kai buvau registruota), kurie yra be galo mieli, geri, įdomūs, bet jie gal dirba kitą darbą, yra kiek drovesni, pagaliau gyvenime nebuvo susidūrę su pažinčių svetainėmis ir jie, netikėtai likę vieniši ar patyrę nusivylimus, išdavystes, dar nėra tokie drąsūs, kad užkalbintų pirmi. Nors gyvenime jiems viskam užtenka drąsos ir pasitikėjimo. Ir pakalbinus tokį vyriškį, pažintis gali būti labai sėkminga.

bandzajus

B

9 įrašai

2011/10/02 13:43:44 13:43:44

Zaira: Sveiki.Klausimas daugiau subalansuotas vyrams.Kokią įtaką tolimesniam bendravimui turi tai,kad pažinties iniciatorė buvo moteris? Ji parašė laiškelį vienam iš jai priskirtų suderinamųjų,nes nesulaukė iš jų dėmesio.Nuojauta tokia,kad iš šitų pelų nebus grūdų,nes vyrai įtariai žiūri į moteris,kurios yra pažinties iniciatorės.Juk iniciatyva priklauso vyrams-taip priimta nuo seno.O gal tai dar vienas stereotipas,kurį reiktų sugriauti?..Nors manau,kad geriau jau palaukti,kol man parašys.Nes dar padarys išvadą kaip tam pasakyme:,,Siūloma prekė niekam tikus." Žinoma,laiškelis-tai joks siūlymasis,betgi ką gali žinot,ar tai nebus suprasta kaip siūlymasis ar kabinimasis ant kaklo,ar skęstančios griebimasis šiaudo...Juk žmonių vaizduotė tokia laki...Jeigu tokia tema jau buvo,nesipiktinkite,kad kartojuosi.Mat tik šiandien prisijungiau.

Man asmeniškai labai patinka, kai merginos nebijo parodyti iniciatyvą. Gi šiais laikais lyčių lygybė daug maž lygi, tai kodėl moterys turėtų pabijoti kovoti, dėl to kas domina, patinka? Jei lauksi, o tavęs nepastebės, taip gali ir likti be savo svajonių princo, o jį pagaus kita, drąsesnė. Nors galbūt tai priklauso ir nuo to ko ieškome. Galbūt kiti vaikinai ieško nedrąsios mergaitės, kuri vėliau dirbtų visus namų ruošos darbus ir sėdėtų tyliai kaip pelytė po šluota... Kodėl turite taip nusižeminti?
Laiškas nėra siūlymasis, tiesiog parodai norą susipažinti. Tiek vienas tiek kitas gali nutraukti tolimesnį bendravimą, jei matomai kažkas nepatiks ar nesiriš kalba.

Laisvė 2011

L

1 įrašai

2011/10/03 08:36:54 08:36:54

Vienas vyrukas man pasakojosi, kad isidėjęs anketą jis niekam nerašo, o tiesiog laukia laiškų iš moterų, nes jis giliai įsitikinęs, kad renkasi moterys.

vytas0527

V

153 įrašai

2011/10/03 08:50:32 08:50:32

Laisvė 2011: Vienas vyrukas man pasakojosi, kad isidėjęs anketą jis niekam nerašo, o tiesiog laukia laiškų iš moterų, nes jis giliai įsitikinęs, kad renkasi moterys.

Čia matyt zygridas taip sakė

26124id_Alternatyva

2

12 įrašai

2011/10/03 09:13:58 09:13:58

As esu linkusi pirma parasyti. Manau, jei jau cia atsiduriau, tai reikia imti jauti uz ragu ir pagreitinti pazinciu procesa Taigi ne laukti kol tie, kurie man patinka parasys patys, o paciai rasyti. Nors tikiu, kad buna vyruku, kurie mano, kad jeigu moteris jau raso pirma, vadinasi, jai "dega" Nesamone!

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/03 17:20:55 17:20:55

Sąmonė, nesąmonė, bet nė su vienu vyruku, kuriam parašiau pirma, santykiai nesusiklostė. Šalia to dar susilaukiau įžeidinėjimų, todėl daugiau niekada niekam nerašysiu pirma. Tie, kurie parašo patys būna žymiai mandagesni.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume