Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Su kiek DP narių esate susitikę "akis į akį"?

Su kiek DP narių esate susitikę "akis į akį"?

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/09/29 07:11:16 07:11:16

Akis i aki su kokiomis 30 moteru. su 5 neteko sugulti, nes storos buvo. visos kitos jaunos grazios ir lovoje geros. Tik viena 18-mete buvo niekam tikusi.

Moteris virš ...

M

2 įrašai

2011/09/29 12:56:51 12:56:51

Svečias:
Moteris virš ...: Aš buvau sutikusi netoli 20 internetinių pažįstamų. Per 3,5 metus. Iš DP tiktai 3, o dar 3 pažįstu, bet sutikau juos kitur, nes daugelis sėdi visuose portaluose. Dauguma susitikimų tuo ir baigėsi, pasimatyti antrąkart nebuvo jokio noro. Su vienu draugavau 3 mėn., su kitu draugauju 3 metai. Dar su 4 palaikau draugiškus ryšius, susiskambinam. Daugiau pažinčių neieškau, bet senu papratimu pereinu per forumus.
Ta moteris su 200 susitikimų, daugoka, sakyčiau. Bet matyt dauguma buvo vienkartiniai. Kai pažiūri, ir viskas aišku, daugiau nieko nebus.

Galite paaiškinti, kas jus dar laiko bendravime su 4 nariais jei draugaujate rimtai su vienu, kaip supratau penktuoju? Gal atsarginiai aerouostai jums jie? Ir kaip jūsų draugas į tai žiūri?

Jeigu vyras man nėra patrauklus (arba yra kitos kliūtys), bet pasirodo įdomus pašnekovas, yra abipusis interesas kalbėtis, mes liekam pažįstamais, susiskambinam, susirašom, susisveikinam su šventėmis, konsultuojam vienas kitą. Kartu yra visiškas aiškumas; aš turiu draugą, ir artimesnis bendravimas man nereikalingas. Visada turėjau draugų vyrų, ir niekad tai nebuvo problema. Mano draugas žino, šypsosi, kartu jis žino, kad aš su juo ir man svarbiausias jis.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/29 13:19:14 13:19:14

Vingiu Jonas: Akis i aki su kokiomis 30 moteru. su 5 neteko sugulti, nes storos buvo. visos kitos jaunos grazios ir lovoje geros. Tik viena 18-mete buvo niekam tikusi.

Susitikti akis i aki reiskia susitikti lovoje? Kodel sumanete forume pasigirti savo nuotykiais (itariu, egzistuojanciais tik Jusu svajonese).

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/09/29 13:22:09 13:22:09

Lady-scorpio:
Vingiu Jonas: Akis i aki su kokiomis 30 moteru. su 5 neteko sugulti, nes storos buvo. visos kitos jaunos grazios ir lovoje geros. Tik viena 18-mete buvo niekam tikusi.

Susitikti akis i aki reiskia susitikti lovoje? Kodel sumanete forume pasigirti savo nuotykiais (itariu, egzistuojanciais tik Jusu svajonese).

TAi, kad temos pav toks, su kiek teko susitikti akis i aki. stai ir parasiau. o jei jau egzistuotu svajonese, tai logiska, kad tai nebutu akis i aki mmm?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/29 13:28:34 13:28:34

Vingiu Jonas:
Lady-scorpio:

TAi, kad temos pav toks, su kiek teko susitikti akis i aki. stai ir parasiau. o jei jau egzistuotu svajonese, tai logiska, kad tai nebutu akis i aki mmm?

Na, taip, tema tokia, bet Jusu aprasyti susitikimai tikrai turetu vadintis ne ''akis i aki''.
Jei sie susitikimai egzistuotu realybeje,tai, manau,logiska, taip jau labai nesigirtumet.

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/09/29 13:31:10 13:31:10

[/quote]
Na, taip, tema tokia, bet Jusu aprasyti susitikimai tikrai turetu vadintis ne ''akis i aki''.
Jei sie susitikimai egzistuotu realybeje,tai, manau,logiska, taip jau labai nesigirtumet. [/quote]
Nesupratau ka tu norejai pasakyti. bet tebunie kaip tu nori.

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/09/29 13:39:25 13:39:25

Ledi Scorpione seniai sekso beragavusi. Sedi sitame saite jau N metu ir nieko neranda. Klausimas kodel- ar kartele per daug uzsikele ar niekas nesiulo. Todel stumia ant kitu. Ypac nirsta ant vyru kurie prisipazista apie savo nuotykiu- pajunta pavyda toms moterims, kurios pasismagino.
As asmeniskai nematau nieko blogo, kai vyras neslepia partneriu skaiciaus. Cia nera nieko gedinga.

Vingiu Jonas

V

46 įrašai

2011/09/29 13:43:53 13:43:53

Zygfrid: Ledi Scorpione seniai sekso beragavusi. Sedi sitame saite jau N metu ir nieko neranda. Klausimas kodel- ar kartele per daug uzsikele ar niekas nesiulo. Todel stumia ant kitu. Ypac nirsta ant vyru kurie prisipazista apie savo nuotykiu- pajunta pavyda toms moterims, kurios pasismagino.
As asmeniskai nematau nieko blogo, kai vyras neslepia partneriu skaiciaus. Cia nera nieko gedinga.

Ponas Zygfrid, dekui, kad informavai apie scorpio, nes ziu, kokia tai pikta moterele. Beje, gal ji jau kokio klimaksinio amziaus tai ir nuotaiku kaita?

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/29 14:07:41 14:07:41

Zygfrid: kai vyras neslepia partneriu skaiciaus. Cia nera nieko gedinga.

O tai kas cia? pazanga?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/09/29 15:30:13 15:30:13

Zygfrid: Ledi Scorpione seniai sekso beragavusi.

Aha. Noreciau uzsirasyti i eile pas Jus. Galima?

Zygfrid: Sedi sitame saite jau N metu ir nieko neranda. Klausimas kodel- ar kartele per daug uzsikele ar niekas nesiulo.

Na ir kam kvarsinti galva sau tokiais klausimais...

Zygfrid: Ypac nirsta ant vyru kurie prisipazista apie savo nuotykiu- pajunta pavyda toms moterims, kurios pasismagino.

Reiketu pavydeti?

Zygfrid: As asmeniskai nematau nieko blogo, kai vyras neslepia partneriu skaiciaus. Cia nera nieko gedinga.

Aga. Siulau siuos vyrus pristatyti nominacijai ''Lietuvos garbe''.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume