Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Pažintys DP portale

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/07 17:20:06 17:20:06

jaucianti:
deepsorrow:
vytas0527: Aš ir nesakau kad netinkama? Bet ar čia normalu 45 metų moteris kviečia vyruka 21 metų į lovą?

Tai ne į zaksą gi kviečia
Ot laikai atėjo, seniau moteriai vos ne vestuves prižadėt turėjai, kad pats lovon įsiprašytum, o dabar žiūrėk vyrui reiks pasakas sekt, kad į lovą gultųsi

Tik tos pasakos negalima pradėti:" gyveno BOBUTĖ ir diedukas..."

Taip
O idealus variantas, kada klausytojas nė nesupranta kad tai pasaka, nei kada ji prasidėjo, nei kada baigėsi ir ar išvis baigėsi. Žinoma reiktų ir perspėjimus uždėti, kaip ant cigarečių „ rūkimas žudo“ ar kažką panašaus žodžiu - „use at your own risk“ Nes susipratęs klausytojas yra labai žalingas netik jūsų, bet ir aplinkinių sveikatai

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 18:30:03 18:30:03

45 metų moteris su 21 metų vaikinu - kažkuom priminė motinos ir sūnaus santykius. Jei jaunam nepatyrusiam jaunuoliui kaži kas galvoj susisuko, tai dar galima suprasti, tačiau tokio amžiaus moteriai...gal į pušį atsitrenkė?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/10/07 18:53:28 18:53:28

Svečias: 45 metų moteris su 21 metų vaikinu - kažkuom priminė motinos ir sūnaus santykius. Jei jaunam nepatyrusiam jaunuoliui kaži kas galvoj susisuko, tai dar galima suprasti, tačiau tokio amžiaus moteriai...gal į pušį atsitrenkė?

Iš dalies taip. Čia taip atrodo kai iškarto žinote metus t.y. internetinėse pažintyse, realiai juk nuo žmogaus priklauso gali atrodyti labai jaunai ne pagal metus, arba gali atrodyti vyresni nei yra. O jeigu vienintelė paskata seksas, tai čia metai jau visai niekuo dėti. Esu susidūręs su neviena 40 mete, kuri atrodė(o ir elgėsi) bent 10 metų jaunesnė ir jeigu jai tai nesukelia problemų, tai juo labiau jų nekils man, jeigu kaip moteris ji man yra patraukli.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/07 19:11:08 19:11:08

deepsorrow:
Svečias: 45 metų moteris su 21 metų vaikinu - kažkuom priminė motinos ir sūnaus santykius. Jei jaunam nepatyrusiam jaunuoliui kaži kas galvoj susisuko, tai dar galima suprasti, tačiau tokio amžiaus moteriai...gal į pušį atsitrenkė?

Iš dalies taip. Čia taip atrodo kai iškarto žinote metus t.y. internetinėse pažintyse, realiai juk nuo žmogaus priklauso gali atrodyti labai jaunai ne pagal metus, arba gali atrodyti vyresni nei yra. O jeigu vienintelė paskata seksas, tai čia metai jau visai niekuo dėti. Esu susidūręs su neviena 40 mete, kuri atrodė(o ir elgėsi) bent 10 metų jaunesnė ir jeigu jai tai nesukelia problemų, tai juo labiau jų nekils man, jeigu kaip moteris ji man yra patraukli.

O tai ko tas vadinamas vien tik seksas vertas, jei nėra pilnatvės? Vien tik poreikio patenkinimas, kažkaip tuščia.

LisaC

L

26 įrašai

2011/10/08 05:20:28 05:20:28

O kai tokio amziaus vyras,su jauna panele kuri tiktu jam i dukras,susidejo,tai yra normalu?

LisaC

L

26 įrašai

2011/10/08 05:22:20 05:22:20

jaucianti:
Taigi gal prašo žmogus telefono aparatą paskolint

Tai,kad as ne labdaros organizacija

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 11:36:35 11:36:35

LisaC:

O kai tokio amziaus vyras,su jauna panele kuri tiktu jam i dukras,susidejo,tai yra normalu?

Man tai, deja, taip pat tėvo ir dukros asociacija..

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 11:51:54 11:51:54

LisaC:
jaucianti:

Teisingai, čia reikia mokėti grynais kaip Berlusconi'ui. Vargšas Stoma tiek neturėjo ir koks skandalas gavosi, kokia panieka, kokia gėda ir pažeminimas? Jis, manau, turėjo omenyje telefono numerį. Gal kitaip išsireikšti vaikis nemoka?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/08 12:45:48 12:45:48

Svečias:
LisaC:
jaucianti:

Teisingai, čia reikia mokėti grynais kaip Berlusconi'ui. Vargšas Stoma tiek neturėjo ir koks skandalas gavosi, kokia panieka, kokia gėda ir pažeminimas? Jis, manau, turėjo omenyje telefono numerį. Gal kitaip išsireikšti vaikis nemoka?

Ar nėra įdomesnių dalykų gyvenime nei aptarinėti kitų klystkelius?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume