Laba diena, mieli forumo lankytojai!
Sukūriau temą su paprasčiausiu tikslu - susirasti bendraminčių,bičiulių, draugų.. Visi čia užeiname kažko ieškodami.. įdomių minčių, patarimų, pažinčių, klausytojo.. dėmesio.. supratimo. Ar randame? Manau tik trupinėlį to ko iš tiesų reikėtų mums. Ar negeriau turėti realų bičiulį, kuriam galėtum paskambinti bet kokiu neraminamu klausimu, su kuriuo galėtum susitikti..nes tiesiog tau reikia gyvo žmogaus šalia.. ar tiesiog norėtum kažką nuveikti užuot barbenus klaviatūra forumuose. Galbūt jūs tokį draugą jau turite. O galbūt dar tik ieškote, galvojate.. "o jei turėčiau..". Taip, aš taip pat pagalvojau apie nuoširdumą.
Pradėsiu nuo savęs. Kartais paskaitinėju čia.. matau, kiek daug vienišų žmonių užeina išeina.. ir kiekvienas turi savo istoriją ir priežastis kodėl jis vienas ar vienišas. Man nesvarbu. Esmė tame ar jis tebenori toks likti? Jei tave domina tikros vertybės, nuoširdūs santykiai, jei vartotojiškas pasaulis tau atsibodo ir jauti sieloje trūkumą ko nenusipirksi per "visuotinę blizgučių mugę".. jei žmogų priimi ne pagal jo batus,o žiūri kas jo galvoje ir širdyje.. galbūt rasime ką vieni kitiems pasakyti. Man 26m,esu mergina. Neieškau draugų pasitrankyti po klubus, nes paprasčiausiai aš ten nesilankau.. ar apsipirkinėti, nes tai sėkmingai darau viena.. ar palialiakinti kur kokį sijoną nusipirkti.. Atsiprašau iškarto kai kurių, bet man tai neįdomu.Manau mane supras labiau tie, kurie galbūt kartais išgirsta savo adresu "jis kitoks-ia".. Tame nieko blogo. Sveikinu! Vadinasi tu individualybė! Ir jei norėsi man parašyti, palieku tau savo el. paštą: liepa84(eta)yahoo.com
Visiems malonaus bendravimo
Nuoširdžiai,
L.