Svečias: Normalus ir saziningas: Svečias: Nesuprantu, ar dar yra like saziningu normaliu nariu cia, kurie noretu sutikti zmona arba ilgalaikes drauges ir nesistengtu gauti viska uz dyka nepajudine nei pirsto?
Kodel gi ne? Yra Viska atiduociau - visa sirdi ir visa savo turta graziai, lieknai, protingai, seksualiai ir vyra suprantanciai moteriai
Visų pirma normalumo kriterijus nėra aibrėžtas čia, todėl apie ką kalbama? Kas vienam "normalus", kitam gali atrodyti visiškai kvailas arba kaip čia išsireiškiama apie vyrus "nenormalus" .
Man nepriimtinas vyro požiūris, kuris atiduotų viską (klausimas, kas yra tas viskas, ką čia viską ruošiamasi atiduoti ir kam to reikia ??? daiktai ir pinigai nėra viskas kaip ir pats žmogus fizine prasme nėra viskas), taip pat moters vertinimo kriterijus "gražiai ir lieknai" man suprantamas kaip prekių rūšiavimas, t.y. moteris suprantama kaip daikas vartojimui, ne subjektas, o objektas. Toks moterų skirstymas kaip į prekes ar daiktus yra mažų mažiausiai nepagarbus ir tokio vyro samprata niekaip neatitiktų manosios, todėl būtų iškart nurašytas kaip neatitinkantis mano kriterijų, į "nenormalius" anot temos (nors man nepatinka toks skirstymas), požiūrio, todėl negaiščiau laiko su tokiu "Normaliu ir sąžiningu" .
Kiekviena, ponia, savo. Aš ieškau MAN gražios ir lieknos, o kitam ji gal bus visai negraži. Man nereikia, kad ta moteris turėtų padėtį visuomenėje ar gerai uždirbtų ( ko dažnai pageidauja moterys), bet man ta moteris šalia visko turi patikti savo išore. O su tokiomis netolerantiškomis savo pažiūromis moterimis, kurios vyrus dėl tokių jų norų nurašo į nenormalius, tikrai nepakeliui.
Aš neskirstau moterų į prekes ar daiktus, gal jūs pati, ponia, save tokia laikote, bet aš šalia savęs noriu matyti MAN gražią moterį.