Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 17:10:12 17:10:12

Svečias: O kodel negali buti ir jausmai ir parama kartu?

Todėl, kad tai nesuderinama. Negali būti jausmai moteriai, kuri už savo seksą nori paramos. O moteris nori paramos už seksą tada, kai nėra jausmų. O jausmų negali būti, kai partneriai nelygiaverčiai - vienas senas, kita jauna.
Pirmiausiai turi atsirasti jausmai, paskui seksas. Kai viskas prasideda atbuline tvarka, moteris kartais įsimyli, bet vyrai niekada. Jiems tai tėra perkamos kekšės.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 17:15:13 17:15:13

Svečias:
Normalus ir saziningas:
Svečias: Nesuprantu, ar dar yra like saziningu normaliu nariu cia, kurie noretu sutikti zmona arba ilgalaikes drauges ir nesistengtu gauti viska uz dyka nepajudine nei pirsto?

Kodel gi ne? Yra Viska atiduociau - visa sirdi ir visa savo turta graziai, lieknai, protingai, seksualiai ir vyra suprantanciai moteriai

Visų pirma normalumo kriterijus nėra aibrėžtas čia, todėl apie ką kalbama? Kas vienam "normalus", kitam gali atrodyti visiškai kvailas arba kaip čia išsireiškiama apie vyrus "nenormalus" .
Man nepriimtinas vyro požiūris, kuris atiduotų viską (klausimas, kas yra tas viskas, ką čia viską ruošiamasi atiduoti ir kam to reikia ??? daiktai ir pinigai nėra viskas kaip ir pats žmogus fizine prasme nėra viskas), taip pat moters vertinimo kriterijus "gražiai ir lieknai" man suprantamas kaip prekių rūšiavimas, t.y. moteris suprantama kaip daikas vartojimui, ne subjektas, o objektas. Toks moterų skirstymas kaip į prekes ar daiktus yra mažų mažiausiai nepagarbus ir tokio vyro samprata niekaip neatitiktų manosios, todėl būtų iškart nurašytas kaip neatitinkantis mano kriterijų, į "nenormalius" anot temos (nors man nepatinka toks skirstymas), požiūrio, todėl negaiščiau laiko su tokiu "Normaliu ir sąžiningu" .

Kiekviena, ponia, savo. Aš ieškau MAN gražios ir lieknos, o kitam ji gal bus visai negraži. Man nereikia, kad ta moteris turėtų padėtį visuomenėje ar gerai uždirbtų ( ko dažnai pageidauja moterys), bet man ta moteris šalia visko turi patikti savo išore. O su tokiomis netolerantiškomis savo pažiūromis moterimis, kurios vyrus dėl tokių jų norų nurašo į nenormalius, tikrai nepakeliui.
Aš neskirstau moterų į prekes ar daiktus, gal jūs pati, ponia, save tokia laikote, bet aš šalia savęs noriu matyti MAN gražią moterį.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/19 18:46:00 18:46:00

[quote="Svečias"
Todėl, kad tai nesuderinama. Negali būti jausmai moteriai, kuri už savo seksą nori paramos. O moteris nori paramos už seksą tada, kai nėra jausmų. O jausmų negali būti, kai partneriai nelygiaverčiai - vienas senas, kita jauna.
Pirmiausiai turi atsirasti jausmai, paskui seksas. Kai viskas prasideda atbuline tvarka, moteris kartais įsimyli, bet vyrai niekada. Jiems tai tėra perkamos kekšės.[/quote]
kaip kategoriskai?!
Galeciau komentuoti priesingai. Ka apie tai manai?

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 18:53:43 18:53:43

arba myli, arba nemyli, ir nebūtinai patgeriausią...

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 19:13:18 19:13:18

Moteris, kuri nori buti su vienu vyru, tikrai nebus vadinama paleistuve. Jei ji nori gerenes finansines padeties ir lengvesnio gyvenimo - tai naturalus noras, nieko smerktino, noreti nedraudziama. Smerktina, jei susiradusi vyra su gera finansine, bet jam praradus finansini stabiluma - ji del to iskart paliktu. Tokia vadinama barakuda. Moteris turedama vyra susiranda meiluzi - neistikima. Jei meiluzius keicia ar turi kelis vienu metu - paleistuve. Jei moteris susiranda meiluzi savo kuniskiems poreikiams patenkininti ir dar priima parama (bet sutiktu buti su juo ir be paramos), dar ne kekse, bet keksisko budo. Jei moteris sutinka permiegoti tik uz pinigus - tada jau kekse. Tiek vyras tiek moteris iekantys malonumo - normalus zmones. Na, o kas yra barakudos kiekvienas vyriokas zino, kuriu priviso devynios galybes.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 19:53:35 19:53:35

Zygfrid:
Svečias: nu bet cia tikrai nera normaliu moteru su normaliais poreikiais. Nenori sekso,nenori aktyvaus laisvalaikio,tik buityje paskende,del to ir paliktos vyru.

Tikra teisybe. Sedi namuose prie teliko, celiulita augina. Tingi net paseksuoti. Kam tokios reikalingos. Is viso dabar moterys neaisku i ka pavirto. Nori, kad vyras apie jas kaip apie invalides sokinetu ir islaikytu. Senoveje moteris visus trobos kampus laikydavo. O kas dabar liko... Parodijos is moters. Kai paziuriu dabartines merginas jau virs 25 metu, gyvena is mamos kotletu. Arba is fast fudo, net barsciu nemoka pravirti. Atidarai saldytuva- nerandi nei ko paest. Lovoje irgi tingi pakruteti, guli kai pliauskos. Ir dar skundziasi kokie blogi vyrai. I save pasiziuretu is salies. Apie piniginius reikalus geriau patyleti. Nori is vyro, kad ir bmw naujas ir butas centre, o pacios ant triusiku normaliu neuzsidirba. Vaiksto nutriususios visokiais Zara skarmalais ir dar princo nori. Na ir kam tokios normaliam vyrui reikalingos? Pagimdys vaika, tai ir tas nevalges nepraustas bus. O ir gimdyt nelabai jos ruosiasi. Svajoja apie princus. Su vienu pasitampo, po to ant kito. Po to jau 30 let- baby net. Jo, o po 30 lietuvaites naftalinines visai pasidaro. Baisu ziuret. Tokia situacija.

Taip truksta tikslios, kandzios Zygfrido tiesos apie moteris ir tarkas

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/19 19:55:02 19:55:02

Tiek moteris suinteresuota materialumu, tiek vyras nėra kažkas daugiau, kaip prekė - čia kaip perkant automobilį iš salono, pravažiuoji geriausius metus arba kol pradės barškėt ir keitiesi į naują modelį. Kam vien "babkės" rūpės - tas daug "šeimininkų" turės (netyčia sugalvojau patarlę ).

deepsorrow

D

1894 įrašai

2013/05/19 20:11:15 20:11:15

Svečias:
Taip truksta tikslios, kandzios Zygfrido tiesos apie moteris ir tarkas

Zygis apleido šituos vandenis ir dabar sėkmingai brakonieriauja tinklais ir elektra žuvingesniuose portaluose, jei tik turi laiko nuo žmonos ir vaikų

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/19 20:39:03 20:39:03

Be saibu: [quote="Svečias"
Pirmiausiai turi atsirasti jausmai, paskui seksas. Kai viskas prasideda atbuline tvarka, moteris kartais įsimyli, bet vyrai niekada. Jiems tai tėra perkamos kekšės.

kaip kategoriskai?!
Galeciau komentuoti priesingai. Ka apie tai manai?[/quote]
MANAU KAD BESAIBIO DOROVE SUBLIUSKO

Be saibu

B

623 įrašai

2013/05/19 20:48:25 20:48:25

O oo.
Kodel taip manai?

Siaip dorove subliuksti negali. Na bet cia ne apie tai tema. Nors?!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume