Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2013/04/03 12:40:18 12:40:18

Kodėl būtent aš turėčiau tokių ieškot? Aš gi ne apie save kalbu, o apie visuomenėje vyraujančius santykius, gerus ir blogus įpročius, papročius, stereotipus, tendencijas, tradicijas, realybę ir apskritai apie tai, kas vyksta aplink, o ne su manimi ar, sakykim, su jumis. Aš labiau vertinu draugystę, supratingumą, patikimumą, papildymą, bendrą darbą ar kūrybą nei... nei patys žinote ką.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2013/04/03 13:56:34 13:56:34

Pigmaleonas: Kodėl būtent aš turėčiau tokių ieškot? Aš gi ne apie save kalbu, o apie visuomenėje vyraujančius santykius, gerus ir blogus įpročius, papročius, stereotipus, tendencijas, tradicijas, realybę ir apskritai apie tai, kas vyksta aplink, o ne su manimi ar, sakykim, su jumis. Aš labiau vertinu draugystę, supratingumą, patikimumą, papildymą, bendrą darbą ar kūrybą nei... nei patys žinote ką.

Mhm, nesąžininga: pats atsirenkate, kas geriausia, o kitiems siūlote šlamštą. Negerai, oi, negerai...

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2013/04/03 15:42:21 15:42:21

Gal ir negerai! Nesu iš gerųjų, o jūs? Man irgi kažkaip jau gan seniai atrodo, kad to valdiško sekso, tos liberalų primestos primityvios sekso reklamos jau tikrai per daug. Per daug jau tų privilegijų tiems žurnalinių mergyčių širdžių daužytojams: merginų pasimylėjimui jiems tikrai jau per akis, o ką mylėti kaip ir nebėr - tik ...na, nebesakysiu. Gal jūs pabaigsite? O ką daryt, kai dėl įtakingų tėvelių išpaikintų, išlepintų mamyčiukų merginos pameta galvas, o vėliau braukia ašaras ir kaltina visus iš eilės? Išvaizdūs vyrukai gi "sex sąskaitose" per keletą metų turi daugiau nei po 30 moterų(tokia statistika), o veda gal būt keturiasdešimtąją jauniklę. Tokios dabar tos žurnalinės mados, vansi, anot Prezidento. Kita vertus, o kas to tuos gražuoliukus išmokino, jei ne liberaliosios mamytės, kad jų sūnelių niekada negraužtų sąžinė, kad naudojasi merginomis ir keičia jas kaip pirštinėmis? Kas pamoko nebeatsiminti tų vardų, su kuriomis yra miegoję jųjų šaunuoliukai? Galiausiai, kas nutinka gražiam ir mielam mamytės sūneliui, kai iš pradžių apipylęs dėmesiu, pasielgia kaip paskutinė kiaulė? Kas va viso šito išmoko?

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/03 16:40:23 16:40:23

Pigmaleonas: Gal ir negerai! Nesu iš gerųjų, o jūs? Man irgi kažkaip jau gan seniai atrodo, kad to valdiško sekso, tos liberalų primestos primityvios sekso reklamos jau tikrai per daug. Per daug jau tų privilegijų tiems žurnalinių mergyčių širdžių daužytojams: merginų pasimylėjimui jiems tikrai jau per akis, o ką mylėti kaip ir nebėr - tik ...na, nebesakysiu. Gal jūs pabaigsite? O ką daryt, kai dėl įtakingų tėvelių išpaikintų, išlepintų mamyčiukų merginos pameta galvas, o vėliau braukia ašaras ir kaltina visus iš eilės? Išvaizdūs vyrukai gi "sex sąskaitose" per keletą metų turi daugiau nei po 30 moterų(tokia statistika), o veda gal būt keturiasdešimtąją jauniklę. Tokios dabar tos žurnalinės mados, vansi, anot Prezidento. Kita vertus, o kas to tuos gražuoliukus išmokino, jei ne liberaliosios mamytės, kad jų sūnelių niekada negraužtų sąžinė, kad naudojasi merginomis ir keičia jas kaip pirštinėmis? Kas pamoko nebeatsiminti tų vardų, su kuriomis yra miegoję jųjų šaunuoliukai? Galiausiai, kas nutinka gražiam ir mielam mamytės sūneliui, kai iš pradžių apipylęs dėmesiu, pasielgia kaip paskutinė kiaulė? Kas va viso šito išmoko?

Be abejo, pasaulis margas, bet kam lygiuotis į tai, kas pačiam nelabai gražu. Yra labai daug gerų ir gražių pavyzdžių - darni šeima, išauklėti vaikai, švarus ir sveikas požiūris. Yra labai daug protingo, išsilavinusio jaunimo, kurie ne vien tik pigius žurnaliukus varto, bet savo protais gerokai lenkia viduriniąją kartą. Nesakau, kad nėra ir palepusių, tačiau tokių galime atrasti ir pakankamai brandžiame amžiuje. Vadinasi su branda kažkas neatėjo..
O kad jauniklę veda - tai kažkada irgi jaunas mergeles nutekindavo už senų ponų. nieko naujo.

Pigmaleon

P

48 įrašai

2013/04/03 17:18:18 17:18:18

Na taip, bet visumos nevertinti negalima. Gražiomis išimtimis remtis taip pat negalima, nes jos nieko neapsprendžia ir nelemia. Sprendžia visgi dauguma arba šiaip kokia nors kritinė masė. Na, iki tam tikro momento sprendžia ginkluota mažuma. Atominė ar vandenilinė bomba, napalmas ir pan. Taigi išties sutinku, kad yra, yra tų gerų dalykų ir gražaus jaunimo, šiaip nepakartojamų ir mielų žmonių, bet mes visgi velkamės Europos uodegoje, statistika klaiki, taigi kažkas čia negerai ir nėra saugu ir realiai taip jau gražu aplink. Fantazuoti, žinoma, ne tik galima bet būtina, nes nėr gyvenimo be svajonės ar fantazijos, bet reikia saiką jausti ir čia, nes kitaip gali nulėkt galva pirmlaiko arba tiesiog kebėriokšt ir tu jau griovyje ar purvyne, arba pralėkti metai taip greitai ir beprasmiškai.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2013/04/03 18:06:27 18:06:27

Net jei griovys ar purvas žmogui buvo reikalingas tam, kad pajausti kas yra švara - tada puiku. O metai bėga, ir kas, su jais susidraugauji, pasisveikini, ir trumpam atsisukęs atgal matai prasmę, jie ne tušti.

Hello!

H

1 įrašai

2013/04/05 13:37:13 13:37:13

At the centre of the campaign is Girl Rising, a ground-breaking feature film which showcases the strength of the human spirit and the power of education to change the world. Watch the official trailer below or visit girlsrising.wayn.com to find out if the film is showing near you. With best wishes, Johny Blue!

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/08 09:00:03 09:00:03

Hello!: At the centre of the campaign is Girl Rising, a ground-breaking feature film which showcases the strength of the human spirit and the power of education to change the world. Watch the official trailer below or visit girlsrising.wayn.com to find out if the film is showing near you. With best wishes, Johny Blue!

Kas čia do velniava? Ar galit kas paaiškinti? Viskas moterims, o kas tada vyrams belieka?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/11 20:04:04 20:04:04

Perzvelgiau 28-45 metu vyru anketu su foto is visos nelabai normaliu LT vyru. Niu nuobodu - stovi prie kazkokiu puodu, save mobiaku fotkina, prie kazkokio bumerio arba guli kazkokiame migyje....zodziu buitis ir tiek. Radau pora anketu, kur "atsiduociau nedraugavus....". Juk kai nera intrigos - nera pazinties, nes kartais "nesutampa chemija", nors foto - super. Taciau visgi ieskant geru santykiu ir malonumu nereiktu deti foto, kur stovi prie neplautu indu, isgertu buteliu fone...O ka mano kitos moterys?

ieva

I

96405 įrašai

2013/04/11 20:32:57 20:32:57

Svečias: Perzvelgiau 28-45 metu vyru anketu su foto is visos nelabai normaliu LT vyru. Niu nuobodu - stovi prie kazkokiu puodu, save mobiaku fotkina, prie kazkokio bumerio arba guli kazkokiame migyje....zodziu buitis ir tiek. Radau pora anketu, kur "atsiduociau nedraugavus....". Juk kai nera intrigos - nera pazinties, nes kartais "nesutampa chemija", nors foto - super. Taciau visgi ieskant geru santykiu ir malonumu nereiktu deti foto, kur stovi prie neplautu indu, isgertu buteliu fone...O ka mano kitos moterys?

O kas buvo fone tose nuotraukose, kurias pavadinai "super"?
Dėl indų krūvos - ieško seimininkės, o kur buteliai tai irgi atitinkamai

Nuotraukų nežiūrėjau, neprisiregistravus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume