Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 12:05:02 12:05:02

Juk keista, kad merginos, kurios nėra ištikimos, tikrų vyrų yra pastoviai smerkiamos, tuo tarpu patys vyrukai turi tik vieną pasiteisinimą – fiziologija, nieko nepadarysi, mums reikia daugiau, mums daugiau leidžia Šventasis raštas - Biblija. Vien karalius Saliamonas kiek turėjo žmonų ir sugulovių. Koks neteisingas pasaulis moterims.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 12:28:37 12:28:37

Svečias: Juk keista, kad merginos, kurios nėra ištikimos, tikrų vyrų yra pastoviai smerkiamos, tuo tarpu patys vyrukai turi tik vieną pasiteisinimą – fiziologija, nieko nepadarysi, mums reikia daugiau, mums daugiau leidžia Šventasis raštas - Biblija. Vien karalius Saliamonas kiek turėjo žmonų ir sugulovių. Koks neteisingas pasaulis moterims.

Manau esu pakankamai tikras vyras tad galiu prieštarauti, kad neištikimosios pastoviai smerkiamos.
Antru, galiu pasakyti, kad kvailas pasiteisinimas. Tiesa?
Trečiu, valdant Saliamonui Šventojo Rašto nebuvo.
Kuo tiki taip ir gyveni. Nesvarbu, moteris ar vyras. Ar taip?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/07 17:03:55 17:03:55

Svečias:
Svečias: Juk keista, kad merginos, kurios nėra ištikimos, tikrų vyrų yra pastoviai smerkiamos, tuo tarpu patys vyrukai turi tik vieną pasiteisinimą – fiziologija, nieko nepadarysi, mums reikia daugiau, mums daugiau leidžia Šventasis raštas - Biblija. Vien karalius Saliamonas kiek turėjo žmonų ir sugulovių. Koks neteisingas pasaulis moterims.

Manau esu pakankamai tikras vyras tad galiu prieštarauti, kad neištikimosios pastoviai smerkiamos.
Antru, galiu pasakyti, kad kvailas pasiteisinimas. Tiesa?
Trečiu, valdant Saliamonui Šventojo Rašto nebuvo.
Kuo tiki taip ir gyveni. Nesvarbu, moteris ar vyras. Ar taip?

Kaip tai nebuvo? Na, na, patikslink, juk Biblija susideda iš dviejų dalių ar aš čia kažko neraukiu? Dėkoju iš anksto.

Mano žodis

M

1 įrašai

2012/12/09 08:04:46 08:04:46

"And he invented Man, and everything except contraception and dinosaurs and ..."- Mark 4:13

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 09:01:47 09:01:47

Svečias:

Kaip tai nebuvo? Na, na, patikslink, juk Biblija susideda iš dviejų dalių ar aš čia kažko neraukiu? Dėkoju iš anksto.

taip is dvieju daliu. Kiekvienas dalis turi atskira pavadinima. Abi sudejus, tik tada, taip kaip vadinai.
Internetas pilnas. Neverta atskiros diskusijos.
Pasidomek, tada rasyk.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/09 17:24:10 17:24:10

Internetu aš nepasitikiu kaip ir enciklopedijomis, kuriose gana daug dezinformacijos. Tikri vyrai neturėtų jomis remtis. Pavyzdžiui, aš iš gyvenimiškos patirties nuo bendravimo su moterimis žinau, kad Biblija – tai pirmiausia žydų ir krikščionių šventraščiai, kuriuose apie liberalus net neužsiminta. Nežinau kodėl, bet taip yra. Žodžiu, knygų rinkinys. Senasis testamentas – Dievo apreiškimo liudijimas – istorinis liudijimas. Aš irgi prašau tėvo kuo greičiau parašyti testamentą ir dar prašau, kad visas turtas būtų užrašytas man, o ne sesei. Ji graži, gali ir savo grožybių ir apvalumų dėka pragyvenimui užsidirbti, o aš taip negaliu – esu baisiai negražus. Ir dar žinau, kad tai yra Judaistikos pagrindas. Judaizmo religijos, apskritai žydų tautos šlovinga istorija ir teorija, to meto mokslas ir išmintis, kuri neatsiejama nuo senovės žydų gyvenimo ir likimo, nes jis buvo monoteistinė sistema, kiek žinau – viendevystė, leidusi daugpatystę. Taigi žydų religija ir istorija ir yra tas Senasis Testamentas, sukurtas atpasakojamosios istorijos pagrindu, labai tinkančiu tikriems vyrams.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/10 07:58:09 07:58:09

Ir tuo nepasitiki, šituo ir anuo. Kokia tuomet beprasmiška diskusija.

Sakai baisiai negražus, tikriausiai vienu šituo tiki?

"Testamentas, sukurtas atpasakojamosios istorijos pagrindu, labai tinkančiu tikriems vyrams."
Manau Tau geriau būtu negaišti laiko tarp liudijimų ir teorijų. Verčiau papasakok kokio vyriškumo Tave mokino Tavo tėvas?

"kuri neatsiejama nuo senovės žydų gyvenimo ir likimo,"
Žmogau sakiau pirmiau pasidomėk. Būna moterys čia skaito. Geriau snarglys po nosimi nei kvailystė galvoje.
(Peržiūrėk santykį su savo tėvu)

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/10 08:35:00 08:35:00

Lk 24 27 Ir, pradėjęs nuo Mozės, primindamas visus pranašus, jis aiškino jiems, kas visuose Raštuose apie jį pasakyta.
[url:gjiajd35]http://biblija.lt/index.aspx?cmp=find&str=prana%C5%A1us&doc=BiblijaRKK1998&min=31&max=60&s_id=0&shText=false[/url:gjiajd35]

medutis

M

403 įrašai

2012/12/10 11:26:19 11:26:19

Nebloga diskusijytė užsisuko Bet tebūnie dievas kaltas, kad nėra normalių vyrų šiame portale

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/10 13:57:42 13:57:42

medutis: Nebloga diskusijytė užsisuko Bet tebūnie dievas kaltas, kad nėra normalių vyrų šiame portale

Durniu ir baznycioj musa

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume