Ola Madame Scorpio!: L'été classé X est fini, mais la beauté des femmes ne s'est pas arrêté. Madame Scorpio pour nous est plus belle et vraiment unique - la plus belle Femme du DP. Pardonnez-moi, Madame Scorpio, bet vakar netyčia šį bei tą perskaičiau „Lolitos naujienose“, o būtent, kad patyrėte gan rimtų nusivylimų, ar tiesa? Nusivylėte meile, draugyste, veikla, patyrėte daug nuostolių sekso srityje dėl draugės išdavystės. Todėl negalite ramiai sėdėti ir mergičkoms kartais čia užvažiuojate, gindama mus nuo modernaus davatkizmo DP. Nenusiminkite, ateis ir jums gerų permainų metas, bet saugokitės intrigantų ir melagių, kurių jūsų aplinkoje nemažai sukinėjasi. Saugokite savo paslaptis ir intymius nuotykius ir labiau pasikliaukite draugu. Taupykite pinigus, tikroji krizė dar neužgriuvo. Man Lolita čia kumščiuoja, kad gali būti jums sunki mėnesio pabaiga - laukia netikėtas nusivylimas, konfliktas, sakyčiau, išdavystė, saugokitės minioje ir kelyje. O aš patarčiau apie meilę galvoti kaip apie mielą akibrokštą, kaip kartais būtiną haliucinaciją ar nuopuolį žmogui, kaip apie laikiną beprotybę ir transformaciją į kažką gerą, juk ne visi vyrai jau tokie blogi jums, tiesa?
Vous me blesser et je vais vous piquent. pourquoi dites-vous, que je suis la plus belle femme dans DP, lorsque je suis la plus belle femme dans le monde.
Na, nesuprantu, ko čia ta Lolita ant manęs taip supykus, kad tokius negražius dalykus rašo. Nusivylimų nepatyriau, nuostolių sekso srityje irgi ne, nes neturiu draugės (na, taip, aš baisiai senamadiška), kuri būtų išdavus, esu viena iš laimingiausių Žemės žmonių, nes nieks nėr dar kol kas manęs išdavęs ar pardavęs. O jei taip ir nutiktų (kas labai menkai tikėtina), labai nenusivilčiau, nes neturiu per daug didelių lūkesčių, - žinau, kad gyvenu Žemėje, tarp Žemės žmonių, o ne angelų. Nusėdėti man sunku, bet ne dėl praradimų ir susikaupusios pagiežos, o jei kokį aštresnį žodį ir pasakau kokiai moterytei, tai tik todėl, kad negaliu pakęsti netiesos. Erzina moterų graudūs verksmai apie ,,baisius'' Lietuvos vyrus. Kad ir ši tema. Jei jau šiame portale nėra normalių vyrų, tai ką čia veikia temos autorė? Arba ji gydytoja, arba?.. Leisiu sau pasikartoti -tiesa yra ta, kad už savo
pasirinkimus esame patys atsakingi ir gauname tai, ko esame verti. Moterys kuria vyrus, vyrai - moteris.
Ačiū už paguodą, bet... gerų permainų metas visada su manimi, nes viskas tikį gera. Intrigantų ir melagių mano aplinkoje nėra - tokiems vartai užrakinti. Ir tegul tik negąsdina
manęs ta Lolita- aš labai mažai ko tebijau, o jei ir bijau, tai tik dėl artimų žmonių.
Kad ir koks aš nerimtas kadras, bet apie Meilę nerimtai galvoti negaliu. Galiu Meilę įsivaizduoti kaip aromatingą egzotišką vaisių, valiūkiškame šokyje besisukančią kiek drovią gracingą tamsiaakę Rytų gražuolę, aistringą tango šokėją, bet kaip beprotę - niekaip. Mano Meilė visada turi smegenis. Tokia jau aš - nuobodi ir ribota, atleiskite...
Mhm... Kaži ką Lolita buria vandeniams?