Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/16 14:05:46 14:05:46

As tai sakyciau, kad cia visi daugiau maziau normalus, bent man neteko sutikti tokiu visai nuo proto nusokusiu. Aisku nekalbu apie ta Borgia - Pigmaleona ir jo anal - ciupakabrine - seksomanijos apsesta kompanija Gerai,kad nors ponas Pigmaleonas supazindina DP forumiecius su savo draugais Visur raso, kad tai mes, musu buduliai. Taip ir sakoma - pasakyk, kas tavo draugai ir as paskysiu, kas tu

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2012/09/16 21:02:55 21:02:55

Jeigu ir toliau taip reikalai klostysis, tada labai realu, kad vyrai pasmerkti išmirti – eilinė vyriškoji lytis nesugeba prisitaikyti prie Pakitusio pasaulio, neprisitaiko prie pokyčių ir vyrų dominavimui artėja galas, kad ir kaip būtų gaila. Vyrija neišnyks, bet labai realu, kad taps tarnais moterų pasaulyje. Kažkam artėja galas ir pasaulio laukia nauja tvarka, tačiau ji bus ne mažiau skausminga ir moterims, ypač barakudoms. Moterys vyrauja švietimo sistemoje ir medicinoje ir siekia revanšo – pratina berniukus nesimokyti, tingėti, neklausyti vyresnių, ypač tėčių, žaisti liberalijas ir nieko neišmanyti, dažniau sirgti ir gaišti pirm laiko. Todėl berniukai šiandien Lietuvos mokyklose daug prasčiau mokosi ir jiems ten niekas nebeįdomu, nes nebeliko šeimose drausmės instituto - tėvo diržo. Šeimos iširusios – nepilnos. Daug degradavusių ir prasigerusių nebepataisomai. Nepilnose šeimose nėra kur vyriškumui ir drausmingumui, paklusnumui vyresniam atsiskleisti. Dabar gi vis daugiau moterų įgyja aukštąjį išsilavinimą ir magistro laipsnį universitetuose. Šios tendencijos tik stiprėja ir vis mažiau mamyčiukų siekia mokslo aukštumų. Kinta moterų seksualinė kultūra ir joms neberūpi lytinė ištikimybė. Vienos nakties nuotykiai nebėra vien vyrų privilegija. Moterys užima vis daugiau darbo vietų ten, kur anksčiau dominuodavo vyrai, o atvirkštinis judėjimas nevyksta. Tai reiškia, kad apskritai lieka vis mažiau dirbančių vyrų – bedarbių vyrų Lietuvoje kur kas daugiau, ypač niekam nereikalingų ir beviltiškų, nebepataisomų vyrų labai daug. Aršios moterys ima dominuoti darbo vietose, kur yra reikalingas atsakingas žmogiškasis ryšys. Motinos linkusios labiau investuoti į savo dukras nei į sūnus, todėl ateities moterims bus sunku susirasti lygiaverčių partnerių. Dabar jau yra sunku tokį joms rasti. Jų geresnis išsilavinimas, darbas ir socialinis statusas smarkiai sumažina moterų pasirinkimą. Moterys nebevertina tradicinę santuoką ir nebelaiko jos savo tikslu – apskritai pradedama vengti santuokos. Kam tokiai moteriai reikalingas nenaudėlis vyras jai ant sprando? Moterys šiandien dirbdamos visą darbo dieną atlieka daugiau namų ruošos darbų nei vyrai, ypač sūnūs. Visa tai ir lemia vis didėjantį moterų savarankiškumą ir galias. Moterys tampa vis žiauresnės, klastingesnėmis, gudresnėmis ir nesitaiksto su vyrų priespauda ir buvusiomis privilegijomis – duoda atkirtį, veja iš namų, atima turtą, pavaro nuo vaikų. Vyrai iš tiesų yra pasimetę ir didelėje krizėje ir baimėje laukia naujo pasaulinio susidūrimo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/17 05:55:36 05:55:36

Gal tu ir teisus, Borga? Lietuvoje nuo seno yra nepriimtina, kad vyras su mazgote šlaistosi po virtuvę, vyras turi uždirbti šeimai pinigus ir paprastai jeigu jam tai nepavyksta padaryti lieka arba prasigerti arba pasikarti, taip sakant pasirinkimas nedidelis.

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/17 05:59:04 05:59:04

Aha, pataikėt! O gal atvirkščiai: moterys renkasi pagal save išsilavinusius, kultūringus, tvarkingus, punktualius, gebančius mylėti užsieniečius, o vyrai renkasi k u š i u s, nes nieko daugiau ir nereikia, ane?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/17 11:51:06 11:51:06

Svečias: Aha, pataikėt! O gal atvirkščiai: moterys renkasi pagal save išsilavinusius, kultūringus, tvarkingus, punktualius, gebančius mylėti užsieniečius, o vyrai renkasi k u š i u s, nes nieko daugiau ir nereikia, ane?

Nu kuo či daba tuokia pikta iš pat rykmečia?

Ola Madame Scorpio!

O

1 įrašai

2012/09/18 08:14:46 08:14:46

L'été classé X est fini, mais la beauté des femmes ne s'est pas arrêté. Madame Scorpio pour nous est plus belle et vraiment unique - la plus belle Femme du DP. Pardonnez-moi, Madame Scorpio, bet vakar netyčia šį bei tą perskaičiau „Lolitos naujienose“, o būtent, kad patyrėte gan rimtų nusivylimų, ar tiesa? Nusivylėte meile, draugyste, veikla, patyrėte daug nuostolių sekso srityje dėl draugės išdavystės. Todėl negalite ramiai sėdėti ir mergičkoms kartais čia užvažiuojate, gindama mus nuo modernaus davatkizmo DP. Nenusiminkite, ateis ir jums gerų permainų metas, bet saugokitės intrigantų ir melagių, kurių jūsų aplinkoje nemažai sukinėjasi. Saugokite savo paslaptis ir intymius nuotykius ir labiau pasikliaukite draugu. Taupykite pinigus, tikroji krizė dar neužgriuvo. Man Lolita čia kumščiuoja, kad gali būti jums sunki mėnesio pabaiga - laukia netikėtas nusivylimas, konfliktas, sakyčiau, išdavystė, saugokitės minioje ir kelyje. O aš patarčiau apie meilę galvoti kaip apie mielą akibrokštą, kaip kartais būtiną haliucinaciją ar nuopuolį žmogui, kaip apie laikiną beprotybę ir transformaciją į kažką gerą, juk ne visi vyrai jau tokie blogi jums, tiesa?

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/09/18 14:05:04 14:05:04

Ola Madame Scorpio!: L'été classé X est fini, mais la beauté des femmes ne s'est pas arrêté. Madame Scorpio pour nous est plus belle et vraiment unique - la plus belle Femme du DP. Pardonnez-moi, Madame Scorpio, bet vakar netyčia šį bei tą perskaičiau „Lolitos naujienose“, o būtent, kad patyrėte gan rimtų nusivylimų, ar tiesa? Nusivylėte meile, draugyste, veikla, patyrėte daug nuostolių sekso srityje dėl draugės išdavystės. Todėl negalite ramiai sėdėti ir mergičkoms kartais čia užvažiuojate, gindama mus nuo modernaus davatkizmo DP. Nenusiminkite, ateis ir jums gerų permainų metas, bet saugokitės intrigantų ir melagių, kurių jūsų aplinkoje nemažai sukinėjasi. Saugokite savo paslaptis ir intymius nuotykius ir labiau pasikliaukite draugu. Taupykite pinigus, tikroji krizė dar neužgriuvo. Man Lolita čia kumščiuoja, kad gali būti jums sunki mėnesio pabaiga - laukia netikėtas nusivylimas, konfliktas, sakyčiau, išdavystė, saugokitės minioje ir kelyje. O aš patarčiau apie meilę galvoti kaip apie mielą akibrokštą, kaip kartais būtiną haliucinaciją ar nuopuolį žmogui, kaip apie laikiną beprotybę ir transformaciją į kažką gerą, juk ne visi vyrai jau tokie blogi jums, tiesa?

Vous me blesser et je vais vous piquent. pourquoi dites-vous, que je suis la plus belle femme dans DP, lorsque je suis la plus belle femme dans le monde.

Na, nesuprantu, ko čia ta Lolita ant manęs taip supykus, kad tokius negražius dalykus rašo. Nusivylimų nepatyriau, nuostolių sekso srityje irgi ne, nes neturiu draugės (na, taip, aš baisiai senamadiška), kuri būtų išdavus, esu viena iš laimingiausių Žemės žmonių, nes nieks nėr dar kol kas manęs išdavęs ar pardavęs. O jei taip ir nutiktų (kas labai menkai tikėtina), labai nenusivilčiau, nes neturiu per daug didelių lūkesčių, - žinau, kad gyvenu Žemėje, tarp Žemės žmonių, o ne angelų. Nusėdėti man sunku, bet ne dėl praradimų ir susikaupusios pagiežos, o jei kokį aštresnį žodį ir pasakau kokiai moterytei, tai tik todėl, kad negaliu pakęsti netiesos. Erzina moterų graudūs verksmai apie ,,baisius'' Lietuvos vyrus. Kad ir ši tema. Jei jau šiame portale nėra normalių vyrų, tai ką čia veikia temos autorė? Arba ji gydytoja, arba?.. Leisiu sau pasikartoti -tiesa yra ta, kad už savo
pasirinkimus esame patys atsakingi ir gauname tai, ko esame verti. Moterys kuria vyrus, vyrai - moteris.
Ačiū už paguodą, bet... gerų permainų metas visada su manimi, nes viskas tikį gera. Intrigantų ir melagių mano aplinkoje nėra - tokiems vartai užrakinti. Ir tegul tik negąsdina
manęs ta Lolita- aš labai mažai ko tebijau, o jei ir bijau, tai tik dėl artimų žmonių.
Kad ir koks aš nerimtas kadras, bet apie Meilę nerimtai galvoti negaliu. Galiu Meilę įsivaizduoti kaip aromatingą egzotišką vaisių, valiūkiškame šokyje besisukančią kiek drovią gracingą tamsiaakę Rytų gražuolę, aistringą tango šokėją, bet kaip beprotę - niekaip. Mano Meilė visada turi smegenis. Tokia jau aš - nuobodi ir ribota, atleiskite...
Mhm... Kaži ką Lolita buria vandeniams?

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/18 18:46:51 18:46:51

Na ja, genau, atsiprašau, jūs gražiausia moteris pasaulyje! Dovanokit, Madame Scorpio, nebeskaudinsiu, mane suklaidino Lolitos horoskopų tarnyba

ieva

I

96405 įrašai

2012/09/18 19:08:14 19:08:14

Svečias: Na ja, genau, atsiprašau, jūs gražiausia moteris pasaulyje! Dovanokit, Madame Scorpio, nebeskaudinsiu, mane suklaidino Lolitos horoskopų tarnyba

Kas cia per nesamones? Man tai Pigmalijonas labai grazus Sapnuoju kozna nakti...

Femen Lietuvoje

F

3 įrašai

2012/09/19 05:34:51 05:34:51

Nesąmonė, o mums gražiausia kova prieš vyrus: Nudité-Lutte-Liberté! Papa Borgia mums visai neįdomus, priešingai - jis mūsų priešas. Kristų mes keisime į Mariją Magdaleną ir kalsime ją prie Kryžiaus. "Nuogumas-Kova-Laisvė" - mūsų devizas ir projektas, hourra-a-a-a!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume