Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/25 17:59:05 17:59:05

Zygfrid: As jei moteris patraukli iskart veduosi i namus seksui. Jei tokia nelabai grazuole- veduosi i restorana ir geriu kol pagrazeja. Buna, kad ir prisigeriu visiskai...

Vediesi parsivedi... o ten zmona, penki vaikai...

VienisasVilkas

V

4 įrašai

2012/06/24 00:20:07 00:20:07

savukynaite22: Tai isreklamuotas tinklapis, net laimingosios poros video ikeltas, deja nusivyliau uzsiregistravusi, nes cia viskas taip pat kaip ir kituose portaluose.. Internete savojo rasti nepavyks

Parasykit merginos man

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/24 04:05:36 04:05:36

savukynaite22: Tai isreklamuotas tinklapis, net laimingosios poros video ikeltas, deja nusivyliau uzsiregistravusi, nes cia viskas taip pat kaip ir kituose portaluose.. Internete savojo rasti nepavyks

Gal išbandyk www. eroclub.co.uk-ten didelis turtingų diedų ir musulmonų pasirinkimas. Sako, kad lietuvaitėms jie labai labai patinka - tiksliau tinka.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/26 07:19:24 07:19:24

Normalių vyrų čia nėra - yra tik normalios moterys, perinčios nenormalius, deblavotus, bukus, egoistiškus(savanaudžius nevykėlius) vyrus, liaudiškai sakant, budulius, ant sofkutės žiūrinčius LNK ir riaugėjančius arba nuolat "siemkes" gliaudančius ir spjaudančius ant grindų arbą į kaimynės rūtų darželį pro balkoną

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/06/26 08:57:46 08:57:46

Svečias: Normalių vyrų čia nėra - yra tik normalios moterys, perinčios nenormalius, deblavotus, bukus, egoistiškus(savanaudžius nevykėlius) vyrus, liaudiškai sakant, budulius, ant sofkutės žiūrinčius LNK ir riaugėjančius arba nuolat "siemkes" gliaudančius ir spjaudančius ant grindų arbą į kaimynės rūtų darželį pro balkoną

Grubiai pasakyta, bet teisingai.

1340991580

1

2 įrašai

2012/07/10 13:51:08 13:51:08

Aš pasakysiu tik tiek, etikečių klijavimas, stereotipai ir visą kitą yra labai negražu, kvaila ir visiškai be prasmiška Tiek aš tiek, kolega, kurias pasiūlė čia užsiregistruot esame tikrai rimti žmonės ir tokios kvailos temos tik lengvai nervina nepatinka jums čia, išsiregistruokit, nėra meilės internete eikit į klubus, barus ir pan., bet kad bėdavositės čia, tikrai nebus nei jums, nei kitiems geriau. Be to dar nepažįstu nei vienos žmogaus, kuris aiškindamas kaip visas blogai rado laimę. Negali prisijaukinti to, ką kritikuoji keliam aukščiau nosį ir sėkmės

Andries

A

38 įrašai

2012/07/10 17:35:43 17:35:43

1340991580: Aš pasakysiu tik tiek, etikečių klijavimas, stereotipai ir visą kitą yra labai negražu, kvaila ir visiškai be prasmiška Tiek aš tiek, kolega, kurias pasiūlė čia užsiregistruot esame tikrai rimti žmonės ir tokios kvailos temos tik lengvai nervina nepatinka jums čia, išsiregistruokit, nėra meilės internete eikit į klubus, barus ir pan., bet kad bėdavositės čia, tikrai nebus nei jums, nei kitiems geriau. Be to dar nepažįstu nei vienos žmogaus, kuris aiškindamas kaip visas blogai rado laimę. Negali prisijaukinti to, ką kritikuoji keliam aukščiau nosį ir sėkmės

Labai gerai pasakita

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/12 08:09:14 08:09:14

Nėr normalių vyrų - tik reklama

Techno_

T

14 įrašai

2012/07/12 09:04:52 09:04:52

Yra ir normalių vyrų, ir normalių moterų. Ir šiame portale, ir kituose. Ir realiame gyvenime - visi tie patys, į interneto erdvę ne iš Marso ateinama.
Bet juk normalumas - tai yra daugumos nustatytas standartas. O dabar daug, gal net dauguma žmonių susireikšminę, pasipūtę, aplinkinius laiko žemesniais ir nevertais, į visus bandančius susipažinti žvelgia su išankstiniu priešišku nusistatymu.
Tad turbūt reikia konstatuoti faktą, kad esu nenormalus. Ir kad bendrauti norėčiau su tokiais pat nenormaliais ir nenormaliomis.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/08/03 21:37:07 21:37:07

Techno_: Yra ir normalių vyrų, ir normalių moterų. Ir šiame portale, ir kituose. Ir realiame gyvenime - visi tie patys, į interneto erdvę ne iš Marso ateinama.
Bet juk normalumas - tai yra daugumos nustatytas standartas. O dabar daug, gal net dauguma žmonių susireikšminę, pasipūtę, aplinkinius laiko žemesniais ir nevertais, į visus bandančius susipažinti žvelgia su išankstiniu priešišku nusistatymu.
Tad turbūt reikia konstatuoti faktą, kad esu nenormalus. Ir kad bendrauti norėčiau su tokiais pat nenormaliais ir nenormaliomis.

tiesiog yra daug nusivylusių ir nelaimingų žmonių. Tada jie mano, jog kiti - tokie patys. Matuoja savo masteliu.

Nenormalus - tai nukrypęs nuo normos gal? Kuo esi nukrypęs? Pakrypęs? toliau nebevardinsiu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume