Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2011/10/18 14:41:12 14:41:12

Svečias:
Zygfrid: O kam 35 metu vyrui sena tarka? Jis puikiai gali susirasti mergina 25 metu. Ar jus bent issivaizduojate kaip atrodo 35 metu lietuve? 1 is 100 gal ir yra dar vartojama. Be to jei moters per 35 metus niekas nepaeme i zmonas- tai reiskia su ja ne viskas gerai. Ar grozio truksta, ar su galva problemos. O jei issiskyrusi irgi klausimas kodel. Arba ji nesugyvenama arba vyra turejo koki alkoholika kuris jai suede nervus. Tai kam tokia. Ir dar vaiku pora papildomai. Kiek turiu pazistamu 35 meciu- visi turi jaunas merginas.

Oi, Zygfrid, Zygfrid, kad ir koki super-duper cia primetat, bet sis komentaras - tipisko kaimiecio mastymo pavyzdys.

Cia mano nuomone.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 15:42:02 15:42:02

Svečias:
Zygfrid: O kam 35 metu vyrui sena tarka? Jis puikiai gali susirasti mergina 25 metu. Ar jus bent issivaizduojate kaip atrodo 35 metu lietuve? 1 is 100 gal ir yra dar vartojama. Be to jei moters per 35 metus niekas nepaeme i zmonas- tai reiskia su ja ne viskas gerai. Ar grozio truksta, ar su galva problemos. O jei issiskyrusi irgi klausimas kodel. Arba ji nesugyvenama arba vyra turejo koki alkoholika kuris jai suede nervus. Tai kam tokia. Ir dar vaiku pora papildomai. Kiek turiu pazistamu 35 meciu- visi turi jaunas merginas.

Oi, Zygfrid, Zygfrid, kad ir koki super-duper cia primetat, bet sis komentaras - tipisko kaimiecio mastymo pavyzdys.

o ko jus cia visi putojates,jei ir taip aisku,kad zigfridas teisus.35 metu vyras net neziures i tokio amziaus moteri,nes pilna nesugadintu jaunesniu.Jei bobai 35,tai tegul iekosi kokio senesnio kaip 45, va tai taip.TOS KUR CIA KA NORS SUSIRANDA IRGI NE JAUNUS, O DAUG VYRESNIUS UZ SAVE.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 15:42:22 15:42:22

bingo: yra yra cia tu normaliu!
nusibodo vienadienes, norisi rimtesne rasti draugyste su dailia ir svelnia butybe, tai tokie kaip as turbut cia irgi ateina pasizvalgyti... nu ir ka, kaip atskirti tokia nuo kitu kitokiu ? a ? internetu tikrai niekaip! vat ir visa matematika.
Ne viskas i klyna susiveda, nesusireiksminkit

O, mielasis, bingo Tas pats, kuris klausė, kiek kartų per savaitę normalu pirkti seksą? Kas per metamorfozės?

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 18:42:07 18:42:07

Svečias:
Svečias:

o ko jus cia visi putojates,jei ir taip aisku,kad zigfridas teisus.35 metu vyras net neziures i tokio amziaus moteri,nes pilna nesugadintu jaunesniu.Jei bobai 35,tai tegul iekosi kokio senesnio kaip 45, va tai taip.TOS KUR CIA KA NORS SUSIRANDA IRGI NE JAUNUS, O DAUG VYRESNIUS UZ SAVE.

Kam jaunai merginai 10m vyresnis diedas? Jum diedai, atrodo, jok dar vis jauni ir grazus esat, bet panom jus seni ir bjaurus. Gal viena kita del pinigu su tokiu pabus, bet tik del dideliu pinigu. Dauguma cia sedinciu, geriausiu atveju vidutiniokai, taip, kad puskites nesipute, bet jaunoms jus neidomus

Zygfrid

Z

878 įrašai

2011/10/18 19:23:07 19:23:07

Kam 25- metei vyresnis vaikinas. Tam, kad lietuvaitems po 25 metu nukrenta roziniai akiniai, ir joms reikia verkiant teketi, nes po 30 ji nx kam bus reikalinga. Tai pirma. Antra. 35 metu nevedes vyras, dar buna jaunatviskas, ir tas 10 metu skirtumas nelabai jauciasi. O siuolaikiniai vyrai 25 metu yra visiski debilai ir jiems santuoka dazniausiai nerupi. Be to jie neturi tam nei finansinio pagrindo, nei yra subrende.
Sakote mano kaimietiskas mastymas- taip, nes as gyvenu sitame kaime ir rasau apie musu kaima, kuris vadinasi Lietuva. Ir man labiau patinka musu kaimas, nei iskrypusi ispederestejusi vakaru Europa.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/18 20:11:25 20:11:25

[quote:fyejqnzn]35 metu nevedes vyras, dar buna jaunatviskas, ir tas 10 metu skirtumas nelabai jauciasi. [/quote:fyejqnzn]
Labai prajuokinai. Aciu tau, dedule. Bet gal pirma i veidrodi paziurek ir 25 m vaikina. Jei skirtumo nematai, tuomet tau akinuku reikia.

bingo

B

42 įrašai

2011/10/19 09:28:58 09:28:58

Svečias:
bingo: yra yra cia tu normaliu!
nusibodo vienadienes, norisi rimtesne rasti draugyste su dailia ir svelnia butybe, tai tokie kaip as turbut cia irgi ateina pasizvalgyti... nu ir ka, kaip atskirti tokia nuo kitu kitokiu ? a ? internetu tikrai niekaip! vat ir visa matematika.
Ne viskas i klyna susiveda, nesusireiksminkit

O, mielasis, bingo Tas pats, kuris klausė, kiek kartų per savaitę normalu pirkti seksą? Kas per metamorfozės?

ne klause, o dalijosi patirtimi ir ieskojo sau panasiu normaliu vyru, tarp kitko temoje berniukams, o jus i ka cia aliuzijas beja vedat ? atsilikus mieloji, cia kaip Zygfridas kuris ir man patikt pradeda savo sveiku humoru ir realybes suvokimu, nesikiskit i vyru zaisliuku skaiciavima ir uzsiemimu nagrinejimu laisvalaikiu !! ir beja, visiems to linkiu, ateis noras susirasti pastovia partnere anksciau ar veliau, o gal net ir ziedus uzsimauti...

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/19 15:35:20 15:35:20

Aišku, ne mano reikalas. Viskam ateina laikas, sutinku. Tik aš tokio išsitaškiusio tikrai nenorėčiau. Žinau, žinau, niekas neklausė, ko aš norėčiau. tik pasakiau savo nuomonę.

bingo

B

42 įrašai

2011/10/20 10:10:54 10:10:54

Svečias: Aišku, ne mano reikalas. Viskam ateina laikas, sutinku. Tik aš tokio išsitaškiusio tikrai nenorėčiau. Žinau, žinau, niekas neklausė, ko aš norėčiau. tik pasakiau savo nuomonę.

as kai su tavim susipazinsiu ir cypsi lovoje is palaimos, butinai pasnibzdesiu, kad cia buvau prisijunges bingo nicku, sutariam ?

ruta999

R

14 įrašai

2011/10/20 11:38:04 11:38:04

...bet is kur toj Lietuvelej tiek narcizu?...o 35m moteriai-vienas is graziausiu periodu-ir kunas super,ir mastymas-tai ne kokios ten 25-etes,o ka jau kalbeti apie moteriskuma ir moteriskas paslaptis...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume