Kaip tai ant trijų, nelabai supratau? Nors girdžiu, kad daugpatystė tampa populiaria, todėl trys gal ir visai nieko?

ieva
2013/10/28 07:14:13 07:14:13
Kaip tai ant trijų, nelabai supratau? Nors girdžiu, kad daugpatystė tampa populiaria, todėl trys gal ir visai nieko?
ieva
2013/10/28 16:39:46 16:39:46
Ar nori isgerti trise, jei klausi ar daug cia pijoku?
???????
2013/10/31 10:23:07 10:23:07
DIEVE MANO ,KAS YRA NORMALU IR KAS NENORMALU AŠ MANU KAD ŠIO KLAUSIMO ŠEIMININKĖ TIKRAI NENORMALI, DEPRESANTĖ ARBA KOKIA KLIMAKSINĖ SENMERGĖ, KURI LAUKIA BALTO ŽIRGO AR BALTO PRINCO, PATI NEŽINO KO IEŠKO , ĮDOMŲ SUŽINOT JOS POMĖGIUS IR HOBI, BUTU TADA GALIMA IŠSAMIAU SUSIDARYTI APIE JA NUOMONE ,AŠ MANU KAD MES VISI NORMALUS IR MES TIK KARTU TURIM PUOSELĖT IR GERBTI VIENI KITUS IR BUS VISKAS NORMALU ,O KAI NEŽINAI KO NORI TAI IR NEŽINAI KO IEŠKAI
ieva
2013/10/31 10:26:05 10:26:05
TIKRA TIESA TAIP IR YRA
ieva
2013/10/31 15:19:16 15:19:16
oho, tikras Pigmaleono draugas ir bendramintis
ieva
2013/10/31 15:37:23 15:37:23
Gryna nesamone toks auklejimas! Na gal mergaitems, bet berniukams tikrai netinka. As pats buvau panasiai auklejamas - jokiu draugysciu su mergaitemis mokykloje, jei su kuo susimusdavau, tai namuose nuo tevu i kaili gaudavau, kad musiausi - rubus suplesysi, dar ka suzalosi. Jokiu draugu vedziojimosi i namus ir man pas kitus i namus vaikscioti neleisdavo. Tevu credo buvo toks - kai pats save islaikysi, tada galesi ir apie panas pagalvoti. Busi doras, nesusitepes, galesi pasirinkti kokia noresi mergina... Taip man ir sukure kazkoki sventosios merginos ivaizdi...
Kai grizes is kariuomenes pradejau dirbti, mano miestelyje laisvu merginu nebuvo, nebent kokios netekeje su vaikais... Be to ir uzkalbinti merginos nedrisau ir nemokejau... Isvaziavus mokytis i didmiesti buvo dar blogiau - ne tik nemokejau bendrauti su merginomis, bet buvau dar skaudziai ju isjuokiamas uz nedrasuma... Praejo nemazai laiko kol ismokau kazkiek bendrauti su merginomis, bet rasti kazka rimto jau buvo sunku... Jei kokia ir pasitaikydavo rimtesne, tai reikalavimus keldavo ojojoj... Man provincijos vaikinui tai buvo neigyvendinama...
Tikrai buvau geras, nuosirdus, uzjauciantis, atviras, doras, bet merginoms tokio kaip as nereikejo. Joms labiau patiko tokie, kurie jau 2-3 pasimatymo metu "ejo prie reikalo"... Statyti savo gyvenimo pamatus ant kitu gyvenimo griuvesiu (vesti issiskyrusias) nenorejau, o doros merginos jau turejo savo seimas... Taip gyvenime ir neturejau rimtos draugystes... Na dabar tai jau neaktualu, kai netoli 50, kokios dar gali buti draugystes ir kokia tai prasme... Taip, vienatve uzkamavo, pavargau nuo jos, bet nieko jau nebepakesi... Dziugina tik tai, kad su kiekviena diena sitas mano niekingas bevertis gyvenimas eina i pabaiga...
ieva
2013/10/31 18:41:59 18:41:59
Dabar išvis vaikų nebebus galima nei liesti, nei barti - iškart atsidursi cypėje, o vaikas pas naujus dėdes ir tetas ir ten, kaip sako valdžia, bus kur kas geriau nei su tokias tėvais. Tėvus kiš į kalėjimą, o vaikus pas naujas dėdes ir dėdienes.
ieva
2013/10/31 19:09:34 19:09:34
Ką čia Borgija nusišneki. Po tokio auklėjimo bernai tik pas prostitutes vaikšto
ieva
2013/11/01 13:56:41 13:56:41
Pamėgintų taip kas mano vaikui pliaukštelėti - iškart teismui priduočiau. Kas liečia vyrus - tai jų nelabai ir reik, svarbu vaiką turi.
ieva
2013/11/04 21:21:38 21:21:38
Ar kuriai nors teko atkeisti savo pavardę, kai nenormalus tevas visai nesirupino savo vaiku? Kas per nesamone, kai moteris isnesioja, pagimdo, kencia skausmus, rupinasi ir vistiek vaikui suteikiama pavarde kazkokio lodoriaus, kazkokio nevykelio, kuris tik apvaisina, ir tai visas toks jau jo darbas iseina? Gal zinote kokia rimta advokate, kuri galetu padeti atsiskaityti su nenormaliu buvusiu vyru ir dar gerai pamokyti? Vaikas beveik visai tevo nemates.