Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/14 19:05:39 19:05:39

Svečias: Tiksliai pasakyta, kad turtingi vyrai žino ko verta merginų ta dirbtinė meilė? Mano draugelis dažnai plikšiu apsimeta ir patikrina gražuoles, kokios jos yra iš tikro. Daili mergina gali būti arba, geriausiu atveju, meiluže, o šiaip - tai tik vienai nakčiai. Kitaip gali labai daug ką prarasti, nes jų tikslas - pašvarinti turtingų vyrų kišenes.

o ka daugiau su tokiais vyrais gali veikti? Kvaili kaip čebato aulai, pasipūtę, dėl savo babkių gatavi susprogti. Yra 100 kartų geresnių ir įdomesnių vyrukų,kad ir mažiau uždirbančių, nei tie liurbiai bagočiai.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/14 19:06:49 19:06:49

O mano pana ir protinga, ir gražuolė, ir gerą darbą ir išsilavinimą turi - pati save išsilaiko. Stebuklas, ne moteris.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/14 19:17:57 19:17:57

Svečias: O mano pana ir protinga, ir gražuolė, ir gerą darbą ir išsilavinimą turi - pati save išsilaiko. Stebuklas, ne moteris.

Jei tokia būtų, čia forume nesedėtum

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/14 19:30:00 19:30:00

Aš nesėdžiu. Užsukau, pasiskaičiau visokių nesąmonių ir viso gero. Yra ką veikti ir be šitos jūsų skaityklos Viso.

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/15 15:46:38 15:46:38

Svečias: Aš nesėdžiu. Užsukau, pasiskaičiau visokių nesąmonių ir viso gero. Yra ką veikti ir be šitos jūsų skaityklos Viso.

Viskas puikiai matosi

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/15 20:13:25 20:13:25

Svečias:
Svečias: Tiksliai pasakyta, kad turtingi vyrai žino ko verta merginų ta dirbtinė meilė? Mano draugelis dažnai plikšiu apsimeta ir patikrina gražuoles, kokios jos yra iš tikro. Daili mergina gali būti arba, geriausiu atveju, meiluže, o šiaip - tai tik vienai nakčiai. Kitaip gali labai daug ką prarasti, nes jų tikslas - pašvarinti turtingų vyrų kišenes.

o ka daugiau su tokiais vyrais gali veikti? Kvaili kaip čebato aulai, pasipūtę, dėl savo babkių gatavi susprogti. Yra 100 kartų geresnių ir įdomesnių vyrukų,kad ir mažiau uždirbančių, nei tie liurbiai bagočiai.

Cia jau matosi pavydas prasneko . Ir tarp vienu, ir tarp kitu yra visokiu. Pinigai ne proto ir ne kvailumo rodiklis.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2013/10/16 05:49:12 05:49:12

Akivaizdu, kad distancija tarp vyro ir moters tik didės, susipriešinimas stiprės, o kas iš to laimės aš nežinau, gal žinote jūs? Turtas , pinigai nėra blogai, jų reikia abiejoms lytims. Reikia saugiam, oriam gyvenimui, reikia statybai, nebūtinai namo. Be pinigų ne kažin ką ir nuveiksi? Nei gero, nei blogo nenuveiksi ir skurde meilės nelabai jau ir rasi. Skurde mažai šviesos arba jos išvis nėra - nėra meilės, tik laukinė kova už būvį, patyčios ir žmogaus pažeminimas, nuasmeninimas. Išpuolių prieš moteris daugės, nes daliai vyrų jos tampa nebepasiekiamos, kitaip tariant, nebeįperkamos ar tiesiog nebeprieinamos dėl intelekto, sąmoningumo, atsakomybės, elgesio skirtumų ir kitų dalykų. Patyčios ir smurtas toliau plis su pagreičiu ir nežinau, kas visa tai galėtų sustabdyti? Ir tai joks ne pesimizmas - tai realybė, faktų istorija, o ne kažkieno sugalvotos nterpretacijos ir naratyvai bukiams. Beje, iškrypimų ir išsigimimų paplitimas yra būtent padidėjusios dvasinės ir fizinės distancijos tarp vyro ir moters išraiška. Tschüß!

Kleopatra Gražioji

K

3 įrašai

2013/10/16 15:55:11 15:55:11

Aš tai labiausiai mėgstu vyrus mažiukus, su pilvais ir nuplikusius. Ir tokius smarkiai senesnius už save. Plikas ir pilvotas - tai garantija,kad niekur nenuklys į šoną, nes kas daugiau jį ims? Jokių šansų tokiam:) Plikiai labai tinka prie namų ūkio darbų, jei galva pridulka kiemą bešluojant, lengva ir pigu išplauti, o tie pinigėliai, kur susitaupo nuo pliko vyro kirpyklos, lieka man šokoladui:) Nes moteriai šokoladas būtinas gerai nuotaikai palaikyti Pilvotas vyras ilgai trauks, jei kartais negaus valgyti, turi savo atsargų:) Žemas kukubezdalis irgi puikiai žinos, kur jo vieta, gerai paloves išplaus. Ir visi priklausantys šiai kategorijai diedai bus patys laimingiausi, turėdami galimybę nors truputį pabūti šalia manęs ir patarnauti man.Tschüß!

Nymphomaniac von Trier

N

1 įrašai

2013/10/16 17:29:12 17:29:12

Fui, Jūs čia tikrai taip galvojate? Do you really know what I think of your mind of "Lars von Trier sex movie"? Negali būti!..

Kleopatra nuostabioji

K

1 įrašai

2013/10/16 17:50:16 17:50:16

Aš ne galvoju, aš žinau, esu tuo įsitikinusi

Ponas Pigmaleone, jūs būdamas žemas, plikas ir pilvotas, tiesiog sutirptumėte iš laimės, bučiuodamas man kojas

Tik dar nesu įsitikinusi, ar tikrai iš jūsų būtų daug naudos, nes jau tie seni rašeivos....... Nevisada pasiteisina, oi nevisada.....Tschüß!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume