mot: Sveiki.esu uzsiregistavusi cia gal metai.Bet jaumanau begti is cia Ka pastebejau...Tai ispradziu vyrai uzpuola nauja mesa kaip skeriai,bet kiek supratau,kad jie daugiau nori pasirasineti,nes daugelis,kviecia i pasimatyma,o kai duodi tel nr,kazkaip ir nepaskambina,po kiek laiko atsiranda vel praso numerio,nes tipo kazkaip visos zinutes dingo.parasai ir vel tyla )Yra kitu ,kurie paskambina,pasneka,bet susitarti pasimatymui kazkaip sunkoka,vis kazkuo uzimti..na sakyciau nepatikau,tai nerasinetu,sunku patiketi,kad neturi ,ka daugiau veikti,kai susirasineti ..Yra daug rasanciu daug jaunesniu,nezinau ko jiems reikia,gal mamos? .Ir uzsienieciai ypac nasliai uzpuole ..su vaiku,tarp ju daug tipo tarnaujanciu afganistane ...Buvau su keliais lietuvaiciais susitikus,tai dieve tu mano...prie kompiuterio tokie drasus,o realybeje,negali zodzio islementi,o keisciausia,kad po pasimatymo skambina ir telefonu labai drasus ..O zinote ,kas mane stebina?..Skaitau cia komentarus ,ka raso apie moteris vyrai..negrazios ,storos,celiulitines..O patys turintys 40 metu,o duociau 50,pilvai ispampe,netvarkingi,isivaizduojantys pasaulio bambomis..na pati esu 40 metu,bet visi duoda daugiausia 35,nes esu liekna auksta,kazkaip per mazai anksciau atkreipdavau demesi i bendraamzius arba draugiu vyrai save labiau prisiziuri,tai buvau labai nustebinta musu vyru apisleidimu..Buvau susitikus su keliais neblogais vyrais,man tikrai patiko,bet matyt nenusprendzia ko patys nori,lyg ir vienmeciai,lyg ir patikau,bet va beda..esu ne turtuole,nesu finansiskai lygiaverte,o dar su vaiku,bet butu keista,kad savo metuose buciau be vaiko,juk as buvau istekejusi ir esu normali moteris ..Arba turtingesni nori salia grazios masinos jaunutes mergaites,bet po to sneka,kad su jom neidomu,reikia meiluziu ...na zodziu,vyru cia daug,bet tikru rimtiems santykiams pasiruosusiu vyru nelabai ..Kazkaip nusibodo tie patys veidai,rasinejantys ta pati per ta pati,manau ilgiau negalima uztrukti,reikia sprukti:)O likusiems ...sekmes!
Gražus pasisakymas. Tiesa akis bado. Sėkmės paieškose kitur.