Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nera normaliu vyru siame portale :((

Nera normaliu vyru siame portale :((

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/01 11:38:17 11:38:17

Nėr normalių vyrų, vieni apgavikai, bet yra ir moterų bjaurių būtybių. Štai mano marti, susirado meilužį, nes vyras perdaug geras buvo. Išėjo pas jį gyventi, net sūnų ir šunį pasiėmė ir kagi, kai nuo meilužio gavo į kailį ir vėl sugrįžo. Nemanau, kad vyrais galima pasutikėti, ypač lyrikais arba suskilusį ąsotį suklijuoti. Na, o sūnus tikras mazgotė ir vėl priėmė.

Simas

S

8 įrašai

2013/09/01 15:05:30 15:05:30

Moterim virš 25m tikrai sunku. Aksčiau, kol jaunos buvo, atstuminėdavo pakankamai normalius vyrus, ieškojo geresnio, o bėgant laikui vieni vyrai susirado paprastesnes moteris, kiti prasigėrė, dar kiti tapo taip vadinami nenormalūs, nes nebeturi jokio noro stengtis dėl moters dėl ankstesnių nesėkmių. Aišku liko dalis ir normalių, išsilavinusių, gerą padėtį visuomenėje užimančių, bet tokie jau suvokia savo vertę ir su mamytėm ar šiaip išvaizdos ar charakterio trūkumų turinčiomis neprasideda.

O'key, o'key, Baby, it's o'key!

O

1 įrašai

2013/09/01 15:33:20 15:33:20

Su gelsvais rugių plotais, kai, rodos, viskas, viskas buvo tarsi pasaka, su meilės žodžiais ir tyliais miškais iškeliavo ne tik Gražuolė Vasara, bet ir buvę čia romantikai - iškeliavo lyrikai toli toli ir liko čia tik šaltų naktų laukimas. Liko rimti vyrai, kurie nemėgsta poezijos ir griebia Jautį už ragų iškart. Suradę vieną, griebia kitą ir taip be pabaigos - "Se te ne vai -
Jedes Wort der Zärtlichkeit klingt noch in mir
all die Leidenschaft in jeder Nacht mit dir
denk ich jeden Atemzug nur an uns zwei
es ist doch vorbei"-nebesugrąžinsi jau romantikų be kitos vasaros.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/01 17:38:07 17:38:07

O'key, o'key, Baby, it's o'key!: Su gelsvais rugių plotais, kai, rodos, viskas, viskas buvo tarsi pasaka, su meilės žodžiais ir tyliais miškais iškeliavo ne tik Gražuolė Vasara, bet ir buvę čia romantikai - iškeliavo lyrikai toli toli ir liko čia tik šaltų naktų laukimas. Liko rimti vyrai, kurie nemėgsta poezijos ir griebia Jautį už ragų iškart. Suradę vieną, griebia kitą ir taip be pabaigos - "Se te ne vai -
Jedes Wort der Zärtlichkeit klingt noch in mir
all die Leidenschaft in jeder Nacht mit dir
denk ich jeden Atemzug nur an uns zwei
es ist doch vorbei"-nebesugrąžinsi jau romantikų be kitos vasaros.

oi tu Leli Leli, vis i prota negrizti.... Oi kaip veikia tas sekso trukumas smegenis....

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/02 09:42:30 09:42:30

mot: Sveiki.esu uzsiregistavusi cia gal metai.Bet jaumanau begti is cia Ka pastebejau...Tai ispradziu vyrai uzpuola nauja mesa kaip skeriai,bet kiek supratau,kad jie daugiau nori pasirasineti,nes daugelis,kviecia i pasimatyma,o kai duodi tel nr,kazkaip ir nepaskambina,po kiek laiko atsiranda vel praso numerio,nes tipo kazkaip visos zinutes dingo.parasai ir vel tyla )Yra kitu ,kurie paskambina,pasneka,bet susitarti pasimatymui kazkaip sunkoka,vis kazkuo uzimti..na sakyciau nepatikau,tai nerasinetu,sunku patiketi,kad neturi ,ka daugiau veikti,kai susirasineti ..Yra daug rasanciu daug jaunesniu,nezinau ko jiems reikia,gal mamos? .Ir uzsienieciai ypac nasliai uzpuole ..su vaiku,tarp ju daug tipo tarnaujanciu afganistane ...Buvau su keliais lietuvaiciais susitikus,tai dieve tu mano...prie kompiuterio tokie drasus,o realybeje,negali zodzio islementi,o keisciausia,kad po pasimatymo skambina ir telefonu labai drasus ..O zinote ,kas mane stebina?..Skaitau cia komentarus ,ka raso apie moteris vyrai..negrazios ,storos,celiulitines..O patys turintys 40 metu,o duociau 50,pilvai ispampe,netvarkingi,isivaizduojantys pasaulio bambomis..na pati esu 40 metu,bet visi duoda daugiausia 35,nes esu liekna auksta,kazkaip per mazai anksciau atkreipdavau demesi i bendraamzius arba draugiu vyrai save labiau prisiziuri,tai buvau labai nustebinta musu vyru apisleidimu..Buvau susitikus su keliais neblogais vyrais,man tikrai patiko,bet matyt nenusprendzia ko patys nori,lyg ir vienmeciai,lyg ir patikau,bet va beda..esu ne turtuole,nesu finansiskai lygiaverte,o dar su vaiku,bet butu keista,kad savo metuose buciau be vaiko,juk as buvau istekejusi ir esu normali moteris ..Arba turtingesni nori salia grazios masinos jaunutes mergaites,bet po to sneka,kad su jom neidomu,reikia meiluziu ...na zodziu,vyru cia daug,bet tikru rimtiems santykiams pasiruosusiu vyru nelabai ..Kazkaip nusibodo tie patys veidai,rasinejantys ta pati per ta pati,manau ilgiau negalima uztrukti,reikia sprukti:)O likusiems ...sekmes!

Gražus pasisakymas. Tiesa akis bado. Sėkmės paieškose kitur.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/02 10:45:19 10:45:19

Moterys piktinasi ir aiškina, kad tik nenormalūs vyrai eina į kairę, nesuvokdamos, kad ir normalūs taip daro ir tai - tik laiko klausimas, kada pasuks į kairę. Suprantama, yra nedidelė vyrų dalis, kuri bijo prarasti žmoną, vaikus, turtą, jie linkę kentėti, nes finansiškai yra priklausomi nuo moterų, todėl ir stengiasi sudaryti, moterų akimis žiūrint, normalaus ir ištikimo vyro įvaizdį, kokių čia gal ir nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/02 13:25:02 13:25:02

Svečias: Moterys piktinasi ir aiškina, kad tik nenormalūs vyrai eina į kairę, nesuvokdamos, kad ir normalūs taip daro ir tai - tik laiko klausimas, kada pasuks į kairę. Suprantama, yra nedidelė vyrų dalis, kuri bijo prarasti žmoną, vaikus, turtą, jie linkę kentėti, nes finansiškai yra priklausomi nuo moterų, todėl ir stengiasi sudaryti, moterų akimis žiūrint, normalaus ir ištikimo vyro įvaizdį, kokių čia gal ir nėra.

tu čia kalbi apie save? Jei apie save, tai kalbėk pirmuoju asmeniu. Kas tau suteikė teisę kalbėti už visus? Visus pasaulio vyrus manai pažįsti? Netikiu, nes jei pažintum, žinotum, kad yra rimtų - išmintingų - patikimų - atsidavusių - padorių vyrų (kaip ir moterų). Tačiau nėra nei vieno vyro ar moters tobulo, nes visi neklysta.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/02 18:19:06 18:19:06

Kokiu asmeniu noriu, tokiu kalbu, o kas tau darbo? Musiet kalbos kamisijoj dirbi ir niekaip nerandi sau gera vyra.

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/02 18:47:32 18:47:32

Svečias: Kokiu asmeniu noriu, tokiu kalbu, o kas tau darbo? Musiet kalbos kamisijoj dirbi ir niekaip nerandi sau gera vyra.

kada tau Dievas proto įkrės... Dievuli Dievuli, kaip tau Borgija, sexo trūkumas smegenis veikia....

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/04 16:12:35 16:12:35

Svečias: O paskui paprašys pinigėlių Vienos šniceliui. Moterys, netikėkite vyrais, kurie mėgsta poeziją ir saldžias dainas apie nieką.

Durnas komentaras

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume