2011/06/28 15:43:21 15:43:21
sveiki visi , labai rimtai susimasciau ir pradedu suprasti visu internetiniu pazinciu saviapgaule ir visiska nenaturaluma, dauguma is musu o jei ir ne visi karts nuo karto o gal ir net istisomis dienomis siedim prie pazinciu portalo ir ieskom sau poros , bet visi tesiog apsiesti suderinimo rezultatais ir laukia vienas is kito originaliu nepakartojamu , siurpuliukus per nugara pakeliancius laiskus . nejaugi gyvai susipazinus su zmogum , kuris ateityje buvo jusu pora , irgi buvo toks kokius zmones jus laukiate sutikti cenai? galu gale jus sutinkate ta zmogu ir sutariat susitikti . pagaliau ta akimirka , ir galu gale pasirodo kad tas neispasakyto jumoro jausma ir begaline fantazija turintis zmogus visiskas asilas-e o tas kuris vos kelis zodziu parasydavo pliurpia nesustodamas. nejaugi tikrai jus ieskote idialo ir nesuprantate kad internetiniai pokalbiai istikruju ira gan riboti ir tik parodo truputieli zmogaus harakteri , elgesi bei amogaus esybe. bukim atviresni visiem ir kaip tai banalokai neskambietu , pabandykime surasti kazka grazaus kuo nemato kiti su savo pasnekovais nes labai isrankkiai ir griezai atringdami pasnekovus galime netycia praleisti tikrai sau skirta zmogeliuka
2011/06/29 14:30:47 14:30:47
Anglijoje jau stipriai primiršai lietuvių kalbą...
2011/06/30 08:48:10 08:48:10
Na tai cia viskas ir taip aisku. Rasinejat zinutes bele ka galima vaidinti. Galima visa repertuara i faila isirasyti. ir dar keliomis versijomis. Tik svarbu netingeti. Tai as uztat ir is kart meginu tartis susitikti. Bet visiskai tai buna nevykes planas, ner nurasinejimo is nuvalkioto romano maximoj pirkto su akcija ner susitikimo.
2011/07/08 23:42:15 23:42:15
Agnieška O: Anglijoje jau stipriai primiršai lietuvių kalbą...
labai smagu stebeti zmones kurie tikrina lietuviu kalbos taisiklinguma , manau kad tai net siek tiek kvaila kreipti demesi i gramatika nei i pacia zinutes esme , bet kritika supratau , toj pat atsisiusiu lietuviu skripta ir bandysiu kuo taisiklingiau rasyti o jum pasiulisiu neziurieti tokiu siauru zvilgsniu i pasauli ir siek tiek bent jau atmerkit akis ir baikit remtis visuomenes standartams kurie buvo aktualus 1970 metais , as labai gerbiu ir visom keturiom uz pagarba lietuviu kalbai ir juos istorijai nors pats asmeniskai esu rusas kas daugelio jusu amziaus zmonem butu keista mano pozicija , bet gimiau lietuvoje ir tai ira mano gimtas krastas del kurio tikrai patriotizmo nestokoju , aisku jus uzduotumet man klausima kodel gi palikau savo gimtaji krasta ? tai atsakyciau tuom kad mano patriotizmas pasireiskia butent meile saliai ir zmonem bei ju mentelitetu o ne politiniam bei strateginiams ziadimams
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume