Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

ieva

I

96405 įrašai

2011/07/07 08:17:56 08:17:56

JackEU>

viskas kaip pirštu į akį! Konkretu ir tikslu
Kas nors kiek turi protelio, mokės teisingai priimti kritiką..

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/07 08:40:37 08:40:37

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Ne nesisaipau.
I uzpakali spardau. Gal taip suprasi.
Pats savuoju pirmu komentaru parasei turintis palikimo dovaneliu is praejusiu santykiu. Ne as vienas tai pastebiu tave skaitydamas. Nesisaipau.
Zmogau, be atleidimo neimanoma sukurti nauju brandziu santykiu. Neatleidimai kai kuriais atvejais tesiasi visa gyvenima.
Neatleidus zaizdos negyja.

Dar karta pendelis. Ir ta Eva tavo paties sugalvota. Rase, nerase Kas tuomet zino jos varda jei ji to nedare?
Pats paskaityk kiek nesvankybiu prikalbejai.
Tiesiu tau pagalbos ranka islipti is kokono. O tam turi numirti kaip dievas ir gimti kaip zmogus.

O visgi saves perzengti ir nesugebi, okay, tavo problema. Pamokslauk toliau ir nepamirsk ir sau isispirti, tik taip pajusi tos kalbos su viespaciu svori ir reiksme, as deja per toli kad padeciau tuo klausimu
Zinotum tu ka is virsaus tau sako - isjungtum kompiuteri ir eitum tikru darbu uzsiimti...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/07 08:48:09 08:48:09

Man is virsaus sako, kad Tu vienas is ju.

Nori padeti?
Aprašymas
Labadiena gerbemi zmomes gal atsirastu geru zmoniu kuriem iseitu padeti daugevaikei seimai as buvau nuvykusi pas jos jai yra 20m. ji viena ugina trys vaikucius su vyru isiskyre nes nesirupino seima tikiu kad jei viskas praverstu ypac tai maistu ji isilaiko is pasalpos sumoka uz nuoma ir pinigeliu sake nebelieka ant pragyvenimo gal atsirastu zmogus kas leistu jiems gyventi uz prieziura arba mokescius atsiliekite su ja galite susisiekti sio telefonu 860540524 nuvaziokite ir patis pamatysite kaip toke jauna ir ziuri savo vaikus rupinasi is paskutiniu jos vardas RASA.

Aprašymas
Mielieji zmones,musu kaimynysteje tvarkinga daugiavaike seima po gaisro
neteko namu inventoriaus,tad butume neapsakomai dekingi supratingiems ir
sirdingiems zmonems, kurie galetu padeti siai seimai atsigauti.. Labai
prasome, nebukite abejingi..Busime be galo dekingi ir skatiname padeti
namu apyvokos inventoriumi(baldais,buitine technika,pan.., issiveztume
patys..) ir kaip tik galite.. Kreipkites Nr. 864653097 , Vytas
Sinkevicius, Kaunas. Dekojame uz zmogiskuma.

Aprašymas
Kreipiuosi į visus verslininkus, neabejingus kitų žmonių problemoms.Esu
jauna mama, neseniai sužinojau, kad mano vaikas serga ūmine mielocitine
leukemija, tai labai baisi liga.Gydytojai pasakė, kad reikia atlikti
radikalų ūminės leukemijos gydymą- kaulų čiulpų transplantaciją.
Aš tam neturiu lėšų. Labai prašau, gal galite paremti materialiai,
būčiau labai dėkinga. Jau truputį turiu surinkusi pinigų iš giminių
ir draugų, bet to nepakanka....Prašau, susisiekite su manimi:
[email protected]

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/07 09:41:27 09:41:27

JackEU:
voveruskai - man jus patinkate is smaikstesniu pasisakymu, tokiu kaip 'profesorius... studentai... paskaita... raitosi is juoko' - smagu, juokinga ir graziai sugalvota, malonu skaityti. Bet, as jusu lygiai taip pat nekenciu kaip ir jus manes uz tai kad ireminote i jus matyt nuskriaudusio vyriskio atspindi i kuri spjaunate reikia ar nereikia 'uz tai kad toks buvo'. Suprantu ir atleidziu bet esate didele harpija is tiesu kuria sunku butu bet kam 'suvirskyti' ir apsigyventi salia.

Su pagarba abipusiai. Būtų smagu su tamsta pasiginčyti, nes vaizdingumas tamstai taip pat nesvetimas. Tik vėl spėjate pro šalį. Ne į nuskriaudusio vyriškio atspindį jus rėminau, o į tą, kurį čia susikūrėte. Nors ir nemanau, kad iš tikro toks esate, tiesiog, kažkodėl jums reikėjo čia nemažą dalį esančių suerzinti. Kokiu tikslu, nežinau. Taigi, pažaidėme tenisą, ar ne?
Ir nereikia man atleidinėti, nes nebuvo už ką ir įsižeisti, tai buvo tik mano atsakas į jūsų požiūrį kai kuriais klausimais. Neapykanta? Oho, kaip rimtai skamba. Deja, aš jums negaliu atsakyti tuo pačiu. Žinot, jei pokalbiai forume man sukeltų tokius jausmus, pradėčiau galvoti, kad su manimi kažkas negerai. Beje, žinote, kad žmogaus neįmanoma įžeisti, jeigu jis neįsižeidžia?
Taigi, jei kas nepatiko, pamąstykite, kodėl.
Ačiū už dar vieną epitetą. Bet ir į jį galima įvairiai žiūrėti. Harpija dar ir visai nieko paukštis, kurį abejoju, ar kas valgo ir bando suvirškinti

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/07 11:00:28 11:00:28

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Man is virsaus sako, kad Tu vienas is ju.

Nori padeti?
Aprašymas
...

tai tu visa sita laika is paskos temose pudrinai man smegenis, kad galu gale uzminti ant moralo ir pagalbos paprasyti ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/07 11:09:19 11:09:19

[quote="voveruska
Su pagarba abipusiai. [/quote]

Auksiniai zodziai! Na kuriam vyrui nera maloniau isgirsti kad ir ji gerbia... a visa kita galit ir toliau spyglint Imunitetas tik dideja

C

1075 įrašai

2011/07/07 11:22:30 11:22:30

JackEU:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Man is virsaus sako, kad Tu vienas is ju.

Nori padeti?

tai tu visa sita laika is paskos temose pudrinai man smegenis, kad galu gale uzminti ant moralo ir pagalbos paprasyti ?

Buk visu pirma teisus sau. Atleisk, o po to eik mergu kabinti. Tik makaronu nekabink, labai jau negraziai atrodo. Daugiau neturiu ko taves prasyti.

Gero kelio

skirta JackEU ir draugui be pinigų

S

1 įrašai

2011/07/07 11:44:11 11:44:11

man pvz.: jūs abu trenkti ir savotiški, kiekvienas savaip

C

1075 įrašai

2011/07/07 11:45:46 11:45:46

o kuris netrenktas?

kiekvienas savaip