na kaip neatsakysi tuo paciu miela voveruska, sakau susvelninsim kampus uzapvalinsim i pabaiga temos, o cia ziurek jau ir su pagaliu per nugara musa nes mano, kad i krumus begu... ))
Ok, visu pirma - as jums nepaasistuosiu ir taip i gincus nesivelsiu, bet sena boba - fenomenas nepriklausomas nuo amziaus, tokiu tu ir cia skaitancios kitos save padaro isikaldamos i galva, kad jus turi myleti vien uz tai, kad... iterpkite ka svarbiausio ir geriausio apie save galvojate, bet ne ta banalu 'as tokia esu kokia esu' - vien tai atgraso ir nuteikia kad zmogus nesiruosia keistis niekuo, nors tokiam amziuje ir liko be poros. Cia sedi etatines tokios kurios visur dalyvauja, visiems patarimu duoda, bet vat kazkaip kaip lieka vienos taip ir lieka - tai gal patarimai ne tokie jau ir geri kad taip, gal jais vadovaujantis jaunesnems panelems irgi tas pats laukia ?
Del poziurio i moteris - pagal jus butu koks, blogas ? Ka cia skaitote tai yra apibendrinimas to kas sukaupta per ilgus metus gyvenimo kartu, kurio ir jums linkeciau, visoms, kad suprasti kas yra tos tikrosios vertybes ir kaip sunku jas islaikyti ir kaip greitai jas gali prarasti net jei ir visko uztenka. Tie ir tos kurie cia sedi - arba nebande arba tuo paciu baigesi, bet moterys paprastai paliekamos, o vyrai paprastai po tam tikro laiko nesulauke pakankamai demesio ir rutinos uzgozti iesko geresniu, kad ir kaip butu apmaudi ta tiesa jums.
Taigi, tema sita ir buvo pradeta kad pasiplusti kodel taip ir ne kitaip atrodo pabendravus keliose temose su ivairaus plauko zmogeliais. KLaida tik tokia, kad deja deja bet nebandydamas itikti senbuvem ir praeiti cenzura, pasirodo cia nera ka tiketis rasti to ka ieskai...
Haha, nustebsit ir visu pavydui, Eva - tu man tikrai patinki, ir tavo nuotraukos nuostabios, ir idomiai rasai, bei sugebi iziureti jumora ten kur jis ir pasleptas, o ir pati astru liezuvi turi - vyrai, patikekit, ne vien cia senos bobos rasinejasi viena kitai !!!
Linkiu visiems to pacio!