Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

Ar cia tik senos bobos rasinejasi viena kitai ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/02 09:12:19 09:12:19

sena boba: aha, JackEU, apsidraudei, o tai moteris rūšiuoti ir numeruoti, tai jau kaip tik vieta forume
Juk apie savo asmeninę krizę gali ir nepasakoti, tik parašyti - palietė ar nepalietė

sena patranka tai ne pabuklas, o sena boba - ne stebuklas... )) (kazkur girdejau tokia dainele senai, atleiskit uz neoriginaluma jei tai jau 5 metai kaip buvo...) Tuo tarpu apie senus bahurus kazkodel nieko negirdejau panasaus... bet, matau kur lenkiate su klausimu ir... ne, nepaliete! Po keleriu metu gal, bet iki to laiko tikiuosi bendrauti visapusiskai ir liesti viska su tokia persona kuri nepaliks laiko galvoti apie krizes
o jus, ar del blynu pabego ar pati ismetet kai siuksliu neismete eilini karta, ar cia tik puciat burbula nes blynu ir kepti moket nemokejot ?

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/02 09:16:48 09:16:48

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: Dar sake pas mane ilga nosis.
Mane kalbinusios grazuoles taip pat dingo. Ajajai kaip nepasiseke.

tai tave kalbino senos bobos kurios supyko pajute kad persvara imi ir dar imituoji tokia pacia kaip jos !

prisivirei kolega, oi prisivirei, teks keisti nicka i koki 'pukuotuka su didelem akim' - na bent nuteikia maloniai galvojant, tokius myli visos

jei rimtai - linkiu sekmes susirasti tinkama ja (arba ji) - visgi neaisku kokios lyties cia atsovu dediesi

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/02 09:27:18 09:27:18

Svečias: Susidaro įspūdis, kad čia vien nukvakę diedai be darbo mums laiškelius rašinėja. Oi kaip aš nemėgstu tokių - išlaikytinių.

na alfonsas ar ne jus taip ir nesuzinosit juk, bet pastebejimas vertas demesio...
vieni miega kai jus dirbate ir atvirksciai, tiesiog kitos laiko zonos... o visa kita is pirsto lauziat - alfonsas begiotu po gatve ieskodamas manau isvaizdzios ir pagyvenusios moters pamalonint ir kartu pasipelnyt - cia gi nei pirmo nei antro kaip ir neina matyti, tai kam gaisti brangu laika ?

Nors va, blynai jau sis tas - savireklama, nuteikianti i sotu, ramu gyvenima salia, jei dar va koki steika su krauju moketu - blin, neatsimustu demesio ir ne tik is alfonsu!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/07/02 10:12:00 10:12:00

JackEU:
prisivirei kolega, oi prisivirei, teks keisti nicka i koki 'pukuotuka su didelem akim' - na bent nuteikia maloniai galvojant, tokius myli visos

oKame prisiviriau?

Galejau eiti ir praeiti. Nu bet taciau. Kodel tureciau tapti tuo kuri myli visos?! kodel negaletu taip buti, kad slepiu tai del ko galetu myleti visos? ir kodel manai, kad visi be isimties cia uzsukantis nori susirasti tai ko nori tu?

JackEU

J

187 įrašai

2011/07/02 10:26:45 10:26:45

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
JackEU:

oKame prisiviriau?

Galejau eiti ir praeiti. Nu bet taciau. Kodel tureciau tapti tuo kuri myli visos?! kodel negaletu taip buti, kad slepiu tai del ko galetu myleti visos? ir kodel manai, kad visi be isimties cia uzsukantis nori susirasti tai ko nori tu?

na kabini giliai kolega, per giliai... reikia su jumoru pasauli priimti, kitaip visi juoksis, o pats stovesi nuosaly... Kam tas perdetas rimtumas, ar jis padeda ir kur ? Pats suprantu neabejingas religinems nuostatoms, nieko tame blogo ir net sveikintina - bet kai kiekvienam zingsny tik pamokslas ka as ir ka tu surasti nori ir kaip tu ne to pacio ieskai, na atleisk - skamba keistai ir neitikinanciai.

C

1075 įrašai

2011/07/02 13:42:00 13:42:00

JackEU: religinems nuostatoms, .... - skamba keistai ir neitikinanciai.

Kaip gi tu gali manimi patiketi jei netiki kas ten parasyta?

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/02 14:33:02 14:33:02

JackEU:
hm... nu tikrai su strazdanelem jus! ir charakterio sunkaus, as jus prisimenu, paminiu matai kaip verta komentaro, o cia se kad nori, susireiksminu...
leiskit paklausti taktiskai - a jus kodel ne svecias kaip visi, o kazkodel 'voveruska' bet bedvase nes anketos nera ? ka jus cia veikiate jei ne puciate migla i akis komentuodama kam ir kaip pakliuvo ? Oi girgzda senatve, oi senstat akyse mano...

1:1 ?

Čia bokso raundas, kad toks santykis .Nesiruošiu aš kovoti. O kodėl aš ne svečias? Tegul žmonės mato, kur aš rašau. O, kad bedvasė, nesutinku. Anketos nėra todėl, kad nusprendžiau, jog tokiu būdu draugų nebeieškosiu. Nepatiko man šiame saite. O forumas, palyginus nieko. Nors ir čia gana daug pykčio, nemažai nusišnekėjimo, bet kartais smagu paskaityti, pakomentuoti ir pasispygliuoti visai nieko Ir kodėl rašau bet kur ir kaip pakliuvo? Rašau tik į tas temas, kuriose turiu ką pasakyti. Ir patinka, kai žmonės atsako į komentarą, o ne į rašiusio metus, išvaizdą, ar dar ką nors, kas su tema nesusiję.
Beje, ačiū už dėmesį man. Tikrai

sena boba

S

19 įrašai

2011/07/02 14:33:18 14:33:18

džeki, o kodėl manai, kad visi vyrai tik bėgioja?

voveruska

V

72 įrašai

2011/07/02 15:17:25 15:17:25

Tiesa, dar pamiršau paklausti, ar nickas JackEU nuo žodžio Jackass? Jei taip, tai pabaiga reiškia - iš Europos sąjungos? (leidžiu sau to paklausti, nes pats mano nicką bandėt analizuoti )

C

1075 įrašai

2011/07/02 15:32:28 15:32:28

JackEU: reikia su jumoru pasauli priimti, kitaip visi juoksis, o pats stovesi nuosaly...

Kad tik atvirksciai nebutu. Nuo to humoro daugiau nei puse vaiku be tevu. Ir sitoje puse dazna trypia is pykcio ieskodami kaltu. Tada ir as kaltas, kad cia uzsuku ir kiti. Stai toks tavo humoras.
Ar su taika sirdyje ar su sintetine sypsena veide?

Sena boba, tu ta pati luri pries koki pusmeti buvai apsireiskusi?

Voveruska nesenai pasirodei, tiesa?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume