JackEU:
Gerbiamasis (!), tą nelemtą fotoaparato mygtuką galėčiau nuspausti pati!!! Nė už ką nenorėčiau praleisti tokios fotosesijos [/quote]
Nu tai mieloji, a tai kur gi jusu anketele kokia susipazinti ? Nu man jus kviestis 'del jumoro' kazkur i pasaulio gala butu kazkaip ne visai rimta juk be privalomo pabendravimo ir susipazinimo, argi ne ? o ir pati neskristumet va taip kad tik fotoaparatu pablykstint... bijau kad skaudziai nusivyltumet nepamate tu atributu budingu lietuviskai kalbantiems vyrams uzsienyje ar LT, o tada kas ?
Itariu esate linksma studencioke ar zurnaliste gal, persisotinus vietines faunos ir su lakia vaizduote, labai pagirtina kad mokate nupiesti su jumoru, bet nepamirskime kad tirki vyrai cia gali ir uzsigauti ne juokais juk )))))[/quote]
Gerbiamasis, suprantate, aš ieškau būtent tokio vyro, kuris neužsigautų ir tą jumorą suprastų. Na, pavyzdžiui, kaip jūs. Aš labai gerai suprantu tą prieskonį su kuriuo keliate diskusijose dalyvaujančiųjų pasipiktinimo bangas, bet, kaip ir pats pastebit, juk dauguma įsižeidžia... Moterys, vyrai... In the end of the day, tai tokios pačios būtybės.