Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apgaulinga Internetinė Pažintis

Apgaulinga Internetinė Pažintis

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/21 06:18:10 06:18:10

gucci: Gucci, panasu penktadiene esi. Zmones kai gerbia kita puse ir santykius tame tarpe, apie savo komandiruotes pranesa is anksto.

tai jis man sake,kad verslininkas, turi jis versla portugalijoje, bet atskrenda ir cia y kita saly biznio reikalu tvarkyt,sake bus visa savaitgaly ir pasiteiravo,gal noreciau susitikti, bla bla...
[/quote]
Tai, kad jis verslininkas arba "verslininkas" nesuteikia prioritetu dingti kaip i vandeni. Ar tave tenkina tokie santykiai i kuriuos tavo verslininkas, ateis pas tave, kada panores jis?
Pasidomek kiek tokiu ale versliniku atskrenda i Vilniu ir i Ryga savaitgaliams!
Palengvinsiu. Todel, kad cia pilna naiviu merginu ir alus pigus.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/21 08:30:47 08:30:47

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
gucci: Gucci, panasu penktadiene esi. Zmones kai gerbia kita puse ir santykius tame tarpe, apie savo komandiruotes pranesa is anksto.

tai jis man sake,kad verslininkas, turi jis versla portugalijoje, bet atskrenda ir cia y kita saly biznio reikalu tvarkyt,sake bus visa savaitgaly ir pasiteiravo,gal noreciau susitikti, bla bla...

Tai, kad jis verslininkas arba "verslininkas" nesuteikia prioritetu dingti kaip i vandeni. Ar tave tenkina tokie santykiai i kuriuos tavo verslininkas, ateis pas tave, kada panores jis?
Palengvinsiu. Todel, kad cia pilna naiviu merginu ir alus pigus.[/quote]
Geriau nepasakysi!
Patikslinsiu: tave tenkina būti meiluže tais savaitgaliais, kai ,,tavo verslininkas'' visai neturės ką veikti?
Nes namie jo turbūt laukia žmona, o kiekvienam komandiruotės mieste dar po vieną tokią panašią į tave, išsilydančią po kelių komplimentų.

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/21 19:10:05 19:10:05

ugnelė.:

Palengvinsiu. Todel, kad cia pilna naiviu merginu ir alus pigus.

Geriau nepasakysi!
Patikslinsiu: tave tenkina būti meiluže tais savaitgaliais, kai ,,tavo verslininkas'' visai neturės ką veikti?
Nes namie jo turbūt laukia žmona, o kiekvienam komandiruotės mieste dar po vieną tokią panašią į tave, išsilydančią po kelių komplimentų.[/quote]
as jy dar tiek it tepazystu,bet deja alaus jis negeria nes neprestizas jam ir isleidzia po 100 eu,kai varom y restoranus, o gyvena jis 4 zvaigzduciu viesbutyje kur para irgi maziausiai 100 eu kainuoja
be to mes tik pradejom susitikineti,taip kad labai daug negaliu reikalauti, ir niekas nesiruosia vos jam pasvilpus begti susitikti, nors visos mano drauges jau vakar sake tik varyk

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/21 19:31:47 19:31:47

Kokios dar draugės?
O aš au maniau kad čia mes, forumas, tavo geriausi draugai.

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/21 19:57:51 19:57:51

Svečias: Kokios dar draugės?
O aš au maniau kad čia mes, forumas, tavo geriausi draugai.

na pusesere is amerikos, bendradarbe is graikijos ....
oh, ok sorry, apie jus visus pamirsau

tai jus virtualus draugai

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/22 06:33:28 06:33:28

gucci: as jy dar tiek it tepazystu,bet deja alaus jis negeria nes neprestizas jam ir isleidzia po 100 eu,kai varom y restoranus, o gyvena jis 4 zvaigzduciu viesbutyje kur para irgi maziausiai 100 eu kainuoja
be to mes tik pradejom susitikineti,taip kad labai daug negaliu reikalauti, ir niekas nesiruosia vos jam pasvilpus begti susitikti, nors visos mano drauges jau vakar sake tik varyk

Na ir kas tas tavo 100 euru vakarui? na ir kas tas zvaigzduciu skaicius?! padulkino brangesneje aplinkoje? "vyna alu geriau viskas per barzda varvejo nieko burnoje neturejau" tai ir su tavim tas pats.
tema tu sukurei ar tavo drauges?
pasidziaugti ar pasiguosti atejai?
eilines tavo ir drauges savivertes kaip baronkos vidurys.

Kuo ne kekse uz dyka esi?

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/22 08:05:29 08:05:29

gucci: as jy dar tiek it tepazystu,bet deja alaus jis negeria nes neprestizas jam ir isleidzia po 100 eu,kai varom y restoranus, o gyvena jis 4 zvaigzduciu viesbutyje kur para irgi maziausiai 100 eu kainuoja

Na ir kas tas tavo 100 euru vakarui? na ir kas tas zvaigzduciu skaicius?! padulkino brangesneje aplinkoje? "vyna alu geriau viskas per barzda varvejo nieko burnoje neturejau" tai ir su tavim tas pats.

as apie tuos eurus rasiau, nes kazkas ten rase,kad tipo apsimetelis.
man tai is dalies nessvarbu tas pinigu skaicius, nes pati turiu savo nekilnojamo turto ir issilaikau save, na bet vistiek vainai,kai uz tave uzmoka,nors galeciau pati susimoket ,aisku as pasisiulau visad nesu jau tookia visai
kai su lietuviu bernu gyvenau visad uz jy dar sumokedavau, negaila man
o tau noriu pasakyt ('kur pinigeliu paskambint neturi') gal tu biski gaza nuleisk ir atsipalaiduok , nejaugi savo emociju nemoki isreiksti ne kiek nepasiepdamas asmenybes!
gero savaitgalio tau

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/22 08:34:15 08:34:15

gucci:
o tau noriu pasakyt ('kur pinigeliu paskambint neturi') gal tu biski gaza nuleisk ir atsipalaiduok , nejaugi savo emociju nemoki isreiksti ne kiek nepasiepdamas asmenybes!
gero savaitgalio tau

Kitaip nepajausi savo vertes

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/22 17:38:41 17:38:41

gucci:

as apie tuos eurus rasiau, nes kazkas ten rase,kad tipo apsimetelis.
man tai is dalies nessvarbu tas pinigu skaicius, nes pati turiu savo nekilnojamo turto ir issilaikau save, na bet vistiek vainai,kai uz tave uzmoka,nors galeciau pati susimoket ,aisku as pasisiulau visad nesu jau tookia visai
kai su lietuviu bernu gyvenau visad uz jy dar sumokedavau, negaila man
gero savaitgalio tau

kokia faina merga ir duoda dykai,ir uz berna sumoka.As tokios noriu

TutisBRB

T

56 įrašai

2012/02/22 21:06:47 21:06:47

Gucci: Gerbiamieji prašau Jūsų patarimo
mano istorija tokia:
susipažinau su vaikinu per interneta, mėnesį susirašinėjome, kol galų gale pasiryžau susitikti.
tai buvo pimadienis, pasėdėjome kavinukėle,jis man užsakė gėrimą, maloniai pakalbėjome ir išsiskyrėme.Vyriškis buvo puikaus kuno sudėjimo, simpatiškas. gryžusi namo jau radau jo laišką elektroniniame pašte, kuriame jis rašė,kad yra sužavetas manimi ir nori susitikti ryt, be to pridejo labai gražų eilėraštį, tipo paties sukurtą.
taigi antradienį vakarieniavome viename iš brangiausiu miesto restoranų, jis pats pasisakė esantis verslininkas ir pasakė,kad yra apsistojęs tame viešbutyje, po vakarienės jis mane palydėjo namo ir pabučiavo, tai buvo pirmas bučinys...oh.. gryžusi namo vėl radau laišką, jis dėkojo už bučinį, tai vat... ir kvietė apsilankyti pas jį viešbučio kambaryje, na aš pasakiau,kad pagalvosiu.
trečiadienį susirašinėjome vėl. tiesa, tik elektroniniais laiškais, jis manęs neprašė nė telefono,ne facebooke prie draugu neprijungė,bet aš jo irgi nekviečiau į draugus.
taigi sutarėme,kad ketvirtadienį pas jį viešbučio kambaryje,kur jis apsistojęs žiurėsime Euroviziją. nupirko jis brangaus vyno, o kai tą vyną mes išgėrėme žinoma atsipalaidavome.
aš paprašiau,kad jis parodytų savo ID, bet jis nesutiko, po to ilgai dar kalbejomės, kol.... na aišku neatsispyriau ir permiegojau su juo. jis buvo nuostabus. po to jis mane palydėjo,dar prisakė milijona komplimentu ir ....
parėjusi namo iš jo laiško nebesulaukiau. kita dieną parašiau pati, bet nieko. po trijų dienų vėl parašiau, nieko.
esu nusivylusi, ką aš pasakiau ne taip? na prisipažinau jam,kad man 28 metai ir aš rimtai mastau apie šeimą ir vaikus, be to kai jis pasakė,kad mano akys nuostabios pasakiau,kad visi man sako šitą komplimentą, bet ar tai ką galėjo pakeisti.
ka Jūs manote apie šitą pažintį? ką daryti??
ačiū

Turbūt tau daug kas sako, kad esi naivi. Kažkam gerai, kad tokių kaip tu yra

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume