Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apgaulinga Internetinė Pažintis

Apgaulinga Internetinė Pažintis

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/17 19:43:34 19:43:34

Gucci:
Svečias: tai uzdirbai nors kiek ar ne? juk isvaziavai kad uzsidirbti

as turiu darba ir uzdirbu labai gerai!!!
su vaikinu buvau,kad jis man patiko!!!trauke mane!!!!
negaleciau gultis y lova del pinigu, fu!!! turbut tu taip darai,kad klausi!!!???patirtis???

tAVe turbut trukia bet kuris,kad tik tarp koju turetu

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/17 19:50:35 19:50:35

Svečias:
Gucci:
Svečias: tai uzdirbai nors kiek ar ne? juk isvaziavai kad uzsidirbti

as turiu darba ir uzdirbu labai gerai!!!

tAVe turbut trukia bet kuris,kad tik tarp koju turetu

Vel bedarbiu i foruma padave

Ubagas, pavydi, kad tu taip negali moters suvilioti? Tiksliau, kad niekaip negali. Smaukykis
Autorei. Negali sakyti, kad pazintis apgaulinga. Jei nieko nezadejo, tai neapgavo. O susizavejimas del daugelio priezasciu gali dingti. Pati as po pirmos nakties esu dingus.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/05/17 20:06:41 20:06:41

Temos pavadinimas prieštarauja autorės pasisakymams: "apgaulinga pažintis" ir "aš nesigailiu dėl to kas įvyko". Apsispręsk , kaip čia yra su tavo jausmais. Tai tu jautiesi apgauta? pasinaudota? palikta? ar laiminga dėl vienos nakties nuotykio?
Manau, kad jokios laimės negali būti kai pasinaudojama žmogumi kaip daiktu.
Linkiu autorei labiau save mylėti ir gerbti, ugdyti savivertę, kad nebesikartotų panašios istorijos ir nebeleistum su savimi apgaulingai, nešvariai, dviprasmiškai elgtis. Sėkmės.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/17 20:07:12 20:07:12

o kodel dingai? prastas meiliuzis buvo?
as kai pagalvoju..... tai uz gera vakariene irgi duociau,gal net pora kartu dabar kai usisvajojau,tai taip baisiai ir vakarienes noriu ir kokio italo ar portugalo na nors bagotas cigonas butu

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2011/05/17 20:17:35 20:17:35

Svečias: o kodel dingai? prastas meiliuzis buvo?
as kai pagalvoju..... tai uz gera vakariene irgi duociau,gal net pora kartu dabar kai usisvajojau,tai taip baisiai ir vakarienes noriu ir kokio italo ar portugalo na nors bagotas cigonas butu

gal Radžis tiks? yra tokis ant Lietuvos save vadinantis didžia žvaigždala, kuris sako ima moteris kaip malkas (per teliką vakar kažkokią nesąmonę perjunginėdama kanalus išgirdau)

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/17 20:57:26 20:57:26

Kur dingau?
nematau prasmes tau atgal rasyt, man atrodo,kad tau su prichika netvarkoje, bet tik biski , sorry jei yzeidziau,bet tikrai rasyt,kad man tarp koju kazko truksta,manau labai neetiska

antra, vakariene buvo, bet ZINOK, kad kulturingi zmones nepuola ryti maisto,o prie stalo tik bendrauja, maistas lieka lekstese. taip kad musu IQ manau labai skiriasi, man tas maistas visai nerupejo,kaip kad ziuriu tu cia seile varvini

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/05/17 21:00:32 21:00:32

Gucci: Gerbiamieji prašau Jūsų patarimo
mano istorija tokia:
susipažinau su vaikinu per interneta, mėnesį susirašinėjome, kol galų gale pasiryžau susitikti.
tai buvo pimadienis, pasėdėjome kavinukėle,jis man užsakė gėrimą, maloniai pakalbėjome ir išsiskyrėme.Vyriškis buvo puikaus kuno sudėjimo, simpatiškas. gryžusi namo jau radau jo laišką elektroniniame pašte, kuriame jis rašė,kad yra sužavetas manimi ir nori susitikti ryt, be to pridejo labai gražų eilėraštį, tipo paties sukurtą.
taigi antradienį vakarieniavome viename iš brangiausiu miesto restoranų, jis pats pasisakė esantis verslininkas ir pasakė,kad yra apsistojęs tame viešbutyje, po vakarienės jis mane palydėjo namo ir pabučiavo, tai buvo pirmas bučinys...oh.. gryžusi namo vėl radau laišką, jis dėkojo už bučinį, tai vat... ir kvietė apsilankyti pas jį viešbučio kambaryje, na aš pasakiau,kad pagalvosiu.
trečiadienį susirašinėjome vėl. tiesa, tik elektroniniais laiškais, jis manęs neprašė nė telefono,ne facebooke prie draugu neprijungė,bet aš jo irgi nekviečiau į draugus.
taigi sutarėme,kad ketvirtadienį pas jį viešbučio kambaryje,kur jis apsistojęs žiurėsime Euroviziją. nupirko jis brangaus vyno, o kai tą vyną mes išgėrėme žinoma atsipalaidavome.
aš paprašiau,kad jis parodytų savo ID, bet jis nesutiko, po to ilgai dar kalbejomės, kol.... na aišku neatsispyriau ir permiegojau su juo. jis buvo nuostabus. po to jis mane palydėjo,dar prisakė milijona komplimentu ir ....
parėjusi namo iš jo laiško nebesulaukiau. kita dieną parašiau pati, bet nieko. po trijų dienų vėl parašiau, nieko.
esu nusivylusi, ką aš pasakiau ne taip? na prisipažinau jam,kad man 28 metai ir aš rimtai mastau apie šeimą ir vaikus, be to kai jis pasakė,kad mano akys nuostabios pasakiau,kad visi man sako šitą komplimentą, bet ar tai ką galėjo pakeisti.
ka Jūs manote apie šitą pažintį? ką daryti??
ačiū

Žinoma užjaučiu, kad jums taip nutiko tačiau gyveni ir mokaisi. Nemanau, kad reiktų ieškoti ką blogai padarėt, nes atsakymo nerasit. Schema išties gana paprasta, netgi sakyčiau „vadovėlinė“ - pirma spėju apie save pasakojo nemažai, tačiau abstrakčiai, daugiau domėjosi jumis, buvo geras klausytojas. Antra bendravot tik epaštu arba per pažinčių tinklapį, vėlgi esmė neduosi telefono – nebūsi užkluptas netinkamu laiku ir nepasiruošęs. Trečia atsargus spaudimas, dėmesys ir sudaromas įvaizdis – viskas ką matau esi tu, visa kitą išnyksta. Ketvirta susitikimai tik neutralioje aplinkoje(dažniausiai viešbučiai) ir niekada nuosavame būste. Keturios esminės taisyklės, kuriomis naudojasi dažniausiai vedę vyrai arba šiaip lovelasai siekiantys tik vienos nakties nuotykių ir nenorintys, kad jūsų keliai kada nors susikirstų vėl.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/18 05:59:37 05:59:37

Gucci: Gerbiamieji prašau Jūsų patarimo
mano istorija tokia:aš paprašiau,kad jis parodytų savo ID, bet jis nesutiko, po to ilgai dar kalbejomės, kol.... na aišku neatsispyriau ir permiegojau su juo. jis buvo nuostabus. Jūs manote apie šitą pažintį? ką daryti??
ačiū

Manau sekanti karta butinai isreikalauk, kad parodytu ID. Kitaip nesigulk i lova.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/18 06:13:09 06:13:09

Tai vakar pati gaminai? tikriausiai ir batareikos vibratoriuje senai nusedusios?!

Ex skurdi ta Lietuva, ne pinigais bet protu.

Liepa Vasare

L

44 įrašai

2011/05/18 08:02:43 08:02:43

Visos moterys turi nuojauta,kad pajustu, kiek svarbios vyrui, tik kartais taip yra apakinamos, kad ignoruoja ta nuojauta.Arba pavargsta klausytis proto balso ir logikos, kuri susideda is iv. smulkmenu. Sioje istorijoje ju apstu.Nenoriu izeisti laisko autores, bet ji yra tikras grobis tokiems "kytruciams", o jeigu dar ir isvaizdi.....Jos naivumas sklinda is kiekvienos laisko s eilutes. Kytras vilkas tokias perkanda is karto.Viskas butu gerai-liko patenkintos abi puses, tik kad mergaite per daug isisvajojo ir naiviai pazere visas kortas-seima, vaikai...Ech, sventas naivume! Jam to nereikejo ir tepe slides.Tik "kieta" moteris", ismintinga, gali ir toki suvystyti.Bet jis uzkibs-butinai..Ir kytra vista subine isidilgina.Arba samoningai vengia protingu.Nes viena "PROTINGA", vadinama zmona, yra tikrai ir laukia savo verslininko, griztancio ir laaabai pavargusio, su vertingu sandoriu.Sociam gyvenimui..
Bet moralas butu toks-kiekviena patirtis naudinga.Duosiu patarima kaip daug vyresne-venk vyrui atskleisti savo kortas, buk paslaptinga, kad ir alptum is meiles, to neparodyk..Buk ORI.Flirtuok, turek paslapties ir STEBEK smulkmenas.Ir sioje istorijoje galvok-as patyriau irgi TIK nuotyki.Gan prabangu, apie kuri, va dabar galiu papasakoti chebrai:)Auksciau nosyte

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume