Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Apgaulinga Internetinė Pažintis

Apgaulinga Internetinė Pažintis

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/17 15:02:22 15:02:22

Gerbiamieji prašau Jūsų patarimo
mano istorija tokia:
susipažinau su vaikinu per interneta, mėnesį susirašinėjome, kol galų gale pasiryžau susitikti.
tai buvo pimadienis, pasėdėjome kavinukėle,jis man užsakė gėrimą, maloniai pakalbėjome ir išsiskyrėme.Vyriškis buvo puikaus kuno sudėjimo, simpatiškas. gryžusi namo jau radau jo laišką elektroniniame pašte, kuriame jis rašė,kad yra sužavetas manimi ir nori susitikti ryt, be to pridejo labai gražų eilėraštį, tipo paties sukurtą.
taigi antradienį vakarieniavome viename iš brangiausiu miesto restoranų, jis pats pasisakė esantis verslininkas ir pasakė,kad yra apsistojęs tame viešbutyje, po vakarienės jis mane palydėjo namo ir pabučiavo, tai buvo pirmas bučinys...oh.. gryžusi namo vėl radau laišką, jis dėkojo už bučinį, tai vat... ir kvietė apsilankyti pas jį viešbučio kambaryje, na aš pasakiau,kad pagalvosiu.
trečiadienį susirašinėjome vėl. tiesa, tik elektroniniais laiškais, jis manęs neprašė nė telefono,ne facebooke prie draugu neprijungė,bet aš jo irgi nekviečiau į draugus.
taigi sutarėme,kad ketvirtadienį pas jį viešbučio kambaryje,kur jis apsistojęs žiurėsime Euroviziją. nupirko jis brangaus vyno, o kai tą vyną mes išgėrėme žinoma atsipalaidavome.
aš paprašiau,kad jis parodytų savo ID, bet jis nesutiko, po to ilgai dar kalbejomės, kol.... na aišku neatsispyriau ir permiegojau su juo. jis buvo nuostabus. po to jis mane palydėjo,dar prisakė milijona komplimentu ir ....
parėjusi namo iš jo laiško nebesulaukiau. kita dieną parašiau pati, bet nieko. po trijų dienų vėl parašiau, nieko.
esu nusivylusi, ką aš pasakiau ne taip? na prisipažinau jam,kad man 28 metai ir aš rimtai mastau apie šeimą ir vaikus, be to kai jis pasakė,kad mano akys nuostabios pasakiau,kad visi man sako šitą komplimentą, bet ar tai ką galėjo pakeisti.
ka Jūs manote apie šitą pažintį? ką daryti??
ačiū

Ugnelė.

U

506 įrašai

2011/05/17 16:04:44 16:04:44

O kur čia ta apgaulė?
Ar žinai, kaip vadinasi mergaitės, pas ,,verslininkus'' viešbučio kambariuose praleidžiančios naktį?
Vyro požiūrį į santykius, šeimą ir visa tai, kas tau rūpi, reikia aiškintis prieš ,,atsipalaiduojant'', antraip matau tik tai, kad panelė už komplimentus ir prabangią vakarienę ,,pasirašė''. O vyras dabar jau tą patį eilėraštį turbūt siunčia kitai...
O gal tiesiog iš eilinės komandiruotės grįžo į šeimyninę lovą.
Prieš kitą komandiruotę likus mėnesiui ar mažiau tuo pačiu būdu apsirūpins nauja mergina.
Vieni perka moteris už 100 Lt vakarui.
Kitus - puikaus kūno sudėjimo, įvaldžiusius viliojimo meną, pamyli juo susižavėję moterys.
Bet kuriuo atveju, vyras yra medžiotojas. O moterys, be nuostabių akių, dar turi turėti ir proto.

P.S. Galvok, kad tai buvo nuotykis. Ir pamoka ateičiai.
Pasiguosk nebent tuo, kad nepasirašei naktį miške skaičiuoti žvaigždžių su dukart matytu žmogum.

Taskas

T

207 įrašai

2011/05/17 16:10:35 16:10:35

Manau jei butu kur kokie kursai kaip suvilioti mergina vienai nakciai, tai tas vyrukas viska atliko idealiai.
Net grazu skaityti kaip tave cia suvyste. O tu tiesiog uzkibai... Nepiktai as cia pasiepiu jeigu ka.
Pamirsk ta vyruka ir kita karta pasieskok zemiskesnio vyruko, nes tokiems tai tik sitaip turesi susimoketi uz ta prabanga, demesi ir komplimentus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/17 17:01:55 17:01:55

Verslininkas, vakariene prabangiam restorane, brangus vynas, kruva komplimentu ir susileido mergele Tipiska moteris...

Tik tak

T

36 įrašai

2011/05/17 17:13:30 17:13:30

mane tik nustebino autorės amžius. ne pagal metus naivi istorija..

16279id_one

1

161 įrašai

2011/05/17 18:34:51 18:34:51

iš tiesų....tiesiog neįtikėtinas naivumas ir autorės amžius....

Gucci

G

16 įrašai

2011/05/17 18:49:58 18:49:58

one: iš tiesų....tiesiog neįtikėtinas naivumas ir autorės amžius....

juk rašiau, sisirašinėjau su juo mėnesį, vis kvietė susutikti, aš vis atsisakinėjau, nesu aš tokia jau patikli ir naivi,pima karta man taip pasitaikė,
jis mane ir šachmatais kvietė žaisti,bet kai pasakiau,kad šitas žaidimas tik pencininkams(mano manymu), tai jis į tai atsakė:kad lauks manęs iki senatvės kols aš su juo sutiksiu žaisti šį žaidimą.
be to man visai nesvarbu buvo ar jis verslininkas ar ne,patiko man jo būdas, o kad jis turi savo kompaniją tik paskutinį vakarą paaikėjo,nes jis laukė biznio skambučio.tada jis plaučiau papasakojo,o pieš tai aš tik žinojau,kad jis kažkoks programuotojas.
be to aš jo klausiau,ar jis vedęs, sake,kad ne,ne žmonos nė vaiku neturi,tai vat

tokia patirtis liudna...

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/17 18:53:11 18:53:11

o jau moralizatoriai atsirado.

mergaitei - nieko čia galvoti nereikia. pasinėrei į romantiką ir ši dalis tikrai tau patiko - ir bendravimas, asistavimas, komplimentai ir seksas. ir šioje vietoje siūlyčiau sustoti ir pasimėgauti tuo geru kas buvo.

dėl to ką pasakei - jei "pagalandai" liežuvį atšaudama į komplimentą - vadinasi per saldus buvo, gal ir ne viskas jau taip gražu tame bendravime buvo.
tačiau truputėli kas suneramino - pasitikėjimo savim stoka - na, šis vyriokas tik lovelasas pasirodė, viskas kas nutiko - tiesiog, nuvylė, nepateisino lūkesčių. Tačiau gali kas ir piktam pasinaudoti tavo pasitikėjimu. Paprastai išnaudotojai kažkodėl aiškiai žino prie ko galima prisikabinti, ką galima apsukti - na tokie žmonės, kurie patys jaučiasi nesaugūs, nori būti pagloboti labai narsiai puola ginti kitus, tampa kokių parazitų globėjas ir t.t. Tiesiog - nuotykis kaip nuotykis, prisimink jį smagiai, o toliau - rūpinkis labiau savimi, augink save.

O aiškinantiems apie tipiškas moteris ir gundymo meną - jie tokie gudrūs ir žinote ko reikia tipiškai moteriai, ko taip nesielgiate patys?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/05/17 18:58:20 18:58:20

o manes nenustebino

"Tiesiog - nuotykis kaip nuotykis, prisimink jį smagiai"
Sitas nustebino

Tik tak

T

36 įrašai

2011/05/17 19:02:06 19:02:06

O kame čia problema? gailiesi,kad permiegojai, ar, kad galbūt daugiau to nebus??
Tik nesakyk,kad pakviesta į viešbutį nesitikėjai tokios vakaro pabaigos..
klausi ką daryti? galvok galva, o ne užpakaliu. Sorry, bet tu tūpa mergina (tavo paminėti pasisakymai pokalbyje su juo tik patvirtina) Mokykis iš klaidų, dabar - savų.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume