Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → tai kaip cia su tom pazointim?!

tai kaip cia su tom pazointim?!

ronce

R

22 įrašai

2011/03/31 23:08:44 23:08:44

Nieko asmeniško čia neturiu, bet apskritai:
pasidarė įdomu kokia vyrų/moterų nuomonė yra apie pažintis netu ir pan.
nes skaičiau nemažai įvairių temų ir kartais labai jau prajuokindavo vienų pasisakymai na o nuo kai kurių darėsi koktu ir net pagalvodavau "na gaila man taip mąstančių.."

Tai gi kaip čia abiem pusėm sekasi ieškoti partnerių?
ar gaunasi šnipštas ar viskas gerai?
nes nesu as netinių pažinčių didelis gerbėjas, bet šitam saite kazkaip keistai visaks ištikrųju...
parašiau gal kokiam šimtui merginų, atrašė iki dešimties, o ir iš tu kas man keista (čia jau liečia moteriškes)
kad ir tokia situacija: parašiau merginai kad norečiau susipažinti, na atraše ok dw ir t.t. ta apsidžiaugė kad "neturiu bendravimo sutrikimo" kad turim panašių bendru dalyku ir t.t. na aš supratau kad ir ji zodzio kisenej neieskanti, bet...
pasikeitem skype ir krc aš tempiu vos jos ne kiekviena žody, parasai sakinį, atrašo viena žodį...
tai vat nepagaunų aš "kampo" apie moteris kas kur ir kaip su jumis negerai (na bent su dauguma) neįžeidinėju aš čia nieko

kitos iš vis sutinka susipažinti, net gauna laišką ir kito neatrašo, arba paprašai kad papasakotų apie save, tai tada išvis nieko naetraso... nepagaunu kampo!!!

Tai vat ar ir kitiems vyriskiams cia taip pasitaiko tokiu atveju? (moterims irgi tas pats klausimas) ir panasiu dalyku, po kuriu galvojat
ka tada JOS cia daro? ko iesko? Ir ar tik ne perdaug pasikelusios cia dauguma su savo "reikalavi mais" kartais kosminiais...

Ir ypac nesuprantu tu moteru ar vyru kurie skiria pirmenybe ne realiam sakykim susitikimuj po keliu dienu ir visakas aisku kas ir kaip daugmaž ,nei kokius du mėn. čia netu rašinėtis... tokios moterys/vyrai mažu mažiausiai keisti... ką jūs į tai?

P.S. Kartais atrodo, kad geros moterys jau senai "istekejusios", o tos kur liko ant ledo tai sedi tokiuose saituose ir stumia laika...

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 05:04:03 05:04:03

ronce: Nieko asmeniško čia neturiu, bet apskritai:
pasidarė įdomu kokia vyrų/moterų nuomonė yra apie pažintis netu ir pan.
nes skaičiau nemažai įvairių temų ir kartais labai jau prajuokindavo vienų pasisakymai na o nuo kai kurių darėsi koktu ir net pagalvodavau "na gaila man taip mąstančių.."
Tai gi kaip čia abiem pusėm sekasi ieškoti partnerių?
ar gaunasi šnipštas ar viskas gerai?
nes nesu as netinių pažinčių didelis gerbėjas, bet šitam saite kazkaip keistai visaks ištikrųju...
parašiau gal kokiam šimtui merginų, atrašė iki dešimties, o ir iš tu kas man keista (čia jau liečia moteriškes)
kad ir tokia situacija: parašiau merginai kad norečiau susipažinti, na atraše ok dw ir t.t. ta apsidžiaugė kad "neturiu bendravimo sutrikimo" kad turim panašių bendru dalyku ir t.t. na aš supratau kad ir ji zodzio kisenej neieskanti, bet...
pasikeitem skype ir krc aš tempiu vos jos ne kiekviena žody, parasai sakinį, atrašo viena žodį...
tai vat nepagaunų aš "kampo" apie moteris kas kur ir kaip su jumis negerai (na bent su dauguma) neįžeidinėju aš čia nieko

kitos iš vis sutinka susipažinti, net gauna laišką ir kito neatrašo, arba paprašai kad papasakotų apie save, tai tada išvis nieko naetraso... nepagaunu kampo!!!
Tai vat ar ir kitiems vyriskiams cia taip pasitaiko tokiu atveju? (moterims irgi tas pats klausimas) ir panasiu dalyku, po kuriu galvojat
ka tada JOS cia daro? ko iesko? Ir ar tik ne perdaug pasikelusios cia dauguma su savo "reikalavi mais" kartais kosminiais...
Ir ypac nesuprantu tu moteru ar vyru kurie skiria pirmenybe ne realiam sakykim susitikimuj po keliu dienu ir visakas aisku kas ir kaip daugmaž ,nei kokius du mėn. čia netu rašinėtis... tokios moterys/vyrai mažu mažiausiai keisti... ką jūs į tai?

P.S. Kartais atrodo, kad geros moterys jau senai "istekejusios", o tos kur liko ant ledo tai sedi tokiuose saituose ir stumia laika...

Man irgi taip atrodo,kad "geri" vyrai seniai vedę,o čia lindi tokie kaip tu,neįdomūs,nesugebantys net merginos pakalbinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/04/01 07:51:07 07:51:07

Jo, vyrų čia nėr - visi deblavoti kaip tu, Ronce, net rašyti neišmokino mama Palunguo, ane?

Dokas

D

426 įrašai

2011/04/01 07:54:34 07:54:34

kantrybe ir laikas savo padarys per du metus cia visokiu teko sutikt is tavo aprasytu variantu ir neaprasytu, bet viskas nenuejo veltui, pasitaiko cia ir labai sauniu merginu, tokia ir sutikau, taip kad pirmyn

prancuze

P

56 įrašai

2011/04/01 10:32:29 10:32:29

bendravimas cia nesiskiria nuo bendravimo kituose portaluose. darni pora nera kazkuo besisikirianti nuo draugas.lt ar facebook'o. jei zmones uzkalbins, susvirtualinsit tai ir susitiksit. ir sitam tinklapi yra sekso ieskotoju, bet kaip tu traktuosi- priklauso nuo susivokimo kad esi virtualioj erdvej.

ronce

R

22 įrašai

2011/04/01 18:09:52 18:09:52

ziuriu paskai kuriuos cia kazkokia agresija pro krastus verzias

matyt tikrai jau prastai...

Danielius

D

407 įrašai

2011/04/01 18:26:49 18:26:49

Ronce,tu tik nesusiparink, bet tikrai ish tavo rashliavos shvieciasi, kad gezavotas esi, jai apsirinku, nu sorry.....

ronce

R

22 įrašai

2011/04/01 20:27:28 20:27:28

Danielius: Ronce,tu tik nesusiparink, bet tikrai ish tavo rashliavos shvieciasi, kad gezavotas esi, jai apsirinku, nu sorry.....

ka reiskia tas tavo gezavotas?

ka tuo nori pasakyt?

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/04/02 14:45:31 14:45:31

Gal tai labai stiprus, vikrus ir viska ismanantis vyras. Na zodziu toks del kurio alpsta Moterys.

Danielius

D

407 įrašai

2011/04/02 18:25:29 18:25:29

Naaa, jau jai aishkinti reikia, tada gali pykti,pataikiau su savo gezavotu.... cia kazkas gal pabande versti, zodziu toks kiets byciuks..... respectas.....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume