Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Vyrai tik žaidžia

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/22 12:36:58 12:36:58

Sveiki. turiu klausimuką. šioje svetainėje aš dar ne ilgai, mėnesį, bet susidaro įspūdis, kad visi vyhrai apsnūdę ir dangstosi sakydami, kad čia tik žaidžia... negi ieškoti meilės nėra vyriška?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/22 12:56:50 12:56:50

Tai kad ta meile tik skaudina. Susipazysti, prisirisi prie zmogaus ir bac, dingsta moteris. Skausmas vien tos moterys ir jokio malonumo. Seksas yra gerai, bet nebereikia nei to sekso, kai po eiliniu santykiu tik plysta sirdis. Velniop visa jusu gimine !

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/22 18:37:47 18:37:47

Svečias: Sveiki. turiu klausimuką. šioje svetainėje aš dar ne ilgai, mėnesį, bet susidaro įspūdis, kad visi vyhrai apsnūdę ir dangstosi sakydami, kad čia tik žaidžia... negi ieškoti meilės nėra vyriška?

Juk viskas labai paprasta, kaip jūs pačios mielosios sakot – visi vyrai kiaulės ir ieško tik nuotykių, o kaip dar gražiai pasiteisins, ką čia veikia, kai duodat suprast kad nuotykiai jūsų nedomina

Svetlana

S

980 įrašai

2011/03/22 19:23:23 19:23:23

Svečias: Tai kad ta meile tik skaudina. Susipazysti, prisirisi prie zmogaus ir bac, dingsta moteris. Skausmas vien tos moterys ir jokio malonumo. Seksas yra gerai, bet nebereikia nei to sekso, kai po eiliniu santykiu tik plysta sirdis. Velniop visa jusu gimine !

Pala pala neskubekit - o vyrai taip nedaro??? Dar ir kaip. Tai kad lygiosios...

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/23 14:37:16 14:37:16

Svečias: Tai kad ta meile tik skaudina. [color=#8000FF:ojt5opb0]Susipazysti, prisirisi prie zmogaus ir bac,[/color:ojt5opb0] dingsta moteris. Skausmas vien tos moterys ir jokio malonumo. Seksas yra gerai, bet nebereikia nei to sekso, kai po eiliniu santykiu tik plysta sirdis. Velniop visa jusu gimine !

Tai neprisirisk ir neskaudes. Protingos moterys isnarsto kandidata po kauleli ir jei netinkamas nuraso, o tu per ta laika prisirisi... Nerodyk visu savo kortu, buk mysle, moterys smalsios...
Be to reikia suprasti, kad ne visos pasakos baigiasi laimingai.
Nors tiesa sakant mane glumina, kad moterys vyra visada ivertina ir kaip gyvenimo partneri ar dar blogiau, tik kaip toki. O taip norisi buti tikrai gerais draugais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/23 16:03:12 16:03:12

senas hrienas:
Svečias: Tai kad ta meile tik skaudina. [color=#8000FF:oie9wc8l]Susipazysti, prisirisi prie zmogaus ir bac,[/color:oie9wc8l] dingsta moteris. Skausmas vien tos moterys ir jokio malonumo. Seksas yra gerai, bet nebereikia nei to sekso, kai po eiliniu santykiu tik plysta sirdis. Velniop visa jusu gimine !

Tai neprisirisk ir neskaudes. Protingos moterys isnarsto kandidata po kauleli ir jei netinkamas nuraso, o tu per ta laika prisirisi... Nerodyk visu savo kortu, buk mysle, moterys smalsios...
Nors tiesa sakant mane glumina, kad moterys vyra visada ivertina ir kaip gyvenimo partneri ar dar blogiau, tik kaip toki. O taip norisi buti tikrai gerais draugais.

su gerais draugais nemiegama.

cia tas draugas kuris

C

97 įrašai

2011/03/23 16:08:06 16:08:06

senas hrienas: Tai neprisirisk ir neskaudes. Protingos moterys isnarsto kandidata po kauleli ir jei netinkamas nuraso, o tu per ta laika prisirisi... Nerodyk visu savo kortu, buk mysle, moterys smalsios...

Ar noretum vilketi mano drabuzius?
Visos pasakos bagiasi nelaimingai, kaip devim svetimus drabuzius.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/24 14:55:21 14:55:21

Tai žaidžia juk ir moterys...

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/03/25 09:48:40 09:48:40

Svečias:
senas hrienas:
Svečias: Tai kad ta meile tik skaudina. [color=#8000FF:2zsddqyt]Susipazysti, prisirisi prie zmogaus ir bac,[/color:2zsddqyt] dingsta moteris. Skausmas vien tos moterys ir jokio malonumo. Seksas yra gerai, bet nebereikia nei to sekso, kai po eiliniu santykiu tik plysta sirdis. Velniop visa jusu gimine !

su gerais draugais nemiegama.

Ir as taip manau. Bet kai vienas del kito stengiasi ne del naudos sau... zinoma reikia ziureti ir kitus niuansus, bet is esmes gali gautis nuostabi seima. Nes aistra cia proto neuzgozia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/25 11:40:21 11:40:21

Svečias: Sveiki. turiu klausimuką. šioje svetainėje aš dar ne ilgai, mėnesį, bet susidaro įspūdis, kad visi vyhrai apsnūdę ir dangstosi sakydami, kad čia tik žaidžia... negi ieškoti meilės nėra vyriška?

Dauguma čia bedarbiai ir neturi už ką žaisti. Kiti išlaikomi žmonų, kurios neduoda pinigėlių pas kitas lakstyti, todėl ir tyla.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume