2011/03/16 14:13:51 14:13:51
Savaitgalį buvau tragiškam pasimatyme. Vos jį pamačiau, supratau, kad noriu bėgti, bėgti nebuvo kur... atbuvau su jmuo pora valandų ir tepiau slides. Ar Jums yra buvę tokių tragiškų pasimatymų? Ką tada darote - bėgate iš karto ar iš mandagumo pabūnate? Kaip pasakote žmogui, kad jis Jums netiko? ar iki pabaigos pasimetinėjate, kad bus ir antras kartas?
2011/03/16 14:23:49 14:23:49
Jei jau susitarei, atėjai, tai bent iš pagarbos išbūt (nebūtinai dvi valandas) galima. Išgeri arbatos ir iki. Na, buvo vienąkart kad norėjos bėgti vos pamačius, bet čia buvo abipusis noras
2011/03/16 14:31:05 14:31:05
Svečias: Savaitgalį buvau tragiškam pasimatyme. Vos jį pamačiau, supratau, kad noriu bėgti, bėgti nebuvo kur... atbuvau su jmuo pora valandų ir tepiau slides. Ar Jums yra buvę tokių tragiškų pasimatymų? Ką tada darote - bėgate iš karto ar iš mandagumo pabūnate? Kaip pasakote žmogui, kad jis Jums netiko? ar iki pabaigos pasimetinėjate, kad bus ir antras kartas?
bet tai tu ir kantruolė....net 2 val. išbuvai...aš vieną kart, tiesiai šviesiai pasakiau, tai poto manęs ramybėj nepliko, skambinėjo ir vis bandė ištardyti "kodėl?''. Su kitu siaubingu variantu nutariau pasielgti humaniškai....pagėriau arbatos kaip priklauso, gražiai elgiausi....bet kai jis antrą kart norėjo ir aš tikrai (tikrai, tikrai) mandagiai paaiškinau, kad "sorry, bet ne..." - tai jis mane apkaltino, kad pasinaudojau juo, atsigerdama arbatos jo sąskaita Būčiau aš susimokėjusi už tą arbatą....bet syki man buvo paaiškinta, kad taip įžeidžiau jo tą vyrišką orumą.....
Tai vat, aš ir nežinau kaip čia daryt. Geriau būk senmerge
2011/03/16 17:25:13 17:25:13
Man atrodo, kiekvienam nera labai didelio malonumo pripazinti, kad nesi Miss ar Missas, todel tokios reakcijos kaip kaltinimai pasinaudojimu, nu vaikishka, bet ka begali padaryti, kai tave pasiunte...
Eiti i visishkai akla pasimatyma savotishkas extrymas, tai jau nori nenori turi nors kazkiek laiko praleisti su pilieciu, nesvarbu pabaisa jis ar d'Caprio.... Na o jai internetine pazintis, vistiek reiketu kazkaip daugiau suzinoti apie kandidata, ilgeliau pabendraut, daugiau foto..
O sheip pasiulyciau varianta, pats tokiu naudojausi, bet ne del to jog galiu ishsigasti atejusios, o, kad atejusioji neishsigastu..... I susitikimo vieta paleidi trumpam shnipeli(draugas, brolis ir t.t.), shnipelis praeina, gal pakalbina, ir pranesha ar shansu yra, ar geriau sprukt..... bet cia vaiku zaidimai, na mums tada snargliams idomu budavo ir shnipais pazaizdavom
2011/03/16 20:58:54 20:58:54
Na niekas dar nenumirė, kad praleido kažkiek laiko su nepatinkančiu asmeniu. Pats nesu susitikime praleidęs mažiau nei valandą ir nenumiriau, su visomis stengiuosi bendrauti maloniai, o gale tiesiai šviesiai pasakyti, kad nieko neišeis ir tiek. Aš dažnai apsidraudžiu pasakau, kad susitikti galiu „trumpam“ – o pabendravęs jau gali išsireikšti kiek tas „trumpai“ laiko matais.
2011/03/16 21:23:37 21:23:37
deepsorrow: Na niekas dar nenumirė, kad praleido kažkiek laiko su nepatinkančiu asmeniu. Pats nesu susitikime praleidęs mažiau nei valandą ir nenumiriau, su visomis stengiuosi bendrauti maloniai, o gale tiesiai šviesiai pasakyti, kad nieko neišeis ir tiek. Aš dažnai apsidraudžiu pasakau, kad susitikti galiu „trumpam“ – o pabendravęs jau gali išsireikšti kiek tas „trumpai“ laiko matais.
Teisus tu , buvau pusvalanduko pasimatyme, gyvas dar pusvalanduko aukotojas
2011/03/16 21:30:59 21:30:59
Sapo:
Tik pusvalanduko? velnias kaip čia man vadinas nesiseka ar pasiseka, kad be valandos nėišvietos Kažkaip pliurpiančios merginos papuola
2011/03/16 21:33:36 21:33:36
deepsorrow: Sapo:
Tik pusvalanduko? velnias kaip čia man vadinas nesiseka ar pasiseka, kad be valandos nėišvietos Kažkaip pliurpiančios merginos papuola
Tu gal ten cepelinus naikini , tada jau valandos reikia
2011/03/16 21:41:32 21:41:32
Sapo:
Tu gal ten cepelinus naikini , tada jau valandos reikia
Gera mintis, reiks išbandyt, gal užsikimš nors keliom minutėm nors nieko nesakau, man patinka paklausyt, bet kad labai jau ilgai užtrunk, kol išsipasakoja, o paskui juk jau negali sakyt - "nu tai aš namo jau" reik tada ir man pafilosofuot
2011/03/16 21:48:05 21:48:05
tai jau šiam kartui ir užteks
Sapo 2011 Kovo 16, 23:33, Atsakymo numeris: #72013
deepsorrow 2011 Kovo 16, 23:41 , nusibos dar
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume