Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Nebūkim naivios.

laima100

L

60 įrašai

2011/02/28 13:02:16 13:02:16

Elektrikas:
Svečias: Pritariu, nebūkime naivios ir nesileiskime Alfonsų vedžiojamos už nosies.
ir barakudų!

turejau pati pabut naivia,akla,apgauta-tada ir supratau savo klaidas.O kol man aiskino ir patarinejo kiti-negirdejau,o gal nenorejau.Va,kai issgyvenau ta savo naivuma pati supratau,reik keistis ir keist savo poziuri i zmones.

Orinta

O

17 įrašai

2011/03/01 14:13:44 14:13:44

Laima, man atrodo, tu taip ir likai naivuole

brig09

B

6 įrašai

2011/03/01 14:58:32 14:58:32

Orinta: Laima, man atrodo, tu taip ir likai naivuole

taip as naivuole(bet manes nieks nevadina BARAKUDA-kaip tave vadina bukausko dukra),taip as gyvenau ir mylejau be iskaiciavimu man neteko gult po vedusiu vyru,neteko priimti vogtu daiktu(kuriuos bukauskas voge is manes ir dovanojo tau,o priemei zinodama,kad tai mano,ziedas,grandineles)taip as naivi-nes nesu kieta kaip tu vagis,aferiste.man nereikejo begt tylom is Lietuvos su vedusiu vyru,taigi tegu as bunu NAIVI-bet nebijau ziuret zmonem i akis(neskolinga niekam)nebijau skraidyt i Lietuva,nes ten nepalikau apgautu zmoniu(o jus net negalit ir ten pasirodyt-per savo aferizmus :lol)visur gaudomi uz skolas.Geriau as busi naivi,bet gyvensiu be baimes,be skolu...

brig09

B

6 įrašai

2011/03/01 15:13:39 15:13:39

o tavo naivumas dar nepraejo? santazu paimtas senelis vis dar tau atrodo milijonierius?(ar vis dar ji santazuoji-jei paliks,tai nusinuodysi )Tu neisivaizduoji,kaip as tau dekinga uz tai ka as turiu siandien tik tariu tau aciu ir tik linkiu but ilgai ilgai darbingai.Nepyk,ant manes as ir likau NAIVUOLE o ,kad tu man sakiai kad pinigu as negausiu,tai vytukas zada-kad gausiu.ir sake-ka ta(vardu jis niekuomet dar nera pavadines.ji,ta...)kalba nesamones,tai dar nieko nereiskia,as tikrai tau pinigus grazinsiu (zinau-NAIVI-)bet paskolos rastelis...nenaivus,o su parasiukais Saugok save,tu jam labai reikalinga -nes valgyt tai norisi visada (va ir as buvau tavo padety-dabar roles pasikeite )

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 16:39:50 16:39:50

brig09:

o tavo naivumas dar nepraejo? santazu paimtas senelis vis dar tau atrodo milijonierius?(ar vis dar ji santazuoji-jei paliks,tai nusinuodysi )Tu neisivaizduoji,kaip as tau dekinga uz tai ka as turiu siandien tik tariu tau aciu ir tik linkiu but ilgai ilgai darbingai.Nepyk,ant manes as ir likau NAIVUOLE o ,kad tu man sakiai kad pinigu as negausiu,tai vytukas zada-kad gausiu.ir sake-ka ta(vardu jis niekuomet dar nera pavadines.ji,ta...)kalba nesamones,tai dar nieko nereiskia,as tikrai tau pinigus grazinsiu (zinau-NAIVI-)bet paskolos rastelis...nenaivus,o su parasiukais Saugok save,tu jam labai reikalinga -nes valgyt tai norisi visada (va ir as buvau tavo padety-dabar roles pasikeite )

ponia,ar jums su galva viskas gerai? o gal jums daugiadienes?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 17:32:03 17:32:03

laima - brig09 neterskite forumo savo nesamonem,cia renkasi rimtus solidus vyrai,ojus zeminat tikros moters vrda juks is cia,barakuda

Orinta

O

17 įrašai

2011/03/01 18:05:09 18:05:09

brig09:

Vytukas niekad skolu neatiduoda, nes neturi pinigu. Jis mano kisenej sedi. Visas babkes man atidave o tu tik rasineji cia tusciai, zmones juokindama.

Laima

L

33 įrašai

2011/03/01 20:52:37 20:52:37

-

Orinta:
brig09:

Vytukas niekad skolu neatiduoda, nes neturi pinigu. Jis mano kisenej sedi. Visas babkes man atidave o tu tik rasineji cia tusciai, zmones juokindama.

vargsas vytukas(lape) be pinigu-uzjauciu  o su manim gyvendamas turejo daug,net du metus tau maista ir skurlius mano veziojo    mano kisenej irgi sedejo(DABAR TAVO)tai profesijos nekeicia-taip ir dirba Alfonsu???  is vienos kisenes i kita     brangioji RACIENE-jau jus su vytuku is manes prisijuoket tiek(per tuos metus,kol slapstetes ir mane isnaudojot)kad man jau zodisDURNA,kvaila net neizeidimas,nes taip ir yra-buvau akla,gavau ka norejau  o dabar turek tu-pati visiem parasei,kad jis Aferistas-skolu neatiduoda,kad tavo kisenej sedi-pasisodinai tai ir islaikyk  dabar tai tavo problema     

laima100

L

60 įrašai

2011/03/01 21:28:11 21:28:11

Svečias: laima - brig09 neterskite forumo savo nesamonem,cia renkasi rimtus solidus vyrai,ojus zeminat tikros moters vrda juks is cia,barakuda

o as tave myliu-kaip ten tu prisistatei JUKS BARAKUDA geriau kad rasytum lietuviskai-lengviau butu skaityt

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/01 21:45:15 21:45:15

laima100:
Svečias: laima - brig09 neterskite forumo savo nesamonem,cia renkasi rimtus solidus vyrai,ojus zeminat tikros moters vrda juks is cia,barakuda

o as tave myliu-kaip ten tu prisistatei JUKS BARAKUDA geriau kad rasytum lietuviskai-lengviau butu skaityt

eik durne miegot stogas paciuozes ir taip tau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume