Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → kodel bijo bendrauti ?darnipora nariai

kodel bijo bendrauti ?darnipora nariai

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/16 13:23:37 13:23:37

Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.

Akordeonas

A

1 įrašai

2011/01/16 15:44:53 15:44:53

VanillaSky: Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.

VanillaSky, tu protinga mažulė

Svečias

S

689 įrašai

2011/01/16 18:27:59 18:27:59

PRITARIU

Akordeonas:
VanillaSky: Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.

VanillaSky, tu protinga mažulė

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume