2011/01/16 13:23:37 13:23:37
Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.
2011/01/16 15:44:53 15:44:53
VanillaSky: Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.
VanillaSky, tu protinga mažulė
2011/01/16 18:27:59 18:27:59
PRITARIU
Akordeonas: VanillaSky: Na pripažinkim, dauguma (tikrai NEVISI) lietuvių yra kompleksuoti žmonės. Tai yra faktas kaip blynas. Teko sutikt tokį ne vieną ir girdėt apie tokį irgi ne vieną... Taigi išvados aiškios - kompleksai. Žmonės, meskim tuos kompleksus lauk nebūtina su kiekvienu žmogumi susirašinėti ir siūlyti susitikti, aš kalbu apie realų bendravimą daugiau optimizmo ir drąsos Jūs visi tai galit.
VanillaSky, tu protinga mažulė
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume