2011/01/05 16:22:29 16:22:29
kavenska ciolka: vaidas1985: kavenska ciolka: noriu su tave susipažinti
mano informacija
Hobis, pomėgiai
Megstu buti dienom ir naktim prie interneto, su draugais megstu buti, kartais su linksma kompanija pagerem, siaip labai megstu nuvaziuoti i gamta ir pabuti, ilgai miegoti patinka
oooo, kokia tau gamta labiausiai patinka? man patinka sveicarija kalnas su ezeru as turiu tuos paveiksliukus
čia ta sveicarija kur prie jonavos? tada tu mano ir niekam nesidalinsiu su tavim ir išvis davai susitinkam. Aš noriu meilės, kur tu gyveni?
aš esu gera, kai su manim geri.
atiduok man Vaidas, as vyras ir noreti vaidas. man reiketi zmona - Vaidas. as ji padaryti zmonas
2011/01/05 19:52:29 19:52:29
vaidas1985: Svečias: As esu mergina, o tu ne. tai as draugauti su Vaidas, o ne tu. nes mano ugis 160cm ir is Kauno as ir su troleibusu pas mane atvaziuoti gerai. bet nebutinai galima ir su autobusu ateiti.,
Cia viskas gerai cia. as draugauti o tu nesikisk, pasiskaityk gerai.
jei tau 19 metu tavo ugis 160cm tai vadinasi valio ar kazka bukit geri zmones ir buti ramus viskas gerai
Man 19 metu buti seniai bet nelabai buti ,dar tebera visi ir daugiau buti. o ugis tiksliai 160cm jau yra ir daugiau nebuti.
Man viskas gerai,as su tavim draugauti noriu, nes man patinka vaikinas myleti labai ir nelabai, bet i parkas eiti dabar salta buti, tai as namo gerai. Ar tu pas mane ateiti ar atvaziuoti?
2011/01/05 19:56:16 19:56:16
Svečias: atiduok man Vaidas, as vyras ir noreti vaidas. man reiketi zmona - Vaidas. as ji padaryti zmonas
Tau Vaidas neatiduoti nes tu vaikinas, tu turi suprasti, kad tu vaikinas buti. Ar tu nezinai? Vaidas nori draugauti su mergina o as mergina buti. As zinau gerai. Tu Vaidas negauti as tau neduoti as tau guzas i kakta duoti o ne Vaidas!
2011/01/05 23:24:47 23:24:47
kavenska ciolka: vaidas1985: kavenska ciolka: noriu su tave susipažinti
mano informacija
Hobis, pomėgiai
Megstu buti dienom ir naktim prie interneto, su draugais megstu buti, kartais su linksma kompanija pagerem, siaip labai megstu nuvaziuoti i gamta ir pabuti, ilgai miegoti patinka
oooo, kokia tau gamta labiausiai patinka? man patinka sveicarija kalnas su ezeru as turiu tuos paveiksliukus
čia ta sveicarija kur prie jonavos? tada tu mano ir niekam nesidalinsiu su tavim ir išvis davai susitinkam. Aš noriu meilės, kur tu gyveni?
aš esu gera, kai su manim geri.
tai parasyk i facebook susirask mane Vaidas Liūdžius as gimiau 1985 10 04 as gyvenu kaune vilijampoleje ir susirasinesi ir susitinkti kur pasakysiu
2011/01/05 23:25:11 23:25:11
Svečias: vaidas1985: Svečias: As esu mergina, o tu ne. tai as draugauti su Vaidas, o ne tu. nes mano ugis 160cm ir is Kauno as ir su troleibusu pas mane atvaziuoti gerai. bet nebutinai galima ir su autobusu ateiti.,
Cia viskas gerai cia. as draugauti o tu nesikisk, pasiskaityk gerai.
jei tau 19 metu tavo ugis 160cm tai vadinasi valio ar kazka bukit geri zmones ir buti ramus viskas gerai
Man 19 metu buti seniai bet nelabai buti ,dar tebera visi ir daugiau buti. o ugis tiksliai 160cm jau yra ir daugiau nebuti.
Man viskas gerai,as su tavim draugauti noriu, nes man patinka vaikinas myleti labai ir nelabai, bet i parkas eiti dabar salta buti, tai as namo gerai. Ar tu pas mane ateiti ar atvaziuoti?
tai parasyk i facebook susirask mane Vaidas Liūdžius as gimiau 1985 10 04 as gyvenu kaune vilijampoleje ir susirasinesi ir susitinkti kur pasakysiu
2011/01/05 23:30:15 23:30:15
kur jums parasiau facebook jai ir jai kur ta pacia matet foto mano ir ten rasit
2011/01/06 11:15:20 11:15:20
vaidas1985: kur jums parasiau facebook jai ir jai kur ta pacia matet foto mano ir ten rasit
as tikrai viena isrinksiu mergina per facebook kurios mylesiu mergina
2011/01/06 14:40:29 14:40:29
tuojaus tave susiraSIU,ir pamylesu smarkiai,kad dasntys barskes
2011/01/06 16:20:00 16:20:00
petras: tuojaus tave susiraSIU,ir pamylesu smarkiai,kad dasntys barskes
Taves Vaidas nemyles, nes tu Petras nesupranti, kas yra merginas. Tau Petras merginas reikia myletis. Tu nusimauk kelnes ir paziurek i veidrodis, kuo skiriasi vaikinas nuo merginas ir dar paciupinek saves jei nesupranti. Vaidas manes myletis ne taves as parasysiu i Facebok ir vaziuoti pas Vaidas su troleibusas i parkas pasivaiksciotis nesalta.
2011/01/06 16:42:11 16:42:11
petras: tuojaus tave susiraSIU,ir pamylesu smarkiai,kad dasntys barskes
ka cia tauski PAZIUREK AS NNNNEEEEEGGGGGEJJJJJSSSSS man tik merginos reikia o ne tu kubaprotis tu. gal tau galvoj negerai ir ka tu padarysi?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume