Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → ieskau susipazinti su mergina is kauno

ieskau susipazinti su mergina is kauno

vaidas24

V

1 įrašai

2011/01/04 08:09:27 08:09:27

renata24_: Cirkas be pinigų Seniai taip nesijuokiau forumuose skaitydama.

O tau vaidai, ar kas tu toks ten, patarimai:
1. Išmok taisyklingos lietuvių kalbos.
2. Išmok rišlios kalbos.

Bet tu vis tiek "būti nesuprasti, ką aš norėti pasakyti"

Dabar tau rašau lietuviškom raidėm ir rišlios ir čia ne cirkas.
Renata kam tu man rašai juk tu esi iš Klaipėdos tu esi tą pačia ūgis mano 1 cm nereiškia tu gali nerašyti man, čia kita mergina rašo man ir baigime juokauti ir juoktis, aš nejuokauju rimtai, kur skaitai ko aš ieškau ir taškas buvo.
Aš nežinau tavęs gal tu įsimylėjai mane daug žiūri mane, tu iš manęs negausi, tu turi suprasti mane, tu matai kaip greitai noriu turėti mergina.
Renata tu manęs nepažįsti ir aš tavęs nepažįstu, aš tavęs negaliu meluoti.
Ar tau parūpo seksą su manim? Su manim tikrai nepadarysi nieko ir negausi.
Ar tau tikrai žinoti kas man nutiko per lova, nes man buvo organas iš bėgo seilė spermas ir tu pati matai kaip noriu mergina turėti ir mylėti, aš toks esu vienišas.
Man nereikia paiškinti ir viskas taškas.

renata_

R

358 įrašai

2011/01/04 10:13:27 10:13:27

Juodai nusišneki. Gramatikos apskritai, ne tik rašybos mokykis, stiliaus ir pan. Forumas viešas, taip kad galiu rašyt, ką panorėjus (beje, per daug viešas, kadangi nieks praktiškai jo nemoderuoja). Tau asmeniškai asmeniškas žinutes nerašau, tu manęs nedomini, tik juokiuosi iš tavo a la "kriterijų" - ūgis ir miestas ir daugiau nieko - nei kad mergina būtų bent jau graži, nei kad nebūtų kokia 60 m. jau pensininkė, nei kad būtų linksma, nuoširdi, supratinga, turėtų bendrus pomėgius ir t.t., ir pan. Prie ko čia seksas, nė minties tokios nebuvo. Interpretuoji, kaip tau patogu Bet tau turbūt per sunku suvokt, ką aš čia parašiau.
Sėkmės sulaukt 160cm 70-metės iš Kauno laiško

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/04 10:21:02 10:21:02

renata24_: Juodai nusišneki. Gramatikos apskritai, ne tik rašybos mokykis, stiliaus ir pan. Forumas viešas, taip kad galiu rašyt, ką panorėjus (beje, per daug viešas, kadangi nieks praktiškai jo nemoderuoja). Tau asmeniškai asmeniškas žinutes nerašau, tu manęs nedomini, tik juokiuosi iš tavo a la "kriterijų" - ūgis ir miestas ir daugiau nieko - nei kad mergina būtų bent jau graži, nei kad nebūtų kokia 60 m. jau pensininkė, nei kad būtų linksma, nuoširdi, supratinga, turėtų bendrus pomėgius ir t.t., ir pan. Prie ko čia seksas, nė minties tokios nebuvo. Interpretuoji, kaip tau patogu Bet tau turbūt per sunku suvokt, ką aš čia parašiau.
Sėkmės sulaukt 160cm 70-metės iš Kauno laiško

Nejuokik apskritai, man pensininko nereikia ka cia nusisneki ir tu pati mane nedomini ir cia nestumdik ir nesujuok, kaip tu skaitai nesupratai, apskritai jie gali buti pameluoja cia raso forume as tau sakau as lietuvis neuzsenietis ten patarimui uzsenieciam ismokti :p

renata_

R

358 įrašai

2011/01/04 10:49:25 10:49:25

Aš labai labai labai džiaugiuos, kad nedominu

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/04 12:10:34 12:10:34

Renata, tu buti ne jo skonio, o as jo skonio buti ir is Kauno ir 160cm buti, tai gerai. bet nelabai gerai,kad troleibusas vaziuoti toli eiti. As myleti lietuvi, kuris moka rasyti,o tu nieko nesuprasti, bet tai nebutinai, nes jis rasyti man.

kavenska ciolka

K

2 įrašai

2011/01/04 13:01:55 13:01:55

noriu su tave susipažinti
mano informacija
Hobis, pomėgiai
Megstu buti dienom ir naktim prie interneto, su draugais megstu buti, kartais su linksma kompanija pagerem, siaip labai megstu nuvaziuoti i gamta ir pabuti, ilgai miegoti patinka

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/04 14:22:13 14:22:13

kavenska ciolka: noriu su tave susipažinti
mano informacija
Hobis, pomėgiai
Megstu buti dienom ir naktim prie interneto, su draugais megstu buti, kartais su linksma kompanija pagerem, siaip labai megstu nuvaziuoti i gamta ir pabuti, ilgai miegoti patinka

oooo, kokia tau gamta labiausiai patinka? man patinka sveicarija kalnas su ezeru as turiu tuos paveiksliukus

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/04 14:24:33 14:24:33

renata24_: Aš labai labai labai džiaugiuos, kad nedominu

tai renata nerasyk tu man daugiau jei tu man nepatinki, ir atleisk vis del to

Liepa

L

212 įrašai

2011/01/04 14:43:01 14:43:01

kuri laika skaityneju ta tema,ir inokit mirk is juoko cia vadinasi

atsiprasau Vaidai,bet ar jus tikrai esate toks,kokiu cia dedates?

Liepa

L

212 įrašai

2011/01/04 14:46:29 14:46:29

juokingai graudu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume