2011/01/03 08:43:03 08:43:03
renata24 taip turejau padaryti taip nes merginos yra aukstauge tai man yra oho man nereikia jos aukstauge tik man jos reikia zemos merginos tai man jos reikia tik is kauno nes as automobilius neturiu is kur nuvaziuoti bet man masinu nereikia bet as pats darbo neturiu kitaip neiseina
2011/01/03 08:45:48 08:45:48
As mergina ne aukstauge is kauno nuvaziuoti gerai. susipazinkim
2011/01/03 08:50:08 08:50:08
svecias 2011 sausio 02diena 18.45 rase, jei tu esi zema as tavo nezinau kokia ugis man jos reikia zemos merginos praktiskai man patinktum zemos merginos jei turi elektronini pasta ir atsiusi man foto ir duosiu el.pasta.
ar tu matei mano foto nuoroda?
2011/01/03 08:53:02 08:53:02
Svečias: As mergina ne aukstauge is kauno nuvaziuoti gerai. susipazinkim
taip geriau man buna, koks ugis? elektroninis pastas duoti ir atsisiusti foto vienas kitam
2011/01/03 10:04:45 10:04:45
vaidas1985: renata24 taip turejau padaryti taip nes merginos yra aukstauge tai man yra oho man nereikia jos aukstauge tik man jos reikia zemos merginos tai man jos reikia tik is kauno nes as automobilius neturiu is kur nuvaziuoti bet man masinu nereikia bet as pats darbo neturiu kitaip neiseina
Jei tu darbo neturiu, tai man toks vaikinas netinka,nors ir aukstaugis. Kai bus darbo turiu,va tada parasyk. Man masinu nereikia pescias ateik. Bet tai nesvarbu,gali ir troleibusu ateiki,jei turi is kur.?
2011/01/03 15:28:02 15:28:02
Svečias: vaidas1985: renata24 taip turejau padaryti taip nes merginos yra aukstauge tai man yra oho man nereikia jos aukstauge tik man jos reikia zemos merginos tai man jos reikia tik is kauno nes as automobilius neturiu is kur nuvaziuoti bet man masinu nereikia bet as pats darbo neturiu kitaip neiseina
Jei tu darbo neturiu, tai man toks vaikinas netinka,nors ir aukstaugis. Kai bus darbo turiu,va tada parasyk. Man masinu nereikia pescias ateik. Bet tai nesvarbu,gali ir troleibusu ateiki,jei turi is kur.?
tai as is kauno esu, nes zmones jau daug kas neturi darbo nes yra krize ir vaikinai ir merginos neturi darbo, siuo metu stipriai ieskau darbo nes istisai nedirbau 2metus o moksla profesija pernai baigiau ir paskui pas gydytoja sveikatos pasitikrinti, kokius darba galiu dirbti ir kokius darba rekamenduojama ir paskui man komisija pasake palaukti kol krize pasibaigs tada bus daug darbu.
jei su manimi mergina kartu ieskos darbo kuris atsibosta laukti pasibaigti krize.
o masina man aisku nereikia bet pats man jos masinu nereikia pats su pescias ir trolikas ir autobusas.
turiu prie namu parka neries krantinese pasivaikscioti ir azuolyna parka zinau kur vaziuoti tai tikrai cia maloni pazintys.
ar tai tau darbo vaikinas turetum dirbti parupo?
noreciau su mergina kartu ieskoti darbo
2011/01/03 17:20:41 17:20:41
vaidas1985: Svečias: vaidas1985: renata24 taip turejau padaryti taip nes merginos yra aukstauge tai man yra oho man nereikia jos aukstauge tik man jos reikia zemos merginos tai man jos reikia tik is kauno nes as automobilius neturiu is kur nuvaziuoti bet man masinu nereikia bet as pats darbo neturiu kitaip neiseina
tai as is kauno esu, nes zmones jau daug kas neturi darbo nes yra krize ir vaikinai ir merginos neturi darbo, siuo metu stipriai ieskau darbo nes istisai nedirbau 2metus o moksla profesija pernai baigiau ir paskui pas gydytoja sveikatos pasitikrinti, kokius darba galiu dirbti ir kokius darba rekamenduojama ir paskui man komisija pasake palaukti kol krize pasibaigs tada bus daug darbu.
jei su manimi mergina kartu ieskos darbo kuris atsibosta laukti pasibaigti krize.
o masina man aisku nereikia bet pats man jos masinu nereikia pats su pescias ir trolikas ir autobusas.
turiu prie namu parka neries krantinese pasivaikscioti ir azuolyna parka zinau kur vaziuoti tai tikrai cia maloni pazintys.
ar tai tau darbo vaikinas turetum dirbti parupo?
noreciau su mergina kartu ieskoti darbo
nu fain bičai čia renkasi aukso klodai super deficitinis egzempliorius - bedarbis beraštis ir naivumas neišpasakytas
2011/01/03 17:40:07 17:40:07
Man tavo ugis gerai ir darbas ieskoti gerai ir parkas gerai. eiti pesciom gerai bet nebutinai negerai. ka tu mokytis 2 metai ?
2011/01/03 18:03:43 18:03:43
Svečias: Man tavo ugis gerai ir darbas ieskoti gerai ir parkas gerai. eiti pesciom gerai bet nebutinai negerai. ka tu mokytis 2 metai ?
3 metus profesija mokausi o mokykloje baigiau 10 klase, tai dabar nesimokau dabar.
tai tiesiog pasakyk koks tavo ugis ir atsiusk man foto i el.pastas [email protected] ir butinai parasyk kad tu ten rasiai per diskusija darnipora.lt
2011/01/03 19:08:54 19:08:54
Pypiec, nėr žodžių. Va, pradėjo jo kalba šnekėt, tai ir suprato, ko reikia Kur ritasi pasaulis - tik ūgio ir miesto tereikia, o visa kita pofik.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume