2010/10/13 17:08:29 17:08:29
Sunalot: Labai jus čia kritikuoti mėgstate, tokius žodžius vartojate kurių net reikšmių nežinote ;D juokas ima tikrai.
Nemaniau, kad tokiu nesąmonių išgirsiu vien parašydamas jog ieškau draugės su kuria galėčiau leisti laiką.
Savo pykti sau pasilaikykit
Tai kad pats rasai:noriukad padetu gyvenima susitvarkyti, kad atsiremti i ka butu...Atleisk, gal tu neigalus? O ka tu pats jai duosi? Tik imti ruosiesi? Tipiska vyro alfonso pozicija.
2010/10/13 18:38:50 18:38:50
Na okis, mano klaidos pripažystu. : ) visai nenoriu su jumis ginčytis, nes ne toks mano tikslas buvo. Ar turėčiau kurdamas tokia temą pagal jus išsipasakoti kokia mano gyvenimo pozicija, ką galiu suteikt, ko norčiau ir dar pridurt koks busiu ateity? : )
Jei jums nepatinka, gerai, kad savo nuomone išsakot.
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/10/15 13:06:18 13:06:18
Sunalot: Super kazko nesitikiu, bet reikia drauges kuri padedu susitvarkyti gyvenima, kad butu i ka atsiremti, visad geriau kai yra su kuo pasikalbeti, su kuo drauge praleist siltus vakarus arba paziuret filma : )
Siaip tai moteris turi remtis i vyra, o ne atvirksciai. Zinoma jus gal ir surasit toki zmogu, bet vargu ar busit laimingi.
2010/10/17 07:23:04 07:23:04
Mano požiūriu, remtis vienas į kitą turi visi normalios šeimos nariai. Nepriklausomai nuo lyties. Tik tokia šeima ar kitokia partnerystė man atrodo turinti perspektyvą.
Ar vien todėl, kad aš moteris, vyras turi nuolat mane ramstyti, o aš tik į jį ramstytis?
Kažin.
Tarkim, mano vyras ar draugas nervinasi, nes jam pirma diena naujame darbe. Žinoma, aš stengsiuos jį nuraminti, rodysiu, kad tikiu, jog jam puikiai seksis. O ne kniauksiu, kad ir man gi reikia į darbą, ir nėr čia ko rodyti nervų, jis gi vyras, turi būti tviiirtas.
2010/10/21 11:50:49 11:50:49
o as noreciau sutikti man skirta gyvenimo drauga
Tik gaila, kad nezinau, kur ieskoti ?
2010/10/21 12:10:38 12:10:38
Rašau ir manau kad tai nenuskambės sarkastiškai. Ne kartą tikriausiai esame nusvilusios ir mintis kad žmogus sau draugės tikrai ieško, mums atrodo skamba tikrai juokingai. Todėl mes iš kart "vergės ir mamytės pakaitalo". Kas gi atsitiko? Juk vadindami vieni kitus įdomiais ir ne visai vardais, įžeidinėdami tikrai nei sau nei kitam nuotaikos nepraskaidrinsime.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume