Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Geda ieskoti

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/09/23 18:34:49 18:34:49

Svečias: O iš ko tas noras ginti pasikėlusius ir arogantiškus?

Iš gailesčio. Juk jie, nabagai, nežino, ką daro. Ir dar todėl, kad nemėgstu etikečių klijuotojų. Beje, svetukės pasisakyme kažkaip neįžvelgiu arogancijos. Tik pajuokavimą.

svetuke

S

8 įrašai

2010/09/23 19:00:15 19:00:15

Svečias: Sau didžiulę etiketę užsiklijavo svetukė ir išdidžiai vaikšto su ja, aš tik konstatavau faktą

Neveltui sakoma juokauti galima tik su protingais žmonėmis .Kuo žmogus protingesnis tuo gražesnės ir skaidresnės jo mintys  

Lady_scorpio, ačiū už palaikymą teisi esate tik pašmaikštavau ,bet pasirodo kažkam skaudžiai užmyniau ant "mazolio"

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/23 19:08:40 19:08:40

Nė velnio neužmynei tik aš suvalkietis pinigus vėjais mėtyt gaila galima juos panaudot prasmingesniems dalykams negu vienkartiniam sexui. pavyzdziui duot bobutei prie bažnycios ar nusiust alkaniems ruandos vaikams.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/23 19:21:21 19:21:21

duok geriau svetukei pora kapeiku, nes jai sunkiai tuos pinigelius einasi uzdirbti, o blizguciu daug norisi, kad tuscia galvele uzdengti

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/24 09:30:10 09:30:10

Svečias: Niekada netikejau internetinemis pazintimis, bet kazkaip buvau pasinesusi ant testu, todel cia prisiregistravau. Siaip as ieskau partnerio,bet kazkaip nedrasu sklaidyti nuotraukas ir parasyti pirmai. Bijau prisipazinti kam nors, kad ieskau antrosios puses, tada jauciuosi beviltiska, kad tai darau... Su potekste, kad kiti susiranda savaime, o as tokia prasta, kad tenka ieskoti.

Pasklaidydama nuotraukas ir parašydama pirma - nieko neprarasi, o atrasti gali daug. Kai pasidaro gėda, būtent apie tai ir pagalvok.

Notera

N

2 įrašai

2010/09/25 12:53:34 12:53:34

Svečias: Niekada netikejau internetinemis pazintimis, bet kazkaip buvau pasinesusi ant testu, todel cia prisiregistravau. Siaip as ieskau partnerio,bet kazkaip nedrasu sklaidyti nuotraukas ir parasyti pirmai. Bijau prisipazinti kam nors, kad ieskau antrosios puses, tada jauciuosi beviltiska, kad tai darau... Su potekste, kad kiti susiranda savaime, o as tokia prasta, kad tenka ieskoti.

jai tik tame gėda,tai ką reikėtų sakyti apie tokius kurie daro visokius blogus dalykus(kokius -nesigilinkim)tam ir yra tokie puslapiukai kuriami,kad kažkas kažko ieškotų.Per galvą neduos,akių neišbadys tik jau toliau ieškosi kiekvienas pagal savo padorumo,pagedimo laipsnį.Ir dar-ką daryti tokiems žmogiukams kurie gyvena pvz. kokiuose užkampiuose? kur jiems eiti? tai ir belieka virtualios paieškos,o paskui jau kaip dievas duos sėkmes visiem ieškantiems

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume