Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Tevu vaikas

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/08/25 08:57:18 08:57:18

Žiani, jei galėčiau gyvenimą atsukti atgal, tai...
Tie, kurie kažkada buvo labai užsiėmę ir daug dirbo - dabar daug pasiekę.
Tie, kurie kažkuo perdaug (mano akimis) rūpinosi - dabar labai rūpinasi savo šeimomis.
Tie, buvę drovūs, patapo inteligentiškais...
O tie gražiausi, šustriausi, kurie visas spėdavo pakirkinti ir buvo visų geidžiamiausi, bastosi, kas pamesti, kas šiaip nelaimingi ir vis dar renkasi...
Čia šiaip...

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/25 09:10:36 09:10:36

visi geri dalykai turi ir juodaja puse.
"Tie, kurie kažkada buvo labai užsiėmę ir daug dirbo - dabar daug pasiekę."
nepaneigsiu, bet pasiziuriu i prezidente ir i finansu ministre. O tai ka jie pasieke i kapus nusines?
"Tie, kurie kažkuo perdaug (mano akimis) rūpinosi - dabar labai rūpinasi savo šeimomis."
Statistikas priminti?
"Tie, buvę drovūs, patapo inteligentiškais..."
kai kurie is ju gejai, kai kurie neoseksualai. Kai kurie vistiek ne tavo indelis.
"O tie gražiausi, šustriausi, kurie visas spėdavo pakirkinti ir buvo visų geidžiamiausi, bastosi, kas pamesti, kas šiaip nelaimingi ir vis dar renkasi"
o cia jiems ant kaktos parasyta, kad jie nelaimingi?

Nieko neneigiu, bet va tokios mintys kilo...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/08/25 09:37:21 09:37:21

Mano nuomone, vyrukas judviejų santykių nevertina rimtai. Juk jei mąstytų apie buvimą kartu, žinotų, kad anksčiau ar vėliau Jūs susipažinsite su jo šeima.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/08/25 10:05:17 10:05:17

trikapeikis intelektualas:
visi geri dalykai turi ir juodaja puse.
...
Nieko neneigiu, bet va tokios mintys kilo...

Ne tai norėjau pasakyti, o tai, kad šiandieninis užsiėmęs/drovus ar priešingai - pats pats, visai neužilgo gali labai keistis, juolab, jei žmonės jauni, dar formuojasi. Tas beatodairiškas žmonių prametinėjimas...
Tiek to, kiekvienas turi savo galvą.

Mona

M

110 įrašai

2010/08/25 16:44:39 16:44:39

Svečias: Susipazinau su invalidu vaiku, jis nuostabus vyras, bet labai daug dirba tevu namuose, nors juose negyvens ir praktiskai neturi laiko man. Nezinau kaip elgtis. Pats i seima manes neisileidzia, nes sako, kad nenori, jog mano akys tai matytu. ka daryti?

Draugauti. Sakai, jis nuostabus. Neabejoju. Jeigu rūpinasi savo tėvais, ir Tavimi rūpinsis, ir savo šeima. Sakai, į šeimą neįsileidžia? O nepagalvojai, kad taip Tave saugo nuo neigiamų emocijų, kad galbūt turi patirties, kai, pamačiusi jo tėvus mergina pabėgo. Matyt, esi jam brangi, ir jis nenori tavęs prarasti. Dėmesio negauni? O kiek Tau jo reikia? Ir ar reikia tiek, kiek nori? Man gražūs žmonės, kurie nuoširdūs. O man rodos, kad jis - nuoširdus. Pabūk, suprask, priimk. Aš neskubėčiau bėgti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/26 09:19:28 09:19:28

Lady_scorpio: Mano nuomone, vyrukas judviejų santykių nevertina rimtai. Juk jei mąstytų apie buvimą kartu, žinotų, kad anksčiau ar vėliau Jūs susipažinsite su jo šeima.

manau, kad jam nera taip lengva tai padaryti.... Buna dalyku, kuriuos protu supranti, bet vistiek negali priimti ir tolini ta akimirka galvodamas, kad pavyks to isvengti...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume