Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Susirašysim?

erikas19

E

11 įrašai

2010/10/19 15:08:13 15:08:13

matyt kaskas jam nepatiko...

garbanele

G

7 įrašai

2010/10/20 05:41:30 05:41:30

Svečias: nesudomino reiskia netinka, jei susidomejai tu- tu ir smabinkis.

Na ir kas iš to, paskambinsi vieną kart, paskambinsi kitą kart,o rezultatas vistiek bus tas pats.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/20 12:07:03 12:07:03

Garbanėlė:
Svečias: nesudomino reiskia netinka, jei susidomejai tu- tu ir smabinkis.

Na ir kas iš to, paskambinsi vieną kart, paskambinsi kitą kart,o rezultatas vistiek bus tas pats.

paskambinsi, isitikinsi, kad niekas nesimezga tarp jusu ir nebesuksi deljo galvos.
buvo mano gyvenime keli tokie vyrai ,kurie maste taip: jis pakviete, nes patikau, jei jis man patiko, tai man reikia paciai paskambinti.
BB

Romuta

R

497 įrašai

2010/10/21 08:30:47 08:30:47

Na ir kas iš to, paskambinsi vieną kart, paskambinsi kitą kart,o rezultatas vistiek bus tas pats.[/quote]
paskambinsi, isitikinsi, kad niekas nesimezga tarp jusu ir nebesuksi deljo galvos.
buvo mano gyvenime keli tokie vyrai ,kurie maste taip: jis pakviete, nes patikau, jei jis man patiko, tai man reikia paciai paskambinti.
BB[/quote]

"buvo mano gyvenime keli tokie vyrai ,kurie maste taip: jis pakviete, nes patikau, jei jis man patiko, tai man reikia paciai paskambinti"
O prie ko čia vyrai jus ką kitos lytinės orientacijos

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/21 21:13:23 21:13:23

Romuta: Na ir kas iš to, paskambinsi vieną kart, paskambinsi kitą kart,o rezultatas vistiek bus tas pats.

BB[/quote]

"buvo mano gyvenime keli tokie vyrai ,kurie maste taip: jis pakviete, nes patikau, jei jis man patiko, tai man reikia paciai paskambinti"
O prie ko čia vyrai jus ką kitos lytinės orientacijos [/quote]
O jum cia kazkokios mastymo pauzes ar kaip?

vis toji pati Romuta

V

1 įrašai

2010/10/22 11:05:25 11:05:25

Svečias:
Romuta: Na ir kas iš to, paskambinsi vieną kart, paskambinsi kitą kart,o rezultatas vistiek bus tas pats.

BB

O prie ko čia vyrai jus ką kitos lytinės orientacijos [/quote]
O jum cia kazkokios mastymo pauzes ar kaip?[/quote]

Su mąstymu tvarkoje, tik nepavyko išryškinti prieš tai pasisakiusio svečio citatos, todėl ir išėjo taip kvailai. Ką gi ši syk pro šalį.

angelas

A

12 įrašai

2010/10/22 17:58:07 17:58:07

o kodel visada kalba sukas tik apie vyrus? Ar tai tik ju pasirinkimo teise.....istikruju tai nuosirdziu, gerieciu vyru ypac garbaus amziaus retenybe...o gamtos jau taip sutverta kad iniciatyva moters atzvilgiu turi buti is vyro puses.....todel taip gali niekad savojo ''princo '' ir nesulaukti

kits svečs

K

1 įrašai

2010/10/22 18:21:04 18:21:04

vis toji pati Romuta:
Svečias:

BB

O prie ko čia vyrai jus ką kitos lytinės orientacijos

O jum cia kazkokios mastymo pauzes ar kaip?[/quote]

Su mąstymu tvarkoje, tik nepavyko išryškinti prieš tai pasisakiusio svečio citatos, todėl ir išėjo taip kvailai. Ką gi ši syk pro šalį. [/quote]

Na kad ne visai tvarkoj su mastymu - BB - bjauri boba. Kas čia nesuprantamo?

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/09 17:54:17 17:54:17

Svečias: Parasyk ir pasilik ant ragu Pasirodyk pasiekiama ir prieinama, pirmyn!

siauras ir gana kvailas požiūris : )

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/09 18:04:55 18:04:55

Svečias:
Svečias: Parasyk ir pasilik ant ragu Pasirodyk pasiekiama ir prieinama, pirmyn!

o ko pasiekia a la neprieinamos?

Tampa LR Prezidente

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume