Kiek galima but atsipalaidavus ?
Va kokia israsytu rupiu miltu saldziu klecku in reall (motyvuotai), sedeciau kaip rubli rades .

Bronius.
2010/07/07 15:26:28 15:26:28
Kiek galima but atsipalaidavus ?
Va kokia israsytu rupiu miltu saldziu klecku in reall (motyvuotai), sedeciau kaip rubli rades .
insieme_noi
2010/07/07 15:32:35 15:32:35
Atsipalaidavus, neieskant problemu galima buti visa gyvenima.
DDD
2010/07/07 15:53:33 15:53:33
pavargo Bronius buti jau atsipalaidaves....o ir vasara...harmonu audra...tai ir puola motereles kaip nutrukes nuo grandines....tikisi kazkuri juk pagaus ir priris
Bent jau veisle ir sugebejimus savo ir metus pareklamuotum, gal kuri pagalvojus ir sutiktu prisirysti prie savo budos, nes dabar tik kandziojiesi
buvusi
2010/07/07 16:14:28 16:14:28
Beviltiskas reikalas tos diskusijos, niekur neveda, apsizodziavimas, kaltinimai, spejimai, fantazijos ir nieko. Geriausiu atveju gali kokia minti protinga rasti, bet ar tam cia renkames.
beje, nustebau, kiek nedaug tai moteriai reikia, liaupse (net nekonkreciu adresu) ir ji jau pasimatyma siulo
Bronius.
2010/07/07 16:39:34 16:39:34
Kai rasiau , kad yra su bet kuo , kad tik ne viena nesvaisciojau is fantaziju . Lygiai taip pat kaip kad si storule pavadinta dabar cia bando dabar truks plys isprovokuoti agresijos protruki.
Visokiu yra . Jos taip pat bijo tik bijo likti vienos.
Nereikkia pykti juk del to . Reikia gal kokias isvadas daryti . bet juk ne man patarineti , juk as bronius.
Lady_scorpio1302026861_db
2010/07/07 16:55:46 16:55:46
Nevarykit vieni ant kitų (vyrukai ant moterukų, moterukai ant vyrukų) - ką gi mes vieni be kitų darytume- ir nepykit ant Broniaus - jis tik pabandė būti drąsus. Dabar, atrodo, jam teks slėptis nuo drąsesnių už jį patį moterų.
Pasakykit man, ar aš klystu manydama, kad dauguma darniosporos narių iš vienos žinutės gali viską pasakyti apie žmogų (neeiliniai sugebėjimai
Nesu bailė, tik... mane nustebino keletas žmonių, su kuriais teko pabendrauti darnioje poroje. Šiaip esu tradicinė moteris ir man patinka, kaip pažinties pradžioje iniciatyvą rodo vyras. Labai didelių lūkesčių su internetine pažinčių svetaine nesieju ir į kiekvieną čia sutiktą vyrą nežiūriu kaip į potencialų kandidatą į vyrus , nutariau keliems nariams parašyti pati ir tiesiog žmogiškai pabendrauti. Sulaukiau gal poros atsakymų... Su vienu iš atsakiusiųjų pasikalbėjau telefonu. Po pokalbio vakare jis jau pradėjo vadinti ''savąja'', klausinėti, ar aš namie, ar viena etc. Išsiagandau ir pabėgau Paranojikų negydau. Po kurio laiko gavau du laiškiukus ir... dvi diagnozes Vienas vos pamatęs mano nuotrauką konstatavo, kad jei jau tokia gražuolė vieniša ir sėdi šioj svetainėj, tai faktas, kad išranki (dėkinga jam už komplimentą, nors ir nepelnytą, bei diagnozę, deja, klaidingą)
Su kitu pasikalbėjom per skype. Po pokalbio jis pasakė, kad aš ko gero pusę Lietuvos vyrų nujodinėjus (išsyk ištryniau durnių iš kontaktų Dabar visiškas štilis. Galvoju apie anketos ištrynimą. Tiesa, vakar užsukau į forumą ir čia man visai patiko.
Bronius.
2010/07/07 17:02:41 17:02:41
Ot issiregistrinau laiku
As nesuprantu . Toks neudacnikas . As beje visada cia rasydavau drasiai, kartais per drasiai . del to gaudavau austi bet niekas nepykdavo , kaip beje ir as .
Blemba , kaip sunku is 1mo karto ta koda surinkti , kaip tie spameriai netingi?
ieva
2010/07/07 17:06:24 17:06:24
Tai jei nepatinka, kad taave vadina ale grazuole, tai kam mums giriesi? Cia kaip tarp kitko, turekit omeny kokia as.
Bronius.
2010/07/07 17:13:05 17:13:05
Belyti svetpalaiki.
Paskaityk knygele apie moters grozi! Ar zinai , kad kai moteris jauciasi grazi taip ir visi kiti ja mato ? Ar zinai , kad moteriskei apsilankymas grozio salone dauguma atveju atstoja sexa ?
Jei ji sako , kad grazi tai taip ir yra ! jomajo kur tas suvokimas , vyriskumas , dzentelmeniskumas >? O gal cia ta bobute saves negerbianti ? Tada isvis tyliu .
ieva
2010/07/07 17:27:56 17:27:56
Mielas, Broniau,
Pirma, esu jauna mergina, dzentelmenas is manes iseitu, bet pirma reiketu pakeisti lyti Antra, man labai gaila kad yra moteru kurios salonus sulygina seksui, manau stipriai susipainiojusios asmenybes. Knygos visada pravercia, bet kartais moteris jausdamasis grazi aplinkiniams kelia juoka arba gailesti (pripazink, juk buna taip?) Graziai moteriai saves nereikia girti, bet mes ko gero skirtingai suprantam Grozi.