2010/07/07 10:41:57 10:41:57
Sapo: Ir kodėl jūs gaunate po 3-5 anketas per dieną, o aš tik po 1 per dieną, ir tai ne kiekvieną dieną, aš tikriausiai visiškai beviltiška
Tu tikriausiai nustatei pretendentams labai griežtus kriterijus, todėl gauni mažai anketų, bet tiklsiai pagal tsvo pageidavimus. O kitos neišrankios, mažesnius apribojimus nustatė, todėl ir anketų gauna daugiau.
Nuimk visus apribojimus ir kasdien šimtus gausi:)))
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/07/07 10:49:47 10:49:47
Svečias: Sapo: Ir kodėl jūs gaunate po 3-5 anketas per dieną, o aš tik po 1 per dieną, ir tai ne kiekvieną dieną, aš tikriausiai visiškai beviltiška
Tu tikriausiai nustatei pretendentams labai griežtus kriterijus, todėl gauni mažai anketų, bet tiklsiai pagal tsvo pageidavimus. O kitos neišrankios, mažesnius apribojimus nustatė, todėl ir anketų gauna daugiau.
Nuimk visus apribojimus ir kasdien šimtus gausi:)))
Ačiū, už patarimą, bet šimtų man nereikia
Ermidita1297420631_db
E
56 įrašai
2010/07/07 10:56:00 10:56:00
Kest aWay: Dovanokit visada pataikau neitema, labai nemegstu etiketo prie stalo, bet man rupi visai kitas klausimas. Gal man kokia belogoriacka? Rusiuosi savo buta isdazyti sniego baltumo spalva. Taip padariau nuomojamame bute, taciau seimininke atrode mazdaug taip . Turiu perdazyti i rusva, kuri man klaiki sienoms. Artimieji irgi sako,kad gyvensiu kaip operacinej.
Ne į temą, bet atsakysiu: balta - liuks:) Mano visas butas pieno baltumo spalvos, visas dekoravimas - spalvotomis detalemis: norėsi ryškiau - rinksies užuolaidas ar baldu apvalkalus ryškesnius - norėsi prigesintų spalvų - rinksies žemės ar pilka.. na vienu žodžiu - sveikinu Tavo BALTĄ OPERACINĘą:)
p.s. tik meistras dažytojas taip pat kalbėjo - ' ligoninė" " nieko nesuprantu", nei vienas atėjęs į svečius šios nesąmonės nepasakė...
Gyvenk šviesiai:)
2010/07/07 11:04:37 11:04:37
Bronius.: Dauguma tai tu ? Taip ir parasiau - nesakau , kad visos . Nepavyko man karta , du tris bet ne tiek! . Kaskart rasancioji sugebedavo tik pasisveikinimo fraze sukurpti.
Tu parasei daugiau zodziu nei kai kurios cia kybancios " pretendentes"
Juose galima surasti daugiau prasmes nei neeiliniu bobelyciu prisistatymuose.
Sakau nevezucha esu .
O ir beveik 100 % esu isitikines , kad tu nesijauti vienisa.
Galiu tik tiek parašyti: gerb. Broniau, jei man rašydamas ar kalbėdamas su manimi vadintum moteris "bobelytėmis"...na tikrai bendravimas neužsitęstų....Jau nepyk...
p.s. Ar Tu tas pats Bronius, apie kurį viena iš forumiečių prieš Joninių renginį rašė: "Jezau, bijau aš to Broniaus!!!"...
Baisūnas Tu?
2010/07/07 11:08:42 11:08:42
2010/07/07 12:07:41 12:07:41
Ir nereikia cia ant moteriskiu pamazgu pilti. Kazi, kiek vyru siais laikais nebega nuo atsakomybes? Jei tik kokia beda ar neganta, tuojau pat neriat i krumus palikdami moteriskes varga vargt... Tai ka galima vadint bailiais?
2010/07/07 13:01:39 13:01:39
Nu atleiskit man temos autoriau - muset dar nedaaugau iki Jūsų lygio - bet nieko nesupratau. Negi blogai - mokytis iš savų klaidų. Jei nusvilai 1,2 3, ..., kartą - N-ajį kartą - gerai pagalvoji, ar verta
2010/07/07 13:03:33 13:03:33
malvina0120: Nu atleiskit man temos autoriau - muset dar nedaaugau iki Jūsų lygio - bet nieko nesupratau. Negi blogai - mokytis iš savų klaidų. Jei nusvilai 1,2 3, ..., kartą - N-ajį kartą - gerai pagalvoji, ar verta
oi tiek daug kartų nusivilus reikia stoti į vienuolyną
2010/07/07 13:06:49 13:06:49
Na neprisizvejojau, nes kaip kvaile buvau istikima visus tuos 9m.....todel ir sakau daugiau nei alfonsu nei palaidunu nebenoriu, uztenka kartais ir vieno sauksto deguto Tad nebenoriu daugiau tiketi kad zmones su laiku keiciasi i gera puse, tad kam atsakineti i tokias anketas kurios jau dabar kelia priestaringas mintys, o su laiku dar juk daugiau "islis ydu" tai ar su visomis sugebesim susitaikyti....
č
medutis: čia per tuos 9 "laimingos santuokos" metus prisižvejojai "visokių alfonsų ir palaidūnų" ?
DDD: Kodel bailes jei nesinori eiti u bet kuo? As kazkodel gaunu kasdien apie 3-5 anketas, bet neatsakau ne i viena, nes manes netenkina "kol kas juridiskai santuoka nenutraukta", "rukau kaip kaminas" ir t.t. Noriu NORMALAUS VYRO, tikrai nesiruosiu du kartus uzlipti ant to pacio greblio Tai ka as esu baile? Gal ir taip, nes vel bijau su visokiais alfonsais ir palaidunais gyvenimo metus gadintis
2010/07/07 13:15:53 13:15:53
Nemanau, kad mazai reikalavimu nustaciau, dabar kaip tik aukstai kartele pakelus esu, o gaunu galvojau normaliai, bet jei cia daug...gal todel kad naujoke esu tai man is archyvu dar kokiu siuncia ar kaip Per savaitgali uzsiregistruosiu nauju niku patikrinsiu kaip cia sistema "dirba"
Beje del kiekio ...svarbu kokybe, o ne kiekybe.....
Sapo: Ir kodėl jūs gaunate po 3-5 anketas per dieną, o aš tik po 1 per dieną, ir tai ne kiekvieną dieną, aš tikriausiai visiškai beviltiška
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume