Ermidita1297420631_db
E
56 įrašai
2010/07/10 13:50:33 13:50:33
Bronius.
Bet as tikrai turiu grazu varda. nesakau , kad bronius blogas .[/quote]
Gal skelbiam totalizatorių: Atspėk "Broniaus" tikrąjį GRAŽUJĮ vardą:)
Jau ne pirma kartą užsimenama, kad "turiu gražų vardą", tai arba jis iš tikro yra ohoho/ mmmm ar och... arba "Bronius' pats sau nebepatinka kaip Bronius....
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/10 16:06:17 16:06:17
trikapeikis intelektualas: "Niekas cia nieko neiesko apart. Intelektualiu masturbatoriu kaip , kad iksai ar kapeika . Jie jaucia seksualiai pasitenkine parase raide po moteriska lyti ivardinanciu nicku. O kad jie siek tiek smegenu turi tai irodo pritarimu viskam kas tik vyksta cia , nes antraip ju paistalu niekas nebeskaitys o jie negales patirti erekcijos.
"
oi visa pasaka tik dabar perskaiciau. Atrodo ir as paminetas. Vaistuku tau nuo paleistu viduriuku, tu geriau pasidomek kas cia lankesi pries metus ar du ir kas cia lankosi dabar. Apart dares supistus, zvelgiant is pirmo zvilgsnio garsius pareiskimus.
Tiesa Bronkia, ar tu zinai, kad cia dalis zmoniu aplamai nieko neiesko, kita dalis cia uzsuka tik patarimu, kiti tiesiog bendrauja, kiti pazinties, vat norejau paklausti koks tavo ..... reikalas kas cia ka veikia?
pakuzdek prasau kaip tau seksualiai susijaudinti parasius raide po moterisku niku?
Ai tiek to ta gera diena. Gal bus nelabai etiska, bet isduosiu tau paslapti. Kai sukuriai sita tema, man priminiai viena "personaza": [url:1bpu9xpf]http://starterblog.ru/tag/nebylo-ni-edinogo-razryva[/url:1bpu9xpf]
Aciu uz suteikta demesi ir laimingo kelio.
Na užvirė košę Bronius, sekiau smalsiai situaciją...
Veža mane Jūsų protas ir taikli ironija, bet tas pyktis, na, Jums netinka...
Na ir kodėl vyrai visada vienas kitame mato konkurentus?:)
Noriu, kad ir toliau liktumėte mano mylimiausias komentatorius...
trikapeikis intelektualas
T
327 įrašai
2010/07/10 16:18:05 16:18:05
visaip persiprasu.
Del laiko stygiaus perskaiciau tik pabaiga tos pasakos. I kuri atsakiau komentaru 'matomai perkaito"
o po to visa perskaites pagalvojau, del visu cia esanciu trikapeikis kaltas.
O but dabar tai skaityciau, aplamai...
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/10 16:25:27 16:25:27
trikapeikis intelektualas: visaip persiprasu.
Del laiko stygiaus perskaiciau tik pabaiga tos pasakos. I kuri atsakiau komentaru 'matomai perkaito"
Na va... Kartais gi nereikia reaguoti asmeniškai...
Gero savaitgalio:)
Sapo1295820256_db
S
533 įrašai
2010/07/10 17:11:03 17:11:03
trikapeikis intelektualas: visaip persiprasu.
Realinės pasakos gerai, nes pabaiga nenuspėjama, ir nėra pabaigos ...gražiai ir laimingai gyveno...
2010/07/10 20:06:15 20:06:15
Pabludimas nuo to karscio, o pajuri itariu dar karsciau ... Tiek mazai vyruku ir ka cia tarpusavyje kariaujat ar kaip
2010/07/11 16:36:50 16:36:50
(Ne)Broniaus laiškas per ilgas cituoti, ale kad mano trumpam pasisakymui tiek dėmesiaus skyrė tai galiu įtarti - nepasisekė jam. Po nesėkmių kai kuriems žmonėms pasitaškyti tulžimi norisi. O kam? Bus kitas kartas, bus ir kitos nuotaikos. Tik (ne)Bronius, atrodo, durimis trenkė, tai ir kito karto gali nebūti. Nebent atgims jis savo gražiuoju vardu
2010/07/11 20:47:22 20:47:22
Aga gal koks kaip Feniksas is pelenu pakils
2010/07/12 06:59:40 06:59:40
Bronius:Tik faktas kurio pasinaudodamas noriu pasakyti .
Niekas cia nieko neiesko apart. Intelektualiu masturbatoriu kaip , kad iksai ar kapeika . Jie jaucia seksualiai pasitenkine parase raide po moteriska lyti ivardinanciu nicku. O kad jie siek tiek smegenu turi tai irodo pritarimu viskam kas tik vyksta cia , nes antraip ju paistalu niekas nebeskaitys o jie negales patirti erekcijos.
xxx: už tokia rašliava ir i snukį tiesa sakant mandagu būtų duot pats cia sėdėjo rašinejo ir buvo teisus ,o dabar ka rašo kiti tai jau čia nesamonė nu tikras pasipūtėlis neturintis tolerancijos kito nuomoniai ,pats turbūt masturbuojasi gal jau mozoliai ant rankos užsidėjo tai gydosi. nors taip kitų žmoniu neižeidinetų kurie apie ji nieko blogo nera pasakę.jam gal vidutinio amžiaus krizė ,nieko praeis.o dabar tikras debilas noriu ir rasineju ne jo sušiktas reikas.IR AŠ MOKU TONA PAKELT KARTAIS REIKIA TOKIEMS KAIP JIS BET GERIAU I AKIS BET NĖR GALIMYBĖS.
Ermidita1297420631_db
E
56 įrašai
2010/07/12 07:24:53 07:24:53
x,x,x: Bronius:Tik faktas kurio pasinaudodamas noriu pasakyti .
Niekas cia nieko neiesko apart. Intelektualiu masturbatoriu kaip , kad iksai ar kapeika . Jie jaucia seksualiai pasitenkine parase raide po moteriska lyti ivardinanciu nicku. O kad jie siek tiek smegenu turi tai irodo pritarimu viskam kas tik vyksta cia , nes antraip ju paistalu niekas nebeskaitys o jie negales patirti erekcijos.
xxx: už tokia rašliava ir i snukį tiesa sakant mandagu būtų duot pats cia sėdėjo rašinejo ir buvo teisus ,o dabar ka rašo kiti tai jau čia nesamonė nu tikras pasipūtėlis neturintis tolerancijos kito nuomoniai ,pats turbūt masturbuojasi gal jau mozoliai ant rankos užsidėjo tai gydosi. nors taip kitų žmoniu neižeidinetų kurie apie ji nieko blogo nera pasakę.jam gal vidutinio amžiaus krizė ,nieko praeis.o dabar tikras debilas noriu ir rasineju ne jo sušiktas reikas.IR AŠ MOKU TONA PAKELT KARTAIS REIKIA TOKIEMS KAIP JIS BET GERIAU I AKIS BET NĖR GALIMYBĖS.
Žinot aš jau nebeprisimenu dėl ko čia viskas prasidėjo...
Tik gerai pamenu seniai perskaityta vienos merginos frazę, kad jei rašo išsišokėlis ar įžeidinėjantis visus ir drabstantis purvais į kairę ir dešinę - tiesiog uždeda jam "big ignore"..Tiesiog nereaguojama į jo pasisakymus. Ši Broniaus kalba buvo LABAI AŠTRi matyt tikrai kas nepavyko ar supykdė vyruką... Aš už nuomonės išsakymą, kad ir savitos, nes "pilkiai" gi neidomu, bet be žeminimų ir įžeidinėjimų.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume