bronius1304022243_db
B
139 įrašai
2010/07/06 10:25:41 10:25:41
Gal rekiantis pareiskimas. Bet susidaro ispudis , kad arba verkslenes arba bailios peles. Paneigti tai galite tik pacios.
Drasos randat tik , kai jau visiskai nebegalite be sekso , lempuciu ketejo ar santechniko.
Tikro gyvenimo jus nebenorite tureti .
Kai pasidavusios liudesiui pildete anketa siame puslapyje galvojote , kad tik su bet kuo , kad tik ne viena. O kai jau reikia apsispresti jus ankstesnes patirties pamokytos bijote, nenorite .
Aisku as nekalbu apie etatines sio forumo sviesuoles. Jos jau senai nebevienisos ir drasiai spjaudo tiek mums vienisiams tiek jums bailes i veida. Ir jos turi tokia teise nes mes vis dar vienisi.
Nezinau kur ta tema nuves , butu geriau niekur . Bac ir nebereikalingas puslapis , susirandam visi antras puses (graziai svajoju ar ne ? )
2010/07/06 13:59:39 13:59:39
tu bronius ar brone?? sorry
2010/07/06 14:02:38 14:02:38
soriukas: tu bronius ar brone?? sorry
Isiregistravau , paverte brone . Aisku ?
2010/07/06 14:27:16 14:27:16
h
bronius: Gal rekiantis pareiskimas. Bet susidaro ispudis , kad arba verkslenes arba bailios peles. Paneigti tai galite tik pacios.
Drasos randat tik , kai jau visiskai nebegalite be sekso , lempuciu ketejo ar santechniko.
Tikro gyvenimo jus nebenorite tureti .
Kai pasidavusios liudesiui pildete anketa siame puslapyje galvojote , kad tik su bet kuo , kad tik ne viena. O kai jau reikia apsispresti jus ankstesnes patirties pamokytos bijote, nenorite .
Aisku as nekalbu apie etatines sio forumo sviesuoles. Jos jau senai nebevienisos ir drasiai spjaudo tiek mums vienisiams tiek jums bailes i veida. Ir jos turi tokia teise nes mes vis dar vienisi.
Nezinau kur ta tema nuves , butu geriau niekur . Bac ir nebereikalingas puslapis , susirandam visi antras puses (graziai svajoju ar ne ? )
Drįsčiau paprieštarauti 2-iems tamstos teiginiams:
[i:30flnkww]1.pildete anketa siame puslapyje galvojote , kad tik su bet kuo , kad tik ne viena.[/i:30flnkww]
Niekada taip negalvojau ir negalvoju: tik tinkamas ( eliminuojami norintys tik sekso, pijokai/narkomanai ar nenorintys atsakomybės arba nenutraukę senųjų santuokų), norimas ar idealiausia- mylimas partneris
[i:30flnkww]2.kai jau reikia apsispresti jus ankstesnes patirties pamokytos bijote, nenorite . [/i:30flnkww]
Dauguma čia ieško poros sau, antros pusės , gyvenimo partnerio ir ttt..Tai ko čia mes bijom? dėl ko reikia apsispręsti?
2010/07/06 14:37:21 14:37:21
Dauguma tai tu ? Taip ir parasiau - nesakau , kad visos . Nepavyko man karta , du tris bet ne tiek! . Kaskart rasancioji sugebedavo tik pasisveikinimo fraze sukurpti.
Tu parasei daugiau zodziu nei kai kurios cia kybancios " pretendentes"
Juose galima surasti daugiau prasmes nei neeiliniu bobelyciu prisistatymuose.
Sakau nevezucha esu .
O ir beveik 100 % esu isitikines , kad tu nesijauti vienisa.
2010/07/06 16:11:17 16:11:17
Zinoma, kad praeitis turi itakos tolesniems sprendimams, pasirinkimams. Tampame, atsargesni, budresni, nes pasimokome is savo klaidu (cia liecia tik tuos). Turejau ir as anketa DP, pildydama ja labai konkreciai zinojau kokio zmogaus ieskau, gal todel sistemai nepasiulius nieko panasaus, per puse metu neturejau nei vieno realaus susitikimo su DP nariais. Gal su trimis asmenimis susirasinejau daugiau nei "labas.kaip gyveni", bet ne kazin kiek jie teisspaude. Pasirinkimas menkas, nepaisant atliktu testu pasiula buvo apgailetina, todel po puse metu trukusiu"paiesku" isiregistravau, nes anot tramstos "kad tik su kuo nors" man buti nesinorejo.
2010/07/06 16:30:41 16:30:41
Taigi man taip pat nesinorejo su betkuo. Beje ir nesinori . O spjauti i viska ir nusiristi nebesinorejo. Tik viena neaisku ko bijot ?
Susitinki, pora zodziu ir aisku verta deti pastangas ar ne , bijoti ar troskimui pasiduoti ?
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/07/06 16:36:56 16:36:56
Prieš kelias dienas tą patį norėjau pasakyti apie darniosporos vyrus. Atsiprašau... Na, bet nutylėjau, kadangi nemėgstu blogai apie vyrus kalbėti.
2010/07/06 16:41:19 16:41:19
As nesuprantu.
Cia man pirma reikejo issiregistruot , kad pasirodytu tos zaviosios ?
Kazkaip nesuprantu.
Man ka atgal vesti anketa pildyti tam , kad pamatyti kas taip ismintingai gali parasyti ?
2010/07/06 16:57:06 16:57:06
Dovanokit visada pataikau neitema, labai nemegstu etiketo prie stalo, bet man rupi visai kitas klausimas. Gal man kokia belogoriacka? Rusiuosi savo buta isdazyti sniego baltumo spalva. Taip padariau nuomojamame bute, taciau seimininke atrode mazdaug taip . Turiu perdazyti i rusva, kuri man klaiki sienoms. Artimieji irgi sako,kad gyvensiu kaip operacinej.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume