2010/07/06 09:24:43 09:24:43
Yra juk žmonių netinkamų niekam. Mano profesiniai pasiekimai - nulis, fizinis patrauklumas - minimalus, charakterio nėra, bendravimo sugebėjimai apgailėtini... Ir nėra ko apkaltinti. Psichologija duoda atsakymus, bet jų įgyvendinimas tikrovėje lėtas ir komplikuotas. Tobulėju: žingsnis į priekį, du atgal. Sunku būti pasmerktu...
bronius1304022243_db
B
139 įrašai
2010/07/06 09:29:46 09:29:46
Pirmas laiptelis zengtas ! Supratai kame beda
Zenges antra (salinti priezastis bedu) bus dar sunkiau tda jau nebegalesi rekti
2010/07/06 10:17:24 10:17:24
hmm galvoju kad galima viskla keist kol gyvas.RIMTAI SAKAU.
2010/07/06 12:58:39 12:58:39
aš irgi tokia pat - beviltiška. Jeigu esam, tai gal kam nors reikalingi? Gal bent kiti į mus žiūrėdami jaučiasi daug geriau... Bent jau mano ex tai tikrai:)
stabtelejusi praeive
S
1 įrašai
2010/07/06 13:53:56 13:53:56
Beviltiškas: Yra juk žmonių netinkamų niekam. Mano profesiniai pasiekimai - nulis, fizinis patrauklumas - minimalus, charakterio nėra, bendravimo sugebėjimai apgailėtini... Ir nėra ko apkaltinti. Psichologija duoda atsakymus, bet jų įgyvendinimas tikrovėje lėtas ir komplikuotas. Tobulėju: žingsnis į priekį, du atgal. Sunku būti pasmerktu...
kiek tau metu? nepyk, kad klausiu. as jauciuosi taip pat... esu moteris. P.S. bet ar tikrai mes beviltiski?? ar tikrai pasmerkti?
2010/07/06 13:55:35 13:55:35
beviltiškam: aš irgi tokia pat - beviltiška. Jeigu esam, tai gal kam nors reikalingi? Gal bent kiti į mus žiūrėdami jaučiasi daug geriau... Bent jau mano ex tai tikrai:)
Ziurek i save o nei ex . Save mylek myles ir kiti . Nekreipk demesio i tai.
Man labai sunku buvo atsistot . Bet zingsnis po zingsnio isbrendi is bet kokios peklos . O kuo anksciau zingsniuot pradesi tuo greiciau su juoku i ta perioda ziuresi.
Sunkiausia bunant pazedziamam (kai norisi rekt) nepridaryti kvailysciu . Savigarba vertybe kurios nei joks zmogus neigalus atimti jei to nenoresi pati.
Bronius o ne svecias . Blebacki kaip uzknisa bet ka padarysi
B
1 įrašai
2010/07/06 13:57:08 13:57:08
Svečias: beviltiškam: aš irgi tokia pat - beviltiška. Jeigu esam, tai gal kam nors reikalingi? Gal bent kiti į mus žiūrėdami jaučiasi daug geriau... Bent jau mano ex tai tikrai:)
Ziurek i save o nei ex . Save mylek myles ir kiti . Nekreipk demesio i tai.
Man labai sunku buvo atsistot . Bet zingsnis po zingsnio isbrendi is bet kokios peklos . O kuo anksciau zingsniuot pradesi tuo greiciau su juoku i ta perioda ziuresi.
Sunkiausia bunant pazedziamam (kai norisi rekt) nepridaryti kvailysciu . Savigarba vertybe kurios nei joks zmogus neigalus atimti jei to nenoresi pati.
2010/07/06 14:00:54 14:00:54
tai pora knygiu perskaitik kaip bendrauti ir bus tvarkoi viskas nemanau kat filmas padede igudziu lavinti
2010/07/06 14:08:29 14:08:29
litas0: tai pora knygiu perskaitik kaip bendrauti ir bus tvarkoi viskas nemanau kat filmas padede igudziu lavinti
Kai skaitai knygas, mokiniesi rasybos Litas .[color=#FF0000:3u07xjur] KNYGA KNYGU PERSKAITYTI TVARKOJE KAD[/color:3u07xjur] Cia lietuviski zodziai nekraipyk ju .
I mokykla vaikscioti reikejo ne tam , kad nuo lietaus pasislepti .
2010/07/06 16:07:21 16:07:21
Sveiki,mielieji... Ne vienas jau šitaip manė ir dar ne vienas manys.Na,kad niekam nereikalingi,nemylimi ir pan.Žinoma žmogiskos šilumos norisi visiems,bet būkim realistai ir pripažinkim,kad ne visi sutinkam ta skirtaji ar skirtaja..Bet aišku pasiduot nesiūlau.Gal va,kaip kažkas čia jau minėjo truputi knygų paskaityt,nustoti blogai galvoti apie save.Idealios poros nebus,tiesiog apsvarstykit visus galimus variantus.Ir jeigu,jau tikrai nieko nerandat,tai juk galima gyventi tiesiog dėl savęs-dirbti mėgiamą darbą,atrodyti sau patraukliam,jei yra galimybių pakeliauti,juk visi turim kažkokių draugų,artimuosius,o su laiku,gal ir ta meilė ateis:)
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume